Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(tobula @ 2010 07 22, 19:11)
Aha, tos rusvos kortos labai gražios, o chiromantės parodytos tai sužavėjo paprastais, man labai suprantamais piešinėliais.

Per atstumą išmečiau martukei dienos kortą, telefonu viską susakiau, sako: nieks netinka verysad.gif  doh.gif . O prirašiau pilną lapą biggrin.gif . Diskų triakė buvo

O mano diena kaip ir mano dienos korta smile.gif . Nieko blogo, bet ir nieko įdomaus smile.gif

Ale, gal gi martukei kažkiek tiesos pasakiau ax.gif , nes perskambino ir paprašė išmesti kortą dėl jų gyvenamosios vietos, tai iškrito, jei liks užsienyje kur ir gyvena- Kvailys bigsmile.gif . Einu aiškintis, nes marčiai tik pavadinimą pasakiau, sako nuuuuuušakės lotuliukas.gif

Trauk dar vieną kortą su klausimu 'kaip susiklostys, jeigu pakeis gyvenamą vietą', gal tada aiškiau bus bigsmile.gif nes Kvailys gali reikšti tiek naują gyvenimo ciklą, tiek entuziazmą, tiek naujas galimybes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 22, 19:59)
Trauk dar vieną kortą

apversta skeptrų aštuonakė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 22, 20:04)
apversta skeptrų aštuonakė unsure.gif

Sakyčiau, kad pakeitę gyv. vietą gailėsis...
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 22, 20:08)
Sakyčiau, kad pakeitę gyv. vietą gailėsis...

Bet sūnui ten sekasi unsure.gif . Aš irgi taip kaip tu supratau. Bet Papiusas rašo: pralaukti kiek tai laiko. O kiek laukti g.gif
O sakyti tų reikšmių nedrįstu, nes nesijaučiu tvirta, gal ką neteisingai supratau. Kai kur net labai negera prasmė....O visą tai pasakyti ir trukdyti vaikams tvarkytis gyvenimus juk labai didelė atsakomybė. Va, ką reiškia apsiimti saviems mesti kortą. Dabar ir supratau. Nes pačiai įvyko atmetimo reakcija, nenoriu tikėti tom blogom reikšmėm, ieškau, knisu ko nors gero smile.gif
Reikėjo man visai nesutikti šiandien mesti kortų, juk mano dienos korta nebuvo gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 22 liepos 2010 - 19:15
QUOTE(tobula @ 2010 07 22, 20:10)
Bet sūnui ten sekasi unsure.gif . Aš irgi taip kaip tu supratau. Bet Papiusas rašo: pralaukti kiek tai laiko. O kiek laukti g.gif

Gi apverstas 8 lazdas ištraukei dėl vietos pakeitimo...ar ne tai turėjai omeny? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 22, 20:14)
Gi apverstas 8 lazdas ištraukei dėl vietos pakeitimo...ar ne tai turėjai omeny?  g.gif

Na taip, bet štai Papiusas rašo aiškinime šios apverstos kortos: "Самое лучшее - это переждать этот период, отсидеться где-нибудь на даче, как пережидают непогоду во время путешествия. Со временем дела наладятся сами собой. Вот тогда и наступит время для действий. "
Atsakyti
Gi apverstas 8 lazdas ištraukei dėl vietos pakeitimo...ar ne tai turėjai omeny?  g.gif

Dėl kitų, tai jeigu dėlioju (kas būna retai) stengiuos įvardyt visas galimybes ir pabrėžiu, kad nuspręsti reikia tik pačiam, nes kortos nieko nekeičia, tik nurodo galimybes...
Atsakyti

ko gero supainiojau tave. Gyvena užusienyje tik sūnus, laikinai, bet ketina ten ir likti, o martukė ir klausia ar važiuoti pas vyrą su visam, ar abiems būti čia. Va taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 22 liepos 2010 - 19:22
QUOTE(tobula @ 2010 07 22, 20:18)
Na taip, bet štai Papiusas rašo aiškinime šios apverstos kortos: "Самое лучшее - это переждать этот период, отсидеться где-нибудь на даче, как пережидают непогоду во время путешествия. Со временем дела наладятся сами собой. Вот тогда и наступит время для действий. "

g.gif ...aš nesuprantu kodėl tu kreipi dėmesi į tą citatą 'reikia išlaukti' jeigu klausimas buvo kaip pasikeis gyvenimas pakeitus gyvenimo vietą.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 22, 20:24)
g.gif ...aš nesuprantu kodėl tu kreipi dėmesi į tą citatą 'reikia išlaukti' jeigu klausimas buvo kaip pasikeis gyvenimas pakeitus gyvenimo vietą.... g.gif

blush2.gif tikriausiai todėl, kad kaip ir minėjau, bandau rasti kažko gero blush2.gif .....
Vat ir mąstau, gal tegu dar palaukia, ateis palankus metas, tada galės važiuoti? Na, nesekasi man šiandien tarologe būti smile.gif
Papildyta:
sublime, atsiprašau, man rodos aš sumaišiau lazdas su kalavijais blush2.gif doh.gif . Štai kokia nesamonė gavosi kol neišmoksiu mintinai rusiškų pavadinimų. Na, irgi nieko gero, bet biškį švelniau. Na, ne, šiandien nebetrauksiu jokios kortos rolleyes.gif
Papiusas ten rašo apie apverstą kalavijų aštuonakę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 22 liepos 2010 - 19:37
QUOTE(tobula @ 2010 07 22, 20:36)
blush2.gif  tikriausiai todėl, kad kaip ir minėjau, bandau rasti kažko gero blush2.gif .....
Vat ir mąstau, gal tegu dar palaukia, ateis palankus metas, tada galės važiuoti? Na, nesekasi  man šiandien tarologe būti smile.gif
Papildyta:
sublime, atsiprašau, man rodos aš sumaišiau lazdas su kalavijais blush2.gif  doh.gif . Štai kokia nesamonė gavosi kol neišmoksiu mintinai rusiškų pavadinimų. Na, irgi nieko gero, bet biškį švelniau. Na, ne, šiandien nebetrauksiu jokios kortos rolleyes.gif
Papiusas ten rašo apie apverstą kalavijų aštuonakę blush2.gif

doh.gif visai susipainiojau kokias kortas kokiem klausimam traukei doh.gif
Tuo labiau, db įkaliau aliuko blush2.gif ir smegenai nebedirba ax.gif turiu bėgt pas svečius...ryt darbe pratęsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2010 07 22, 19:01)
Na, vieną kartą, kai krito Bokštas dienos kortose, sulūžo skėtis  biggrin.gif ,  kitą vos mašina ant perėjos nepervažiavo, trečią kompas užlūžo. Čia jau tokios buitinių buitinės  smile.gif Bet kažkaip nuo tų karščių neturiu minties dabar jokios dėl to žmogaus.

Man irgi taip buvo, išsitraukiau dienos kortą Bokštą, Velnią ir dar vieną, nepamenu kokią`, nes tai buvo žiemą, o dabar neisiu užrašų žiūrėt blush2.gif , tai vakare sugedo kompo vaizdo plokštė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 22, 19:11)
Aha, tos rusvos kortos labai gražios, o chiromantės parodytos tai sužavėjo paprastais, man labai suprantamais piešinėliais.

Per atstumą išmečiau martukei dienos kortą, telefonu viską susakiau, sako: nieks netinka verysad.gif  doh.gif . O prirašiau pilną lapą biggrin.gif . Diskų triakė buvo

O mano diena kaip ir mano dienos korta smile.gif . Nieko blogo, bet ir nieko įdomaus smile.gif

Ale, gal gi martukei kažkiek tiesos pasakiau ax.gif , nes perskambino ir paprašė išmesti kortą dėl jų gyvenamosios vietos, tai iškrito, jei liks užsienyje kur ir gyvena- Kvailys bigsmile.gif . Einu aiškintis, nes marčiai tik pavadinimą pasakiau, sako nuuuuuušakės lotuliukas.gif

Martukė turi labai šaunią anytą wub.gif 4u.gif
Atsakyti