Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(žieminukė @ 2010 09 23, 20:42)
Parašiau tiesiog kad atsiūstų el.p. IVF protokolus bei išrašą, kadangi atvykti pas juos pasiimti neturiu galimybės. Priežasties dėl ko reikia nenurodžiau.
Sėkmės

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
pagaliau buvo ir mano pirmasis vizitas pas gyd. Trejs. Man pasirode taip: klinika paprasta, bet tvarkinga. Gyd. Trejs pasirode "saltokas", bet manes ir vyro tai neerzino, man svarbu, kad jis butu profesionalas. Perziurejes mano istorija (parasiau angliskai visa santrumpa, net stimuliaciju dozes ir rezultatus), pasake, kad: "Lietuvoje taikyti tinkami metodai ir stimuliacijos, gyd viska atliko gerai". ax.gif
Taigi, pasiule dvi isietis laporoskopija ir naturalu bandyma arba IVF. Zinoma, kad pasirinkom IVF, juk delto ir atvaziavom doh.gif Padare spermos tyrima, chlam ir kt. bei dave vaistu susileisti ir liepe atvaziuoti 2-3 c.d.
Vaziuoti toloka, mums nuo Kauno gavosi apie 5 val kelio g.gif pirmyn ir tiek pat atgal. Tikiuosi, kad verta bus smile.gif

p.s. varciau mergaiciu paliktus zurnalus, smagu buvo paskaityti palinkejimus. Laukti nereikejo ilgai, atvaziavom valanda anksciau, tai kai atsilaisvino ir prieme iskart mirksiukas.gif Tai tiek naujienu mergaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 28 rugsėjo 2010 - 19:45
QUOTE(selione @ 2010 09 28, 20:43)
sveikos,
pagaliau buvo ir mano pirmasis vizitas pas gyd. Trejs. Man pasirode taip: klinika paprasta, bet tvarkinga. Gyd. Trejs pasirode "saltokas", bet manes ir vyro tai neerzino, man svarbu, kad jis butu profesionalas. Perziurejes mano istorija (parasiau angliskai visa santrumpa, net stimuliaciju dozes ir rezultatus), pasake, kad: "Lietuvoje taikyti tinkami metodai ir stimuliacijos, gyd viska atliko gerai".  ax.gif
Taigi, pasiule dvi isietis laporoskopija ir naturalu bandyma arba IVF. Zinoma, kad pasirinkom IVF, juk delto ir atvaziavom  doh.gif  Padare spermos tyrima,  chlam ir kt. bei dave vaistu susileisti ir liepe atvaziuoti 2-3 c.d.
Vaziuoti toloka, mums nuo Kauno gavosi apie 5 val kelio    g.gif  pirmyn ir tiek pat atgal. Tikiuosi, kad verta bus  smile.gif

p.s. varciau mergaiciu paliktus zurnalus,  smagu buvo paskaityti palinkejimus. Laukti nereikejo ilgai, atvaziavom valanda anksciau, tai kai atsilaisvino ir prieme iskart  mirksiukas.gif  Tai tiek naujienu mergaites.

Sėkmingo tau starto, selione. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2010 09 28, 19:43)
Padare spermos tyrima,  chlam ir kt. bei dave vaistu susileisti ir liepe atvaziuoti 2-3 c.d.

o tai kazkokiu susileisti liepe dar pries stimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 28, 21:53)
o tai kazkokiu susileisti liepe dar pries stimuliacija?

Parasysiu vakare, nepamenu dabar blush2.gif . Bet liepe susileisti 22 c.d. i raumenis.
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2010 09 29, 07:49)
Parasysiu vakare, nepamenu dabar  blush2.gif . Bet liepe susileisti 22 c.d. i raumenis.

nes taikoma ilga schema 4u.gif susileidi slopinamuosius 22c.d., tada lauki mmm ir apie 2-4c.d. prasideda stimuliacija 4u.gif yra dvi schemos-tokia, ilga, arba trumpa, kai iskart prasideda stimuliacija 4u.gif
selione, noreciau tave irasyti IVF sarasiukin ax.gif 1IVF?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 29, 09:54)
selione, noreciau tave irasyti IVF sarasiukin  ax.gif 1IVF?

Taip žinoma. 1 IVF, problema prasta sperma. Kai žinosiu IVF data pranešiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2010 09 29, 10:33)
Taip žinoma. 1 IVF, problema prasta sperma. Kai žinosiu IVF data pranešiu  smile.gif

4u.gif uzeik i IVF skyreli pakeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Kilo klausimukas. Užsirašiau pas latvius. Bet jei pataikysiu per pirmąsias savo ciklo dienas, ar gydytojas priims apžiūrai? registratūroj prašė užsirašyti ne per pačias mmm. Bet juk kartais nelabai nutaikysi su šituo reikalu.
Niekam nebuvo pasitaikę nuvykti pirmosiomis ciklo dienomis? gydytojas priėmė? apžiūrėjo? ar paprašė atvykti kitą dieną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 09 29, 11:39)
Kilo klausimukas. Užsirašiau pas latvius. Bet jei pataikysiu per pirmąsias savo ciklo dienas, ar gydytojas priims apžiūrai? registratūroj prašė užsirašyti ne per pačias mmm. Bet juk kartais nelabai nutaikysi su šituo reikalu.
Niekam nebuvo pasitaikę nuvykti pirmosiomis ciklo dienomis? gydytojas priėmė? apžiūrėjo? ar paprašė atvykti kitą dieną?  4u.gif

man buvo taip, berods 2c.d., tai neapziurejo, ir tepinelio negalejo paimti, tai tik kraujo tyrimus paeme. Geriau butu ne per mmm vaziuoti zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 29, 13:06)
man buvo taip, berods 2c.d., tai neapziurejo, ir tepinelio negalejo paimti, tai tik kraujo tyrimus paeme. Geriau butu ne per mmm vaziuoti zinoma  4u.gif

g.gif aš važiuosiu per pačias mmm. Bet gal nieko tokio, nes aš kol kas važiuosiu tik pasikonsultuoti, dar iki IVF toloka g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 29, 13:45)
g.gif  aš važiuosiu per pačias mmm. Bet gal nieko tokio, nes aš kol kas važiuosiu tik pasikonsultuoti, dar iki IVF toloka g.gif

manau tikrai nieko tokio, jei tik konsultacijai 4u.gif
Atsakyti