Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(egk @ 2010 09 30, 23:00)
Sveikos mergaitės,
na ką grįžau iš Rygos ir šiandien jau pradėjau stimuliaciją. Pasiskaičiau IVF skyrelyje kad vienai mergaitei VK nutraukė stimuliaciją nes mažai folikulų augo. Susinervinau juodai  blink.gif Na bet dabar reikia nepradėti visko taikyti sau.
Papasakosiu kaip aš šiandien visą dieną čiūdinausi doh.gif
Liepė būti pilna pūsle, dar stengiausi daug negerti, kad labai sunku nebūtų. Įeinu į kabinetą, jau beveik rengtis pradedu, o gyd sako nereikia, žiūrės per viršų. Apsidžiaugiau, nes VK visada žiūrėdavo vaginaliai, na žiūri ir sako, kad toj pūslėj tai čia pusė reikiamo kiekio ir klausia ar dar gersiu vandens ar žiūrėt vaginaliai. Ai sakau dar išgersiu vandens. Išgėriau litrą, o pas jį atėjo pirmai konsultacijai tai reikėjo laukti gal pusantros val doh.gif Galvojau sprogsiu

sniege555 už vaistukus sumokėjau 424 latus
Grįžtant namo taip skubėjau, kad greičiau susileist, tai fūra nuvirtus, kelias uždarytas ir kaip tik vyksta kėlimo darbai verysad.gif Tai gerai kad vyras važinėja su džipu, jis klausia policininko gal galiu čia apvažiuot per pievas, pagrioviais? Sako važiuok, bet ir tu užklimpsi, bet neužklimpom, geruolis tas džipukas, parvežė namo thumbup.gif

Tai va tokios ir naujienos pas mane, dabar reikia tikėtis, kad ten augs kaip reikia ir kiek reikia.

Labanakt

Su nuotykiais biggrin.gif Laikau už tave kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2010 10 01, 21:03)
Su nuotykiais  biggrin.gif  Laikau už tave kumščius 4u.gif

Ačiū Leidaa už kumščius aciuks.gif
Tik tu juos dar palaikyk
Atsakyti
Tai manau ir man priklauso prisiregistruoti cia mirksiukas.gif Priimsit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Siandien gryzau po 2 vizito is gyd Treijso wub.gif Ir kagi pirmadieni punkcija ax.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Console @ 2010 10 01, 22:49)
Tai manau ir man priklauso prisiregistruoti cia  mirksiukas.gif  Priimsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif Siandien gryzau po 2 vizito is gyd Treijso  wub.gif Ir kagi pirmadieni punkcija  ax.gif  Tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif

Console,atsakiau tau į až. Sekmytės dar kartelį 4u.gif
Atsakyti
pirmadieni punkcija  ax.gif  Tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif

Sekmes kuo dideliausios mirksiukas.gif Lauksim naujienu
Atsakyti
Tai manau ir man priklauso prisiregistruoti cia  mirksiukas.gif  Priimsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif Siandien gryzau po 2 vizito is gyd Treijso  wub.gif Ir kagi pirmadieni punkcija  ax.gif  Tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif

Sveika prisijungusi i embrions forumiuka;) Paskaiciau, kad tau pirmadieni punkcija, man irgi jau pirmadieni punkcija taip pat 8 liepe atvaziuoti. Sekmes dideliausios ! 4u.gif
Atsakyti
selione dekoju 4u.gif
egk dar karteli aciukas 4u.gif
Tiffani 4u.gif smagu , gal prasilenksim mirksiukas.gif Ir tau kuo dideliausios sekmes pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Console @ 2010 10 01, 21:49)
Priimsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif Siandien gryzau po 2 vizito is gyd Treijso  wub.gif Ir kagi pirmadieni punkcija  ax.gif  Tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif

smagi dienelė laukia 4u.gif tą dieną užsimegs jūsų mažyliai wub.gif wub.gif
sekmės 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tiffani @ 2010 10 02, 18:08)
Sveika prisijungusi i embrions forumiuka;) Paskaiciau, kad tau pirmadieni punkcija, man irgi jau pirmadieni punkcija taip pat 8 liepe atvaziuoti.

sekmės kuo didžiausios, lauksim sugrįžtant wub.gif wub.gif

aš šiandien irgi buvau pas Treijsą, aptarėm visus rūpimus klausimus po nepasisekusio ICSI, mokėti už vizitą nieko nereikėjo, sakė įeina į kainą 4u.gif
pradžioj nerado mano kortelės, tai dar pajuokavom, kad tikriausiai išmetė, nes turėjau neva pastoti ir daugiau pas juos kaip ir nesilankyti smile.gif
tikėkimės, kad po snaigiukų kada nors kai jau bus tinkamas metas sodinti galės ir išmesti, nes būsiu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 10 02, 20:42)
aš šiandien irgi buvau pas Treijsą, aptarėm visus rūpimus klausimus po nepasisekusio ICSI, mokėti už vizitą nieko nereikėjo, sakė įeina į kainą  4u.gif
pradžioj nerado mano kortelės, tai dar pajuokavom, kad tikriausiai išmetė, nes turėjau neva pastoti ir daugiau pas juos kaip ir nesilankyti  smile.gif
tikėkimės, kad po snaigiukų kada nors kai jau bus tinkamas metas sodinti galės ir išmesti, nes būsiu  nestuke.gif  biggrin.gif

o kiek snaigiuku turit? blush2.gif ir kada planuojat sodinima?
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 10 03, 20:30)
o kiek snaigiuku turit?  blush2.gif  ir kada planuojat sodinima?

turim 5, du puikios kokybės kiti prastesnės
dėl sodinimo dar neapsisprendę, pasiūlymų iš gydytojų išgirdau keletą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 10 03, 21:45)
turim 5, du puikios kokybės kiti prastesnės
dėl sodinimo dar neapsisprendę, pasiūlymų iš gydytojų išgirdau keletą 4u.gif

O kada norit? Sekmes tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ailima, tai histeroskopijos nerekomendavo?
Atsakyti