Dar pakartosiu klausimeli, nes gal neskaitet auksciau:
Chiromante, jei paklausus kokia salis tiktu mums, istraukiau XV, tai man kreipti demesi i jo neigiamybe? Ar jei klausimas buvo apie sali, tai tik i tai ir koncentruotis ir gilintis?
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 22:42)
Dar pakartosiu klausimeli, nes gal neskaitet auksciau:
Chiromante, jei paklausus kokia salis tiktu mums, istraukiau XV, tai man kreipti demesi i jo neigiamybe? Ar jei klausimas buvo apie sali, tai tik i tai ir koncentruotis ir gilintis?
Nereikia niekur gilintis - tu norejai astrologinio salies atitikmens, - ji ir gavai - daugiau nieko nereikia ziureti....
Papildyta:
paskaitykit kad ir paskutines Vilniaus bureju zinutes...kaip jums tai?
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 23:51)
Nereikia niekur gilintis - tu norejai astrologinio salies atitikmens, - ji ir gavai - daugiau nieko nereikia ziureti....
Papildyta:
Papildyta:
Dekoju. Taip ir galvojau.
Karts nuo karto paskaitineju tas Bureju temas, ko tik ten nera... Bet as nelabai zinau tu bureju, tad negaliu ir spresti apie tai. Gal ir yra kokia ismananti moteryte

Kas link to, Chiromante, jei jus negalite zvilgtereti i mano delnus, gal galite ka nors rekomenduoti Vilniuje? Manau delnai individualiau nei astrologija. Labai noriu zinoti kuria sriti rinktis.
Kiek jūs daug per dieną pridiskutavot
Iki pietų tik akim permečiau
Turbūt naktį visas jūsų išsakytas įdomybes teks skaityti

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 23:51)

Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 21, 00:07)
Karts nuo karto paskaitineju tas Bureju temas, ko tik ten nera... Bet as nelabai zinau tu bureju, tad negaliu ir spresti apie tai. Gal ir yra kokia ismananti moteryte

Esu buvusi pas 3, dvi būrėjas ir vieną būrėją gal taip jo pavadinti negalima

Nuėjau ir užtenka, jokio poreikio

Paskaičius būrėjų temas, tai daug lietuvaičių tiesiog etatiškai lekia pas moterytes ateities sužinoti.
Chiromante, ar tas lakstymas nuo būrėjos prie būrėjos taip ir neatsiliepia žmogui

QUOTE(Gusha @ 2010 07 21, 00:04)
Isivaizduoju, kaip sunku, kai nemoki kokios kalbos, o info daug butent ta kalba
Na bet yra sansas pramokti 
Gal pabandyk su google verteju isversti, gal nebus labai rislu, bet esme gal suprasi? Ten visai puse velnio vercia. Nusistatysi is kokios kalbos i kokia ir paste teksta i tuscia langeli

Gal pabandyk su google verteju isversti, gal nebus labai rislu, bet esme gal suprasi? Ten visai puse velnio vercia. Nusistatysi is kokios kalbos i kokia ir paste teksta i tuscia langeli

Nu zinok buvo zodziu,kuriu ir vyras nezinojo,tai bendrom jegom su Google verteju ir vyreliu vertemes,tas vertejes baisiau negu puse velnio...Kai ka labai tiksliai,o kai ka is rusisko teksto net angliskai isverte

QUOTE(Lorette @ 2010 07 21, 01:51)
O kas gali atsiliepti,jei cia taip pat kasdien metames koras,ziurinejam i prieki-kokia diena,savaite bus,kokie planai pildysis ir t.t.,ten irgi taip pat i prieki paziuri..Tik tiek,jei zmogus uzsiprogramuoja ant visko kas sakoma,ir dar jei sakoma neteisybe arba kategoriskai-jau yra blogai.Bet ir mums tas pats dar gresia,mokinames,kad to nebutu.Mano nuomone

Labas rytas

Labas rytas,
Išsitraukiau dienos kortą - Saulę. Korta superinė, bet nieko šiandien superinio nenusimato.
Kad visos klausinėjat apie užsienius, pabandžiau ir aš paklausti dėl vienos šalies kaip man ten sektųsi tai iškrito XX Teismas.
Kaip ir atrodo tai man išeitų į naudą, reikalai pajudėtų iš sąstingio, padidėtų atlyginimas. Jei darbą rasčiau žinoma padidėtų.
O jei likčiau tai II Kalavijai - panašu tolesnis blaškymąsis ir dvejojimas laukia.
Nors matau kitur kaip tik ką kortą apibūdina kaip pusiausvyrą, santarvė.
Net nežinau man Lietuva patinka, man čia gerai, niekur aš nenoriu važiuoti, tai va o kortos gal kitaip nori pasakyti.
Išsitraukiau dienos kortą - Saulę. Korta superinė, bet nieko šiandien superinio nenusimato.

Kad visos klausinėjat apie užsienius, pabandžiau ir aš paklausti dėl vienos šalies kaip man ten sektųsi tai iškrito XX Teismas.

O jei likčiau tai II Kalavijai - panašu tolesnis blaškymąsis ir dvejojimas laukia.

Net nežinau man Lietuva patinka, man čia gerai, niekur aš nenoriu važiuoti, tai va o kortos gal kitaip nori pasakyti.
Man daug kas cia Lietuvoje nepatinka, o labiausiai kaip nemylimi ir negerbiami vyresnio ir senyvo amziaus zmones, kaip jiems tenka badauti bei labai ilgos ir saltos ziemos. Na bet nepolitikuosiu gal
Mano dienos korta: XV Velnias ir dar apversta
Na na, saunia korta issitraukiau
Na ziuresim, stengsiuosi su niekuo nesipykti, nezliumbti. Kol kas nepanasu, kad tokia jau bloga galetu buti diena...

Sveikos, mergaitės.
Mano šios dienos korta -XIII Mirtis. Traukiau paaiškinančią - I Magas.
Tai gal galit savo mintis parašyt, su kuo jums asocijuojasi, nes man Magas -tyli kolkas, jokių idėjų. Na Mirtis -sakyčiau kažko pabaiga, bet kurioj srity -jei Magas?
Papildyta:
Velnias- iliuzijos. Atsidavimas žemiškiems malonumams. Išsivadavimas slypi mumyse pačiuose, turim tam jėgos. Tik ar norim? Dauguma liekam prisirišę prie Velnio, nes jis siūlo mums tai ko mes labiausiai norim.
na o apversta- nežinau, kol kas tos apverstos reikšmės man paslaptis.
Tai gal galit savo mintis parašyt, su kuo jums asocijuojasi, nes man Magas -tyli kolkas, jokių idėjų. Na Mirtis -sakyčiau kažko pabaiga, bet kurioj srity -jei Magas?
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 21, 08:32)
Na ziuresim, stengsiuosi su niekuo nesipykti, nezliumbti. Kol kas nepanasu, kad tokia jau bloga galetu buti diena...

Velnias- iliuzijos. Atsidavimas žemiškiems malonumams. Išsivadavimas slypi mumyse pačiuose, turim tam jėgos. Tik ar norim? Dauguma liekam prisirišę prie Velnio, nes jis siūlo mums tai ko mes labiausiai norim.
Labas rytas. Žinokit, kažkodėl aš nejaukiai jaučiuosi , nepasitikiu būrėjom, esu kartą buvusi. Nepamenu iš kokių kortų būrė, tai jau kaip pasakė
. Viską atbulai. Kad esu išsiskyrusi, kad neturiu vaikų
, kad perdaug greitai lakstau automobiliu ir tai gali man būti pražūtinga ( o aš nevairuoju visai). Žodžiu taip atvirkščiai viską susakė, kad net nejuokinga. Mačiau merginos iki šiol eina pas tą būrėją
Eisiu savo kortos traukti. Šiandien ketinu važiuoti į ezoterinį knygyną, kažkodėl užsinorėjau rimtesnių kortyčių

Eisiu savo kortos traukti. Šiandien ketinu važiuoti į ezoterinį knygyną, kažkodėl užsinorėjau rimtesnių kortyčių
QUOTE(tobula @ 2010 07 21, 08:50)
Labas rytas. Žinokit, kažkodėl aš nejaukiai jaučiuosi , nepasitikiu būrėjom, esu kartą buvusi. Nepamenu iš kokių kortų būrė, tai jau kaip pasakė
. Viską atbulai. Kad esu išsiskyrusi, kad neturiu vaikų
, kad perdaug greitai lakstau automobiliu ir tai gali man būti pražūtinga ( o aš nevairuoju visai). Žodžiu taip atvirkščiai viską susakė, kad net nejuokinga. Mačiau merginos iki šiol eina pas tą būrėją

klausyk, o tai kur tu ezoterinį knygyną Klp radai?
tiesa, vakar vakare man kilo mintis, kad tu siųsies geras kortas iš ineto. Tai jei tai tiesa- gal priglaustum mane po savo sparneliu? aš labai norėčiau, bet nesugebu inete apsipirkti.
QUOTE(dera1 @ 2010 07 21, 09:45)
Sveikos, mergaitės.
Papildyta:
Papildyta:
Na, apie Maga sako, kad valdo realybe, zmones, kurie to net neitaria. Zaidimas kitu likimais, manipuliavimas kitais.
O del Velnio - ar apie iliuzijas kalba apverstoje pozicijoje? Nes man kazkodel atrodo, kad teisingoje