Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

Šiandien 9–oji Mėnulio diena, priešpilnis.

ŠIKŠNOSPARNIS. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.

O mano dienos kortos: 3 Lazdos O Kvailys ir XV Šėtonas doh.gif
Bijau net pajudėt iš vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 10:43)
As formulavau taip:
1. Kaip susiklostytu gyvenimas, jei isvyktumem gyventi i ...
2. Kaip susiklostytu gyvenimas, jei liktumem gyventi Ltu

ir pan.

matai, kad man dar labai smulkinti reikia doh.gif , nes LT paliktume tik dėl vaiko karjeros, jei ne jis- tikrai nejudėtume iš LT, tai svarbu- kur geriau bus sūnui, bet, aišku, ir visai šeimai turi tikti unsure.gif . Jei liekam LT, vėl keletas variantų, nes mes vistiek keliam sparnus iš dabartinės gyv. vietos
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 10:45)
Sudetingu delioniu turbut vistiek nesiimsi, tai paprastai ir formuluok - skaidyk klausimus ir deliok po kelias kortas. Viska uzsirasyk, o paskui isanalizuok....Gali pasirodyti, kad yra ne vienas lygiavertis variantas, o gali buti, kad nei vienas nera vertas demesio....Vistiek spresti tik tau  mirksiukas.gif

dėkui, sudėtingų nedėliosiu, nes nemokėsiu interpretuoti gretutinių kortų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 10:50)
Šiandien 9–oji Mėnulio diena, priešpilnis.

ŠIKŠNOSPARNIS. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.

verysad.gif tai aš vėl negaliu pas tą žmogų eiti, kur vakar atkėliau vizitą unsure.gif

O beje, ar korta gali pasufleruoti šalį? g.gif na, zoodiako ženklą juk pasako, gal ir šalį gali pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 10:03
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 10:46)
As is lietuvisku perskaiciau ir naudoju Bill Anderton 'TARO. Atskleiskite ateities paslaptis su Taro'. Kadangi naudoju tos knygos reiksmes, tai palyginau jas su keliu knygu is to rusisko tinklapio, kur Gielux imete nuoroda, tai kiek ziurejau, atitiko.

Aš irgi šita naudojuos knyga, bet pažiūriu ir tą lietuvišką internetinę svetainę. Man ji nėra jau taip tragiškai prasta smile.gif , o po to dar ir rusiškai pasižiūriu.

Einu ir aš dienos kortytes traukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 10:46)
As is lietuvisku perskaiciau ir naudoju Bill Anderton 'TARO. Atskleiskite ateities paslaptis su Taro'. Kadangi naudoju tos knygos reiksmes, tai palyginau jas su keliu knygu is to rusisko tinklapio, kur Gielux imete nuoroda, tai kiek ziurejau, atitiko.

Šita Bill Anderton tai man rodos 1996 metų, pirkti jos lyg nėra. g.gif reiks vėl nulkėti i knygyną pažiūrėti ką gero turi.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 11:14)
Šita Bill Anderton tai man rodos 1996 metų, pirkti jos lyg nėra.  g.gif reiks vėl nulkėti i knygyną pažiūrėti ką gero turi.

Na as pries 3 savaites pirkau Zodiako knygyne, tai dar berods dvi liko.

Pamirstos naudingos nuorodos:

Vertingos nuorodos:

1. Taro Enciklopedija

2. Taro literatura

3. Taro literatura 1

4. Taro pamokos

5. Taro reiksmes

6. Taro kalades

Atsakyti
klausimas- kuri šalis labiausiai tinka mūsų šeimai, ats. -Jėga. Vėl DA g.gif

bandau suprasti.....- kažkas iš Pietinių šalių ?
Atsakyti
As anoj temoj tupejau,tupejau,laukiau kol uzidarys kas ka parasys,o jus jau cia 2 psl priplepejot biggrin.gif Ryt man isbandymu metas-teks pries auditorija apie kosmetika sneketi biggrin.gif Siandien nieko netrauksiu,nes jau karta balta korta iskrito.Ryt ziuresiu kas kaip.

Tobula,pameni kai as irgi masciau kaip suformuluoti klausimus del keliones-pasiskaityk,gal tik tokie patys klausimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 10:31)
klausimas- kuri šalis labiausiai tinka mūsų šeimai, ats. -Jėga. Vėl DA g.gif

bandau suprasti.....- kažkas iš Pietinių šalių ?

Radau savo kazkokiuose uzrasuose - Liutas XI arkanas - Ispanija, Irakas, Marokas, Tailandas (as ten gyvenciau wub.gif ), Cekija, Bohemija, Prancuzija (bet yra prierasa, kad iki revoliucijos, tai ir nezinau)....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 11:43)
Radau savo kazkokiuose uzrasuose - Liutas XI arkanas - Ispanija, Irakas, Marokas, Tailandas (as ten gyvenciau  wub.gif ), Cekija, Bohemija, Prancuzija (bet yra prierasa, kad iki revoliucijos, tai ir nezinau)....

O jei Jega VIII arkanas pas Tobula? Vistiek reikia ziureti XI? Man cia painu...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 11:43)
Radau savo kazkokiuose uzrasuose - Liutas XI arkanas - Ispanija, Irakas, Marokas, Tailandas (as ten gyvenciau  wub.gif ), Cekija, Bohemija, Prancuzija (bet yra prierasa, kad iki revoliucijos, tai ir nezinau)....

geras smile.gif , trys šalys yra, apie kurias galvojame. Tailandas vaikui visai ne unsure.gif , bet aš ten kaip žuvis vandeny, verkiau, kai reikėjo grįžti wub.gif
o Maskva? kaži, kaip mums Maskva? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 10:53
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 11:49)
O jei Jega VIII arkanas pas Tobula? Vistiek reikia ziureti XI? Man cia painu... Ai, ir XI ir VIII yra Liutas  doh.gif

As irgi paklausiau savo patareju, kokia sali reiketu pasirinkti, kad butu gera gyventi visai seimai ir iskrito XV Velnias lotuliukas.gif

Na bandau ziureti, ka tai galetu reiksti.

XV Arkanas - Oziaragis. Idomu, kokios cia salys? Reiks pasirausti kur nors.

Na va, radau, kad: Suomija, Kinija, Estija, Baltarusija, Albanija, Kirgizija, Čilė.

Gal tiktu tik Cile, nors Kinija irgi labai stipreja, bet kazkaip neperlabiausiai ten traukia. Labai jau ju ten daug prisigrude...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 20 liepos 2010 - 10:58
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 10:51)
geras smile.gif , trys šalys yra, apie kurias galvojame. Tailandas vaikui visai ne unsure.gif , bet aš ten kaip žuvis vandeny, verkiau, kai reikėjo grįžti wub.gif
o Maskva? kaži, kaip mums Maskva? unsure.gif

Rusija pagal mano uzrasus - Vandenis, - tai kaip ir XVII arkanas butu bigsmile.gif O i Tailanda as irgi grizciau - daug saliu aplankiau, bet ten geriausia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 10:49)
O jei Jega VIII arkanas pas Tobula? Vistiek reikia ziureti XI? Man cia painu...

Neturi reiksmes tam, apie ka kalbam...Pas mane pilna kaladziu, kur yra ir taip ir kitaip biggrin.gif
Atsakyti