Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 22, 10:51)
Taigi, Lorette, jeigu tik tau tinka, priimtina ir nenuteikia negatyviai, tai kodelgi ne  mirksiukas.gif Bet tai gali suprasti, tik paemus i rankas....As asmeniskai turiu tokio pobudzio kaladziu, bet neisivaizduoju ju panaudojimo elementariam "burimui"...As nelabai noriu plestis cia panasia tema - tiesiog jeigu tinka ir patinka, vadinasi viskas gerai  biggrin.gif

smile.gif

Chiromante, vienam rusiškam tinklapy perskaičiau, kad Manara kortytės nenaudojamos apverstos, o kur vakar jūs Tobulai sakėt pasiskaityt, ten ir apverstos reikšmės duotos bigsmile.gif

Ir va šitos man dar labai wub.gif
http://www.tarot-clu...bum=1&gallery=7

Einu traukti kortyčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 22 liepos 2010 - 10:20
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 22, 09:48)
Gusha, tauriu 9 - tai dar mokejimas paleisti ir atleisti...pagalvok, ar nera kokios nors situacijos, kuria reiketu tiesiog paleisti...gal tau korta apie tai ir kalba...O dar tas karalius apverstas g.gif

Na labai gali buti. Jau kuri laika vis bandau paleisti kelis dalykus, bet kol kas tik viena is dalies pavyko, del kito vis grauzia mane kirminas. Na bet reiks kazkaip nusiteikti, kad nebus kitaip ko gero ir gal tada gal viskas nusvis bigsmile.gif Aciu , Chiromante 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 22, 10:00)
smile.gif

Chiromante, vienam rusiškam tinklapy perskaičiau, kad Manara kortytės nenaudojamos apverstos, o kur vakar jūs Tobulai sakėt pasiskaityt, ten ir apverstos reikšmės duotos bigsmile.gif

Tinklalapiuose dar ne to prisiskaitysi irnesakyk.gif Negaliu daug kalbeti konkreciai apie Manara, nes jos neturiu ir su ja niekada nedirbau, bet ir negaliu sugalvoti argumentu, del ko butu galima ju neversti. netgi jei kalades autoriaus toks uzmanymas, tai vistiek - pagal nora jas gali versti, gali neversti - kaip ir kiekviena (beveik) kita kalade....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 22, 11:20)
Tinklalapiuose dar ne to prisiskaitysi  irnesakyk.gif Negaliu daug kalbeti konkreciai apie Manara, nes jos neturiu ir su ja niekada nedirbau, bet ir negaliu sugalvoti argumentu, del ko butu galima ju neversti. netgi jei kalades autoriaus toks uzmanymas, tai vistiek - pagal nora jas gali versti, gali neversti - kaip ir kiekviena (beveik) kita kalade....

O kurios įeina i 'beveik' kategoriją ? Įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 22, 10:27)
O kurios įeina i 'beveik' kategoriją ? Įdomu  bigsmile.gif

Is principo tos, kuriu nugarelese yra paveiksleliai, pagal kuriuos galima atskirti - apversta korta ar ne...Gal ir Manara tokia - as nemaciau. beje, ta medziaga apie Manara - paruosta isskirtinai rimtu rusu tarologu.
Papildyta:
QUOTE(Lorette @ 2010 07 22, 10:00)

Sitos gal visai patiktu tobulai...Kaip ir sitos

http://www.tarot-clu...um=1&gallery=14

Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 22, 11:43)

Sitos gal visai patiktu tobulai...Kaip ir sitos

http://www.tarot-clu...um=1&gallery=14

Šitos gražios, įdomios wub.gif
Atsakyti
Turbūt karštis čia kaltas, kad taip tylu smile.gif

Turiu dilemą...niekaip nesugalvoju XVI Bokštas buitinių reikšmių klausimui 'ką žmogus veikia šiuo momentu'... g.gif

Apart skausmo, ardymo, nukritimo, konflikto, nardymo (neklauskit kodėl - nežinau kodėl šovė į galvą lotuliukas.gif ) nieko daugiau neišgimdau g.gif su MA kažkaip lengviau buitinėse situacijose...Ir negaliu niekaip patikrint info...

Gal turit kokių minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 22 liepos 2010 - 18:00
Na, vieną kartą, kai krito Bokštas dienos kortose, sulūžo skėtis biggrin.gif , kitą vos mašina ant perėjos nepervažiavo, trečią kompas užlūžo. Čia jau tokios buitinių buitinės smile.gif Bet kažkaip nuo tų karščių neturiu minties dabar jokios dėl to žmogaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 22 liepos 2010 - 18:02
QUOTE(niekada @ 2010 07 22, 19:01)
Na, vieną kartą, kai krito Bokštas dienos kortose, sulūžo skėtis  biggrin.gif ,  kitą vos mašina ant perėjos nepervažiavo, trečią kompas užlūžo. Čia jau tokios buitinių buitinės  smile.gif Bet kažkaip nuo tų karščių neturiu minties dabar jokios dėl to žmogaus.

Ačiū už nuomonę bigsmile.gif

Niekada, tavo labai gražus avataras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 22 liepos 2010 - 18:06
Pvz. Mirtis dienos kortose man kartais tvarkymąsi reiškia.

Ačiū, Sublime, 4u.gif sakau, gal padės atsiplėšt nuo žemės avataras lotuliukas.gif , užaugs sparnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 22 liepos 2010 - 18:09
QUOTE(niekada @ 2010 07 22, 19:08)
Pvz. Mirtis dienos kortose man kartais tvarkymąsi reiškia.

drinks_cheers.gif logiška...
Atsakyti
Aha, tos rusvos kortos labai gražios, o chiromantės parodytos tai sužavėjo paprastais, man labai suprantamais piešinėliais.

Per atstumą išmečiau martukei dienos kortą, telefonu viską susakiau, sako: nieks netinka verysad.gif doh.gif . O prirašiau pilną lapą biggrin.gif . Diskų triakė buvo

O mano diena kaip ir mano dienos korta smile.gif . Nieko blogo, bet ir nieko įdomaus smile.gif

Ale, gal gi martukei kažkiek tiesos pasakiau ax.gif , nes perskambino ir paprašė išmesti kortą dėl jų gyvenamosios vietos, tai iškrito, jei liks užsienyje kur ir gyvena- Kvailys bigsmile.gif . Einu aiškintis, nes marčiai tik pavadinimą pasakiau, sako nuuuuuušakės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 22 liepos 2010 - 18:16