Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(egk @ 2010 08 23, 22:45)
Paskaičiau senesnį postą. O 38 čia labai jau daug? Man irgi panašiai. Tai tokio amžiaus jau blogesnės kokybės kiaušialąstės ar ne? Mergaitės, o kiek jums metų?

Kaip ir visas organizmas, visi organai, kiausialastes eina senyn ir, kaip gydytojas sake, nesvarbu, kad tu jautiesi stipri ir sveika, rezervas tai senka su metais.
Beje ju klinikoje vyriausia moteris pastojo IVF pagalba 47 metu. Stimuliaciju metu jai uzaugo vienintele kiausialaste, kuri ja padare laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnoli@ @ 2010 08 23, 22:57)
Kaip ir visas organizmas, visi organai, kiausialastes eina senyn ir, kaip gydytojas sake, nesvarbu, kad tu jautiesi stipri ir sveika, rezervas tai senka su metais.
Beje ju klinikoje vyriausia moteris pastojo IVF pagalba 47 metu. Stimuliaciju metu jai uzaugo vienintele kiausialaste, kuri ja padare laiminga  smile.gif

O tada gerai, reiškia yra dar to laiko. O tai jau buvau bepasenstanti visiškai per vieną dieną...
Atsakyti
To laiko visai nedaug, nes vyresniame amziuje sunkiai pavyksta stimuliacijos, sunkiau uzauginti kokybiskas kiausialastes. Nors esu sveika ir tyrimai mano geri, gydytojas duoda mazai procentu sekmes.
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 08 23, 12:55)
Sveikos, as irgi is M ir V klinikos persikeliau i LV klinika. Del aptarnavimo kokybes, tai manau, kad kaip papuola. As aptarnavimu ir Kaune nesiskundziau.
..........

Jei nesunku, pasakyk pas kuri gyd lankeisi ir kiek IUI ar IVf ten buvo tau atlikta. As lankiausi ten pat ir vakar pridaviau kraujo ir hormonu tyrimus reikalingus IVF, tai jaučiu kad gyd. su rezultatais atrasys "Laukiu tada ir tada biggrin.gif "...
Isgasdinai su ilgu laukimo Embrions klinikoje laiku.... o šiaip labai AČIŪ, kad papasakojai įspudžius iš LV.
Atsakyti
aš kadangi pusvalandį vėlavau pagal numatomą laiką vizitui, tai galvojau teks pralaukti ilgai ilgai, nes čia pas pus LT tokia grūstis kartais būdavo, kad jei pavėluoji, nėra kaip įterpti,tenka laukti, o ten palaukiau maximum20min
ir kaip kažkas minėjo, kad aplinka prastesnė, apžiūros kėdės ir tt, tai aplinka ligoninės gal taip, bet kabinetuose labai tvarkinga, o ir ant tokios apžiūros kėdės kaip pas juos dar neteko būti, su visokiais pakėlėjais ir automatika, o ir echoskopas kažkoks mandresnis, nieko ten monitoriuje nespaudo, o tikriausiai ant to antgalio kuriuo stebi, nes nuotraukos tik lenda iš printerio viena po kitos, atrodo nieko jam nedarant ax.gif
o dėl gydytojo užimtumo, aš kai atėjau, jis sau ramiai valgė ledus, gražiai nusišypsojo ir pasiūlė praeiti pas registratorę,bet kadangi aš vėlavau ir kol mane suregistravo atėjo kita užsirašiusi, tai priėmė ją, o aš truputuką palaukiau.paskui mes dar ilgai ten buvom, nes vyrui reikėjo tyrimus priduoti, o jis išlėkė į rygą pasivažinėti su reikalais, tai ilgai negrįžo,taimačiau tik dvi pacientes viena pas Vitolsą kitą pas Treijsą
Atsakyti
Kaunietems galiu pasakyti laiko prasme, uzima visa diena. Vairuodavo vyras 120-130 km/h. ,tad keliui skiriama 7 val. SU AUTOMOBILIU, su autobusu, bus tikrai ilgiau. Per kelias savaites pas ji lankiausi 4 kartus, is ju 2 kartus laukiau po 1,5 val. ( vienas is ju su pilna pusle, tad galvojau, kad pusle plys), pirma karta visai nebuvo zmoniu, tad prieme labai greitai, o paskutini karta laukiau tik pusvalandi. Gal cia tik man taip nutinka, nes as pati admins. klausiau, kada atvaziuoti, kad greiciau priimtu...nu juk visi taupom laika. O dar kelias koks laukia.
Del gydytojo, as nieko blogo apie ji pasakyti negaliu, del uzimtumo...daug pacienciu, juk matosi, kad kviecia jis pats ar Baiba, eina dazniausiai pas ji...taip prisimena, atsimena, analizuoja....Nu daug zmogus turi darbo...juk musu tikrai daug...priespaskutini karta kartu su manim laukiamajame buvo 2 poros ir viena moteris is Lt, o dar latviu kiek...Nu malonu, taktiski visi, bet tikrai nera taip, kad is fantaskikos srities, jog tik ir laukia musu ten...nu juk visur yra darbas, pacientai ir pan...Taip, man teko klinikose guleti, tai su tais antzmogiais ( atsiprasau) apskritai nera ka lyginti....O klause kazkuri apie M ir V, taip man buvo 4 paprastos stimuliacijos, 3 IUI, 2 IVF...taip, kad irgi patirties nemazai...turiu su kuo palyginti...
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 08 24, 15:13)
Per kelias savaites pas ji lankiausi 4 kartus, is ju 2 kartus laukiau po 1,5 val. ( vienas is ju su pilna pusle, tad galvojau, kad pusle plys), pirma karta visai nebuvo zmoniu, tad prieme labai greitai, o paskutini karta laukiau tik pusvalandi.

del laukimo - as irgi viena karta laukiau su pilna pusle. O Baiba ir sako - kai prisipildo, reikia pasakyti, ir iskart priima, nes butent taip yra lengviau viska patikrinti... ypac jei vaziuoji 2 CD tik prasidedant stimuliacijai..O del laiko - as kaip siauliete, galiu pasakyti - ar vaziuoti i Klaipeda, ar i Kauna/Vilniu, ar i Ryga - iseina visa diena. pvz, man i Kauna ir Vilniu dar toliau vaziuoti.. tiek kuro, tiek paslaugu kainos daug didesnes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 24 rugpjūčio 2010 - 16:54
na as turbut busiu laukimo pas Treijs rekordininke biggrin.gif pirmo vizito pralaukem 4 valandas doh.gif visu kitu - ne maziau 1,5 valandos... rolleyes.gif
visom vaziuojanciom patariu nusipirkti zurnala ar gera knyga, kad laukimo laikas, jei ka, neprailgu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixi: 24 rugpjūčio 2010 - 20:09
biggrin.gif merginos palikit ten lietuvisku zurnalu!!! man irgi besedint tokia ideja kilo, kad kitakart reik atvest ten ko nors paskaitymui biggrin.gif Jeigu nuvesit koki zurnala palikt - parasykit ka nors smagaus ir nuo saves tam zurnale - butu labai smagu paskaityt ir susirasyt biggrin.gif

QUOTE(wixi @ 2010 08 24, 21:06)

visom vaziuojanciom patariu nusipirkti zurnala ar gera knyga, kad laukimo laikas, jei ka, neprailgu  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2010 08 24, 21:06)
na as turbut busiu laukimo pas Treijs rekordininke  biggrin.gif pirmo vizito pralaukem 4 valandas  doh.gif visu kitu - ne maziau 1,5 valandos... rolleyes.gif
visom vaziuojanciom patariu nusipirkti zurnala ar gera knyga, kad laukimo laikas, jei ka, neprailgu  mirksiukas.gif

Sveika, o tau kokį įspūdį paliko pats daktaras Treijsas? Ar buvai patenkinta konsultacija, dėmesingumu?
Atsakyti
Labai rupestingas ir demesingas gydytojas, bet su jumoru. Man isodino du, o kai po echo mate tik viena sirdele, man naturaliai kilo klausimas, kur antras (nekraujavau nieko, pirmas ivf'as nieko nezinojau), tai jis man "o sumokejot tik uz viena" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 08 24, 22:34)
Labai rupestingas ir demesingas gydytojas, bet su jumoru. Man isodino du, o kai po echo mate tik viena sirdele, man naturaliai kilo klausimas, kur antras (nekraujavau nieko, pirmas ivf'as nieko nezinojau), tai jis man "o sumokejot tik uz viena"  biggrin.gif

thumbup.gif O iš tikrųjų - kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 24 rugpjūčio 2010 - 22:44