Kaunietems galiu pasakyti laiko prasme, uzima visa diena. Vairuodavo vyras 120-130 km/h. ,tad keliui skiriama 7 val. SU AUTOMOBILIU, su autobusu, bus tikrai ilgiau. Per kelias savaites pas ji lankiausi 4 kartus, is ju 2 kartus laukiau po 1,5 val. ( vienas is ju su pilna pusle, tad galvojau, kad pusle plys), pirma karta visai nebuvo zmoniu, tad prieme labai greitai, o paskutini karta laukiau tik pusvalandi. Gal cia tik man taip nutinka, nes as pati admins. klausiau, kada atvaziuoti, kad greiciau priimtu...nu juk visi taupom laika. O dar kelias koks laukia.
Del gydytojo, as nieko blogo apie ji pasakyti negaliu, del uzimtumo...daug pacienciu, juk matosi, kad kviecia jis pats ar Baiba, eina dazniausiai pas ji...taip prisimena, atsimena, analizuoja....Nu daug zmogus turi darbo...juk musu tikrai daug...priespaskutini karta kartu su manim laukiamajame buvo 2 poros ir viena moteris is Lt, o dar latviu kiek...Nu malonu, taktiski visi, bet tikrai nera taip, kad is fantaskikos srities, jog tik ir laukia musu ten...nu juk visur yra darbas, pacientai ir pan...Taip, man teko klinikose guleti, tai su tais antzmogiais ( atsiprasau) apskritai nera ka lyginti....O klause kazkuri apie M ir V, taip man buvo 4 paprastos stimuliacijos, 3 IUI, 2 IVF...taip, kad irgi patirties nemazai...turiu su kuo palyginti...
Tikiu, kad kiti Metai išpildys bent 3 svajones!!!