Įkraunama...
Įkraunama...

Samojedai vasarai įpusėjus

Ganau, ganau aveles...
user posted image
Atsakyti
toks tokius gano biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
ogo smile.gif kokie dideli atrodo salia vaiko biggrin.gif isivaizdavau mazesnius, tokius cepelino dydzio, bet ziuriu, kad cia reik su "karmelavos cepelinais" lygint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alywuoge @ 2010 10 05, 16:15)
ogo smile.gif kokie dideli atrodo salia vaiko biggrin.gif isivaizdavau mazesnius, tokius cepelino dydzio, bet ziuriu, kad cia reik su "karmelavos cepelinais" lygint biggrin.gif

saunuole lotuliukas.gif cepelinukai neblogi vienas jau sveria 1250g tokio jie dabar svorio,o mergyte 1050gramu
Atsakyti
oooooooho si sekmadieni Siauliuose dalyvaus 18 samojedu g.gif turetu buti linksma ax.gif
Atsakyti
idomu kiek si karta turesime konkurentu savo grupej rolleyes.gif musu Argusiukas visai nenori kailio augintis g.gif biggrin.gif kiek maciau, tai estu labai grazus cucikai, tokie gauriukai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argus mamyte :): 06 spalio 2010 - 08:39
uch nemažai dalyvaus g.gif
Argus mamytei teks garbė pirmai pradėti pasirodymą mirksiukas.gif Jūs vieni būsit

Daug kalyčių bus, patinų berods tik penki smile.gif
Atsakyti
pirma karta i BEST papuolem nugaleje Argus broli, bet kazkaip nesinori girtis tokia pergale ax.gif bent jau man cia ne pasiekimas hihihi.gif todel visai noreciau, kad butu daugiau tu konkurentu, kad palygint, kaip vertinamas mano suo ax.gif

Editass >>>> ka reiskia tas jusu pasakymas "Jus vieni busit" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argus mamyte :): 06 spalio 2010 - 08:56
reiškia, kad mažylių klasėje būsit vieni smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 06, 08:51-->
QUOTE(Argus mamyte smile.gif @ 2010 10 06, 08:51)
Editass >>>> ka reiskia tas jusu pasakymas "Jus vieni busit"  blink.gif

Tai reiškia jog savo klasėje būsit vieni, t.y. daugiau neturėsit konkurentų biggrin.gif

Klajoklių šuo> Šiauliuose kiek pamenu visad būna labai daug samukų, praeitais metais man atrodo irgi buvo panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozhka: 06 spalio 2010 - 09:12
nu va, sito ir bijojau unsure.gif

Editass >>>smalsumas ima virsu blush2.gif o is kur jus zinote? ax.gif
Atsakyti
Daug turbūt bus Šiauliuose todėl, kad šeštadienį Latvijoje vyks Valmieroje paroda, o sekmadienį LT. Tai tuo pačiu važiavimu ir šuns kailio paruošimu parodai du zuikius gali nušaut iškart.
Man Šiauliuose nepatinka parodų vieta schmoll.gif , labai mažai vietos. Su šuniu iki ringo turi brautis per minią...
Papildyta:
smile.gif+2010 10 06, 10:26-->
QUOTE(Argus mamyte smile.gif @ 2010 10 06, 10:26)
Editass >>>smalsumas ima virsu  blush2.gif  o is kur jus zinote? ax.gif

Nu, kad ne pirmi metai ir mes dalyvaujam. Domimės ir kai nedalyvaujam kas parodose dalyvauja. Pagal savininkų pavardes žinai daugmaž, ką jie turi.
na ir pagal dalyvius pirma eina patinai - šuniukų, mažylių, jaunimo, atvira, čempionų ir veteranų klasės, toliau kalės - šuniukų, mažylių, jaunimo, atvira, čempionų ir veteranų klasės smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti