Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(dera1 @ 2010 07 21, 10:18)
nu žinok mano protingosios knygos kažkodėl apie finansus nieko nesako.
g.gif  Simbolis infantilizmo, žmogaus, negalinčio niekaip apsispręsti, arba iš kitos pusės- simbolis išminties juokdario, praėjusio ilgą pažinimo kelią, ir grįžusio į paprastutį pasaulio supratimą, būdingą nekaltam vaikui. Įdomus arkanas, eik tu sau.

Idomiai... Larisos Mun knygoje raso, kad negalima lengvabudiskai elgtis su finansais.
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 09:24)
Mano dienos korta- Imperatorius, einu skaityti reikšmę. Bet, žinokit, keista man....jau kelinta diena man krinta DA, o traukiu tai iš mixo unsure.gif

Nieko keisto - tiesiog , matyt, dabar vyksta ivykiai, kurie bus itin reiksmingi tolimesniame gyvenime...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 21, 08:32)
Mano dienos korta: XV Velnias ir dar apversta  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif

na va , radau apverstos reikšmę. Patiko man.

tamsiųjų jėgų įveikimas. Kentėjimai ir nelaimės gali būti įveikti pačiu laiku. Nušvitimas ir sveikimo proceso pradžia. Savarankiškas išsivadavimas iš nuosavų "порок" - nežinau kaip teisingai versti - nuodėmių? suklydimų? iškrypimų?

pasidarė įdomu. parašyk vakare kaip praėjo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 21 liepos 2010 - 09:37
Mano dienos korta taip pat Imperatorius, po to dar ištraukiau Magą ir Teisingumą. Na, žiūrėsim kaip čia bus.
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 10:14)
paskambinau 118, sako Tiltų gatvėje buvo ezoterinis, bet jau likviduotas blink.gif . Ir Zodiako knygyno tipo Klaipėdoje nėra blink.gif . Nu keista.....Gargžduose tai yra g.gif
Papildyta:

Yra 3 rusų knygynai, ten irgi ezorerinės literatūros yra, ir Taro kortų būna.
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 21, 10:52)
Mano dienos korta taip pat Imperatorius, po to dar ištraukiau Magą ir Teisingumą. Na, žiūrėsim kaip čia bus.
Papildyta:
Yra 3 rusų knygynai, ten irgi ezorerinės literatūros yra, ir Taro kortų būna.

Taip ir ištraukei visus tris DA? Nieko sau.... O kam tu papildomai dar traukei po Imperatoriaus?

O kur tie rusiški knygynai, gal bent apytiksliai žinai? Centre gal ar kur?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 21, 10:34)
na va , radau apverstos reikšmę. Patiko man.

tamsiųjų jėgų įveikimas. Kentėjimai ir nelaimės gali būti įveikti pačiu laiku. Nušvitimas ir sveikimo proceso pradžia. Savarankiškas išsivadavimas iš nuosavų "порок" - nežinau kaip teisingai versti - nuodėmių? suklydimų? iškrypimų?

pasidarė įdomu. parašyk vakare kaip praėjo diena.

Ok, parasysiu. Siaip jauciuosi labai pikta siandien. Islindo jau vyro visokiu nuostoliu... O diena dar tik prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 10:59)
Taip ir ištraukei visus tris DA? Nieko sau.... O kam tu papildomai dar traukei po Imperatoriaus?

O kur tie rusiški knygynai, gal bent apytiksliai žinai? Centre gal ar kur?

Taip, visus 3 DA. Dažniausiai traukiu 3, retai vieną. Man taip labiau patinka.

Na, labai tiksliai neparašysiu, nes nesu Klaipėdietė - prie 3 poliklinikos, Senojo turgaus ir Kapitolijaus kino t centre. O gatvių nežinau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 21, 11:11)
Taip, visus 3 DA. Dažniausiai traukiu 3, retai vieną. Man taip labiau patinka.

Na, labai tiksliai neparašysiu, nes nesu Klaipėdietė -  prie 3 poliklinikos, Senojo turgaus ir Kapitolijaus kino t centre. O gatvių nežinau schmoll.gif

dėkui, žinau visus tuos knygynus tada bigsmile.gif
Atsakyti
Na stai ir kortytes, kurias turesiu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Oj, kokios dideles gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 21 liepos 2010 - 10:22
Gusha, ir aš manyčiau, kad Monetų II - santykis su finansais...

o dėl XV...tame arkane irgi dualumas ryškus...jeigu V arkanas kalba apie išmintingą pasinaudojimą savo galiomis, neatsiejamą žinojimą, tai XV kalba apie bet kokius kraštutinumus ir riziką nebeatskirti kas yra kas...be to XV arkanas - kaip nei vienas kitas kalba apie atsiskyrusį Ego...tiek V, tiek XV arkane pavaizduoti po du žmones prieš Teisėją tik skirtumas toks, kad V jie laisvai meldžiasi, klauso Išminties, o XV - dega supančioti, labai tikėtina, kad savo pačių baimėse ir silpnybėse....

Aš čia niekam neadresuoju...tiesiog užėjo įkvėpimas ir parašiau savo apmąstymus XV arkano tema, nes dabar skaitau Šmakovą... ax.gif

Kas turit kitokių minčių... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 21 liepos 2010 - 11:48
QUOTE(Gusha @ 2010 07 21, 11:21)
Na stai ir kortytes, kurias turesiu:

user posted image

Oj, kokios dideles gavosi  blush2.gif

oi, kaip man šios patiko wub.gif , labai norėsiu, užsisakau 4u.gif
Žinokit, galvą skauda, reikia skalbinius džiauti, šaltibarščius šeimai ruošti, o visai nepajėgiu, tingiu nenormaliai. Su kaimyne pratupėjau terasoj g.gif . O juk korta- Imperatorius, turėčiau būti aktyvi, darbinga. Iš tiesų, tai mintys tik ir sukasi: gal žolę pjauti, gal su dukra maudytis eiti, gal skaniai ką nors pagaminti. Bet tik mintys biggrin.gif . O darbingumo- nulis. Na, vakar truputėlį vyninomės su kaimynais blush2.gif , gal todėl dabar tokia kvaksė esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 21, 12:28)

o dėl XV...tame arkane irgi dualumas ryškus...jeigu V arkanas kalba apie išmintingą pasinaudojimą savo galiomis, neatsiejamą žinojimą, tai XV kalba apie bet kokius kraštutinumus ir riziką nebeatskirti kas yra kas...be to XV arkanas - kaip nei vienas kitas kalba apie atsiskyrusį Ego...tiek V, tiek XV arkane pavaizduoti po du žmones prieš Teisėją tik skirtumas toks, kad V jie laisvai meldžiasi, klauso Išminties, o XV - dega supančioti, labai tikėtina, kad savo pačių baimėse ir silpnybėse....

Labai taikliai parašėte, aš šio XV Arkano kaip tik ir nesupratau, dabar kiek aiškiau po jūsų paaiškinimo. O kaip traktuoti XV Velnią santykių ateities pozicijoje kažin ?

Draugė prašė pažiūrėti kas išeitų iš šitų santykių, o tokias man sudėtingas kortas ištraukė jog aš galima sakyti visiškai nesupratau kaip čia kas ir su kuo. Tai:

Jinai: IX monetos;
Jisai: II Žynė;
Dabartiniai santykiai: I Magas;
Santykių ateitis: XV Velnias.

Man jau vien tą Velnią pamačius kažkaip neoptimistiškai skamba, įsivaizduoju jog santykiai bus paremti kažkokios seksualinėm ar materialinėm priklausomybėm. unsure.gif Gyvenimas baimėje. unsure.gif
Atsakyti