Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 11:55)
As irgi paklausiau savo patareju, kokia sali reiketu pasirinkti, kad butu gera gyventi visai seimai ir iskrito XV Velnias  lotuliukas.gif

nesuprntu, bet man tiek reikšmė, tiek intuicija kužda jums- Europą g.gif , lyg Angliją, netoli jūros. Bet nepriimk už rimtą, aš galiu nusikalbėti, juk pradinokė blush2.gif
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 12:00)
Rusija pagal mano uzrasus - Vandenis, - tai kaip ir XVII arkanas butu  bigsmile.gif O i Tailanda as irgi grizciau - daug saliu aplankiau, bet ten geriausia  wub.gif

aš Maldyvuose net mirt sutikčiau, keista, nnors vyras- Žuvys, ten jautėsi nejaukiai....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 12:03)
Rusija pagal mano uzrasus - Vandenis, - tai kaip ir XVII arkanas butu  bigsmile.gif O i Tailanda as irgi grizciau - daug saliu aplankiau, bet ten geriausia  wub.gif
Papildyta:

Neturi reiksmes tam, apie ka kalbam...Pas mane pilna kaladziu, kur yra ir taip ir kitaip  biggrin.gif

Radau, kad ir VIII ir XI yra priskiriamas Liutui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 11:55)

Na va, radau, kad: Suomija, Kinija, Estija, Baltarusija, Albanija, Kirgizija, Čilė.

Gal tiktu tik Cile, nors Kinija irgi labai stipreja, bet kazkaip neperlabiausiai ten traukia. Labai jau ju ten daug prisigrude...

o kur tu radai tinkamas šalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 10:55)
Na va, radau, kad: Suomija, Kinija, Estija, Baltarusija, Albanija, Kirgizija, Čilė.

Gal tiktu tik Cile, nors Kinija irgi labai stipreja, bet kazkaip neperlabiausiai ten traukia. Labai jau ju ten daug prisigrude...

Pas mane uzrasuose yra ir Egiptas, bet Baltarusija - mergele bigsmile.gif , Kinija - svarstykles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 12:05)
nesuprntu, bet man tiek reikšmė, tiek intuicija kužda jums- Europą g.gif , lyg Angliją, netoli jūros. Bet nepriimk už rimtą, aš galiu nusikalbėti, juk pradinokė blush2.gif

Na mums kaip tik Anglija ir kokia Airija paskutineje vietoje doh.gif Norisi kur nebuna ziemu. Ten ir zmones linksmesni, geresni. Tailandas ir man patiktu. Del Ciles reiks pasidometi, ne ka tezinau, bet skamba gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 11:07)
Radau, kad ir VIII ir XI yra priskiriamas Liutui  4u.gif

Nu graziausiai biggrin.gif Jega - Liutas, Justicija - Svarstykles ir neturi reiksmes, kur jos "stovi"...
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 12:08)
o kur tu radai tinkamas šalis g.gif

Cia radau:
Saliu Zodiakas

Tik nezinau, kiek cia teisinga info g.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 12:12)
Nu graziausiai  biggrin.gif  Jega - Liutas, Justicija - Svarstykles ir neturi reiksmes, kur jos "stovi"...

Na tame lietuviskame tinklapyje prie Liuto priskirtas ir VIII ir XI Arkanai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 12:12)
Nu graziausiai  biggrin.gif  Jega - Liutas, Justicija - Svarstykles ir neturi reiksmes, kur jos "stovi"...

Visai susipainiojau...o kodel tada kai Tobula istrauke XI Arkana, jus paminejote Liuto salis, o ne Svarstykliu? Kas tai nulemia? I ka reikia glintis ir atkreipti demesi, kad nustatyti sali?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 11:16)
Cia radau:
Saliu Zodiakas

Tik nezinau, kiek cia teisinga info  g.gif
Papildyta:
Na tame lietuviskame tinklapyje prie Liuto priskirtas ir VIII ir XI Arkanai  blush2.gif
Papildyta:
Visai susipainiojau...o kodel tada kai Tobula istrauke XI Arkana, jus paminejote Liuto salis, o ne Svarstykliu? Kas tai nulemia? I ka reikia glintis ir atkreipti demesi, kad nustatyti sali?

Taigi ji parase, kad Jega bigsmile.gif

O tam lietuviskam puslapyje autoriai parase viska i viena vieta - pats skaitytojas atsirinks, kas prie ko pagal savo turima kalade biggrin.gif (sakau gi, kad neatsakingai sudeta info...Jau vien ka reiskia XII raktinis zodis - "smurtine mirtis"...besimokanciam naujokui taip ir iki infarkto netoli bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 20 liepos 2010 - 11:26
aha, ištraukiau DA Jėga
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 12:23)
.Jau vien ka reiskia XII raktinis zodis - "smurtine mirtis"...besimokanciam naujokui taip ir iki infarkto netoli bigsmile.gif )

gerai, kad nebeskaitau lietuviško aiškinimo, čia man tą smurtinę brrrrrr rodo? wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 12:29)
aha, ištraukiau DA Jėga
Papildyta:

gerai, kad nebeskaitau lietuviško aiškinimo, čia man tą smurtinę brrrrrr rodo? wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Taip, dabar supratau, kazkaip uzfiksavau skaiciu, o ne pavadinima blush2.gif Dabar viskas aisku.
Atsakyti
pamenat mano su vyru dienos kortas? Likimo ratas ir Vežimas bigsmile.gif . Pmenat, kad sakiau- neįmanoma nieko pozytivaus negali būti, nerealu ax.gif . Tai štai dvi problemos ką tik išsiprendė thumbup.gif , na, ne globalinės, bet labai aktualios būtent šiandienai blink.gif , nes ryt jau būtų per vėlu blink.gif , rodos ir trečia išsispręs
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 12:42)
pamenat mano su vyru dienos kortas? Likimo ratas ir Vežimas bigsmile.gif . Pmenat, kad sakiau- neįmanoma nieko pozytivaus negali būti, nerealu ax.gif . Tai štai dvi problemos ką tik išsiprendė thumbup.gif , na, ne globalinės, bet labai aktualios būtent šiandienai blink.gif , nes ryt jau būtų per vėlu blink.gif , rodos ir trečia išsispręs

Gera naujiena bigsmile.gif

Man tai jau paranoja nuo to Šėtono fear.gif kompas net 3 kartus 'nulūžo'...
Atsakyti