Dar vienas mažas žingsnelis pažinimo link...

Griztant prie literaturos...Linabalt, as ne tai kad rekomenduoju, tiesiog ten yra konkreti reiksme tuo atveju, kai trauki dienos korta, o tai labai gera pagalba pradziai....Man asmeniskai pati geriausia Taro pradziamokslio knyga Terezos Michelsen "Polnoje rukavodstvo po Taro". Ten, tiesa, nera aprasytu reiksmiu, bet ten yra viskas, kas reikalinga
Vieno, ko nerekomenduociau, kaip ir Linabalt (esu tuo tikra
), tai naudotis lietuviskais puslapiais. Tiesiog - neteisinga pradzia - neteisingas rezultatas....kaip ir visas okultizmo lygis LT....(ir is kokiu galu jie traukia ta informacija
)

O tikrai nėra jokios lietuviškos knygos su teisinga Taro informacija ? Nes rusiškai neskaitau, belieka naudotis tik tuo kas lietuviška.

QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 08:33)
O tikrai nėra jokios lietuviškos knygos su teisinga Taro informacija ? Nes rusiškai neskaitau, belieka naudotis tik tuo kas lietuviška. 

Sunku tvirtinti, kad tikrai nera, bet kiek man teko matyti ir girdeti profesionalu atsiliepimu, tai.....O kaip anglu kalba? ten tai tikrai pilna literaturos....
LABAS RYTAS,
dėkui už naują temą, nu ir pripliurpėm
, jo ta rusiška nuoroda- atradimas, lieka rasti priimtiniausią autorių. Sapnavau kažka malonaus, tik nepamenu. Geriu kavą, vyras kažko klausia, sakau- nedrukdyk, noriu sapną prisiminti
, kaip pažiūrėjo jis į mane
. Bet visvien pamiršau

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 09:38)
Sunku tvirtinti, kad tikrai nera, bet kiek man teko matyti ir girdeti profesionalu atsiliepimu, tai.....O kaip anglu kalba? ten tai tikrai pilna literaturos....
Nemoku nei anglų, su kalbomis man labai sudėtinga, negabi tam.

QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 08:41)
Nu tada nieko kito nelieka, tik lietuviskieji

kaip suformuluoti klausimą- ar likti LT ir čia keisti gyv. vietą ar dumti su visam į užsienį
. Beje, į užsienį vėl kaip klausti, yra galimybė įsikurti vienoje iš trijų šalių, tai kaip rinktis
.

QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 10:35)
kaip suformuluoti klausimą- ar likti LT, čia keisti gyv. vieta ar dumti su visam į užsienį
. Beje, į užsienį vėl kaip klausti, yra galimybė įsikurti vienoje iš trijų šalių, tai kaip rinktis
.

As formulavau taip:
1. Kaip susiklostytu gyvenimas, jei isvyktumem gyventi i ...
2. Kaip susiklostytu gyvenimas, jei liktumem gyventi Ltu
ir pan.
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 09:35)
kaip suformuluoti klausimą- ar likti LT, čia keisti gyv. vieta ar dumti su visam į užsienį
.

Sudetingu delioniu turbut vistiek nesiimsi, tai paprastai ir formuluok - skaidyk klausimus ir deliok po kelias kortas. Viska uzsirasyk, o paskui isanalizuok....Gali pasirodyti, kad yra ne vienas lygiavertis variantas, o gali buti, kad nei vienas nera vertas demesio....Vistiek spresti tik tau

QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 09:41)
As is lietuvisku perskaiciau ir naudoju Bill Anderton 'TARO. Atskleiskite ateities paslaptis su Taro'. Kadangi naudoju tos knygos reiksmes, tai palyginau jas su keliu knygu is to rusisko tinklapio, kur Gielux imete nuoroda, tai kiek ziurejau, atitiko.