Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(egk @ 2010 08 24, 22:29)
Sveika, o tau kokį įspūdį paliko pats daktaras Treijsas? Ar buvai patenkinta konsultacija, dėmesingumu?

na kadangi vaziavau ten profesionalios pagalbos, o ne draugisku pasipliurpimu, tai mano lukesciai pasiteisino biggrin.gif siaip daktaras tikrai labai uzsiemes, laukiamasis dazniausiai sausakimsas, kartais net sedimu vietu nelikdavo, pacientes laukdavo staciomis. tiesa, musu grafikas taip susideliojo, kad i klinika vaziuodavom turbut paciomis sunkiausiomis darbo prasme dienomis - pirmadieni ir penktadieni. gal kitomis dienomis ten siek tiek laisviau. bet informacijos stygiaus tikrai nejutau, daktaras viska isaiskindavo taip, kad net klausimu paskui nekildavo, o jei kazko ir nepaminedavo, tai jo asistente Baiba visuomet viska isaiskindavo dar syki ir dar issamiau biggrin.gif del "konvejerio" tikrai nera ko baimintis, net ir per didziausius darbo kruvius nepamirsta, ko tu ten atejai ir ka su tavimi toliau reikia daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2010 08 25, 11:19)
na kadangi vaziavau ten profesionalios pagalbos, o ne draugisku pasipliurpimu, tai mano lukesciai pasiteisino  biggrin.gif siaip daktaras tikrai labai uzsiemes, laukiamasis dazniausiai sausakimsas, kartais net sedimu vietu nelikdavo, pacientes laukdavo staciomis. tiesa, musu grafikas taip susideliojo, kad i klinika vaziuodavom turbut paciomis sunkiausiomis darbo prasme dienomis - pirmadieni ir penktadieni. gal kitomis dienomis ten siek tiek laisviau. bet informacijos stygiaus tikrai nejutau, daktaras viska isaiskindavo taip, kad net klausimu paskui nekildavo, o jei kazko ir nepaminedavo, tai jo asistente Baiba visuomet viska isaiskindavo dar syki ir dar issamiau  biggrin.gif del "konvejerio" tikrai nera ko baimintis, net ir per didziausius darbo kruvius nepamirsta, ko tu ten atejai ir ka su tavimi toliau reikia daryti  biggrin.gif

Ačiū, na svarbu, kad daktaras palieka gerą įspūdį, o kad reiks palaukti man matyt reikia nusiteikti iš anksto, nes važiuoju penktadienį
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 08 25, 12:03)
Ačiū, na svarbu, kad daktaras palieka gerą įspūdį, o kad reiks palaukti man matyt reikia nusiteikti iš anksto, nes važiuoju penktadienį

dar vienas pliusas daktaro naudai - na ne viena moteris ginekologe, pas kurias man teko ligi siol lankytis, ant "samalioto" nebuvo tokia svelni, kaip Treijsas thumbup.gif lotuliukas.gif vien sitoj vietoj uz demesinguma duociau jam 10 balu biggrin.gif sekmes penktadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2010 08 25, 12:15)
dar vienas pliusas daktaro naudai - na ne viena moteris ginekologe, pas kurias man teko ligi siol lankytis, ant "samalioto" nebuvo tokia svelni, kaip Treijsas  thumbup.gif  lotuliukas.gif vien sitoj vietoj uz demesinguma duociau jam 10 balu  biggrin.gif sekmes penktadieni  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2010 08 25, 11:15)
dar vienas pliusas daktaro naudai - na ne viena moteris ginekologe, pas kurias man teko ligi siol lankytis, ant "samalioto" nebuvo tokia svelni, kaip Treijsas  thumbup.gif  lotuliukas.gif vien sitoj vietoj uz demesinguma duociau jam 10 balu  biggrin.gif sekmes penktadieni  mirksiukas.gif

As irgi pritariu wixi del svelnumo... kadangi anksciau teko lankytis pakankamai daznai, tai tikrai - musiskes kazkokios grubios, palyginti... ax.gif
O del proceso - jie pasizymi net menkiausias smulkmenas apie proceduras, skiriamus stimuliacinius vaistus, ir t.t. Man tas ju demesys irgi patiko... tikiuosi, kad daugiau neteks vazineti ir tai pades... wink.gif
O del ju skelbiamos statistikos - mes paklausem pacioj pradzioj... Ir ju atsakymas buvo - sako, musu kiekvienas embriologas, kad islaikytu savo kvalifikacija, per metus turi atlikti ne maziau kaip 900 apvaisinimu. O kadangi pas juos kainos zemesnes, jie tai gali atlikti daugiau. ir kokybiskiau.. juk kai darai procesus istisai, jau labai gerai ivaldai technika. Ne taip, kaip LT - kainos didziules (dvigubai nei LV), ir daug maziau poru gali surinkti pinigu siai procedurai. Taigi, LT embriologai atlieka maziau apvaisinimu, ir del to kencia rezultatai... Taigi, kiekvienai rinktis... Sekmes visoms dideliausios, kad uztektu tik vieno kartelio... thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti o kaip Jus per tas stimuliacijas spejate su vazinejimu,na nebet kurios Vilniuje jums arciau.Taip bijau del tu vazinejimosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 25 rugpjūčio 2010 - 11:30
QUOTE(Prince @ 2010 08 25, 11:29)
Mergaites norejau paklausti o kaip Jus per tas stimuliacijas spejate su vazinejimu,na nebet kurios Vilniuje jums arciau.Taip bijau del tu vazinejimosi doh.gif

Pvz, as vazinejau i Ryga per stimuliacija. Man reikejo vaziuoti treciad ir sestadieni. taigi, iseidavo tik 1 darbo diena. ir viskas trunka tik 2 sav... Kazkaip isvis nesudare problemu...
O del ko tu baiminiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 25 rugpjūčio 2010 - 11:34
QUOTE(Prince @ 2010 08 25, 11:29)

na man regis vilnietėms netgi toliausiai, man nuo namų iki klinikos 317km.
paskaičiavau, kad pigiau išeina autobusu važiuoti jeigu važiuoju viena ir jei gerai supratau, tai pvz LUX expres autobusai daveža iki ALFA prekybos centro, o jis visai netoli pėstute nuo klinikos
Atsakyti
Dėl važinėjimo, man atrodo, tai nebent yra skirtumas vilnietėm, kaunietėm ir klaipėdietėm, nes šiuose miestuose yra vaisingumo klinikos, tai galima greit susisukti. Bet jai nesi iš šių miestų, tai vistiek reikia kažkur važiuoti, o tada irgi užima visą dieną
Atsakyti
Sveikos, Merginos,

Ir aš prisijungsiu prie Jūsų. Lankausi Baltijos Amerikos klinikoje, nustatytas imunuloginis nevaisingumas - nesuderinamumas. Gal kam teko susidurti su šia problema ir lankėsi būtent dėl šios problemos Embrions klinikoje?

Tiesa, bandau vis skambinti - niekas nekelia. Ar ten jų puslapyje mobilus nurodytas? Labai norėčiau patekti rugsėjo 6-7 dienomis, vėliau negalėsiu porą mėnesių išvykti sad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytiete: 25 rugpjūčio 2010 - 15:36
QUOTE(Rytiete @ 2010 08 25, 16:36)
Sveikos, Merginos,

Ir aš prisijungsiu prie Jūsų. Lankausi Baltijos Amerikos klinikoje, nustatytas imunuloginis nevaisingumas - nesuderinamumas. Gal kam teko susidurti su šia problema ir lankėsi būtent dėl šios problemos Embrions klinikoje?

Tiesa, bandau vis skambinti - niekas nekelia. Ar ten jų puslapyje mobilus nurodytas? Labai norėčiau patekti rugsėjo 6-7 dienomis, vėliau negalėsiu porą mėnesių išvykti sad.gif  4u.gif

Sveika, man atrodo čia paprasti telefonai, pabandyk paskambinti ir tuo, kur apačioje, kiek atsimenu būtent juo aš ir prisiskambinau. O kodėl norit keisti kliniką? Ką jums siūlo BAK?
p.s. labai gražūs tavo darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2010 08 25, 16:36)
Sveikos, Merginos,

Ir aš prisijungsiu prie Jūsų. Lankausi Baltijos Amerikos klinikoje, nustatytas imunuloginis nevaisingumas - nesuderinamumas.

Sveika, o kaip jum tai nustatė?
Atsakyti