Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 25, 16:53)
Po kiek mazdaug laiko jums merginos atejo tas kitoks kortu matymas? As aisku suprantu, kad tai labai individualu, bet gal kuri pamenate kaip ten ir po kiek mazdaug laiko pasikeite situacija?

Kiek pamenu, pas mane jau mokykloj buvo intucijos proveržiai: žinodavau kokį bilietą ištrauksiu, jausdavau kada reikia mokytis, o kada paskaitos nebus, pranašingi sapnai, o taip pat tiesiog traukdavo prie 'mistinių' dalykų: astrologijos, chiromantijos, kortų ir t.t. dėliodavau kortas ir draugėm, daug kas išsipildydavo...bet tai būdavo grynai paremta intuicija...Po to buvo ilga pertrauka, nes prasidėjo studijos, meilės, seilės, darbai lotuliukas.gif žodžiu buitiški, žemiški reikalai...Taro atsirado žymiai vėliau, - matyt turėjau tam 'pribręst'...tam reikia laiko, reikia su jom bendraut, kad surasti ryšį...

Laaabai džiaugiuos, kad atradau šį bendraminčių forumą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cafe del mar @ 2010 07 25, 20:34)
Sveikos visos  wub.gif
Aš ir šviežiai iškepta naujokė. 4u.gif
Tiesa Taro kortas jau pusę metų turiu,tik  taip susiklostė ,kad nelabai turėjau laiko gilintis  blush2.gif
o buvo taip...atsikėliau vieną dieną ir supratau ,kad man reikia Taro ...ir tuoj pat lotuliukas.gif

Tokia jau ta Taro liga bigsmile.gif

Kažkas labai protingai parašė: 'Neskubėk ir būsi pirmas'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 25 liepos 2010 - 19:52
QUOTE(Singerita @ 2010 07 25, 17:44)
Skaitinėjau senas Taro temas, ir užkliuvo pasakymas, jog gauta informacija turi savo kainą, ta prasme už visa tai teks sumokėti galbūt sveikata, savo ar artimųjų ir pan. Tai norėjau Chiromantės paklausti ar tikrai tai taip pavojinga ? Nes jūsų pasisakymo šituo klausimu neradau.

Dar radau pasakymą jog silpniems žmonėms išviso turi būti uždrausta artintis prie tokių dalykų. Na aš save priskirčiau prie tų silpnesnių  blush2.gif , bet gal nieko tokio jei Taro bus mano pagalbininkas, nes ateityje (jei ir perprasčiau šį pasaulį) nei tuo verstis, nei kitus konsultuoti neketinu.

Singerita, jokio pavojaus nera....mastanciam zmogui ir zmogui, kuris yra PATS SAU seimininkas...Apie uzmokesti galima kalbeti tuo atveju, kai dirbama su klijentais....Net gi ne tai baisiausia - svarbiausia suvokti tai, kad valdydama informacija, nedetum nusikalstamu programu savo klijentams, o ir sau, be abejo...Rytoj galesim pakalbeti apie tai, kas aplamai yra ateities pranasystes ir kiek jos aplamai imanomos XXI amziaus gyvenimo tempe....Jus karts nuo karto pasiskaitykit bureju temas ir moteriskiu pokalbius apie pranasystes - manau, kad dabar jau suprasit, koki siauba jos ten gamina doh.gif

O apie silpnus zmones, tai cia atsakymas tas pats - juk tai rimta informacija ir reikia moketi valdyti savo galimybe zinoti daugiau nei kiti....reikia moketi neprisiristi, nenusiteikti negatyviai, pamacius, kad ir pacia prasciausia situacija, o ieskoti keliu, kaip "pasideti pagalve"...Silpnas zmogus, pamates koki Boksta ar Setona, gali pulti i nevilti ir tuo paciu save uzprogramuoti ivykiams, kurie net nebuvo numatyti......Bet nemanau, kad jums kas nors panasaus grėstu, todel, kad mes pradejom mokintis TEISINGAI..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui jums už tokį išsamų paaiškinimą. Būtų tikrai įdomu rytoj pašnekėti apie pranašystes XXI amžiuje.

Pati šiandien tokia nepasitikinti savimi jaučiuosi, tad paklausiau kortyčių ar man pasiseks perprasti Taro ? Atsakymas - Lazdų tūzas. Taigi suprantu jeigu įdėsiu daug pastangų ir rimtai tuo užssiimsiu, kaip tame piešinuke sausa lazda pagaliau sužaliuos. bigsmile.gif Taigi gal dar nesu visai beviltiška. thumbup.gif

Pasikėliau sau nuotaiką ir su geromis emocijomis bei žinoma kortytėmis po pagalve einu miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 25, 21:02)

Pati šiandien tokia nepasitikinti savimi jaučiuosi, tad paklausiau kortyčių ar man pasiseks perprasti Taro ?  Atsakymas - Lazdų tūzas. Taigi suprantu jeigu įdėsiu daug pastangų ir rimtai tuo užssiimsiu, kaip tame piešinuke sausa lazda pagaliau sužaliuos.  bigsmile.gif  Taigi gal dar nesu visai beviltiška.  thumbup.gif 

Tai sunku ir isivaizduoti ka nors geresnio uz Lazdu Tuza bigsmile.gif Pirmiausiai, tai Visatos pranesimas tau (jeigu pati nezinai mirksiukas.gif ), kad esi pilnai pasiruosusi isnaudoti visas savo vidines galimybes, kad dabar tavo tikslas - savirealizacija , - tai dvasios ugnis (lazdos - ugnies stichija), tai likimo dovana - galimybe suvokti savo tiksla ir ji pilnai realizuoti...Visata tave palaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 25, 22:02)
Dėkui jums už tokį išsamų paaiškinimą.  Būtų tikrai įdomu rytoj pašnekėti apie pranašystes XXI amžiuje.
   Pati šiandien tokia nepasitikinti savimi jaučiuosi, tad paklausiau kortyčių ar man pasiseks perprasti Taro ?  Atsakymas - Lazdų tūzas. Taigi suprantu jeigu įdėsiu daug pastangų ir rimtai tuo užssiimsiu, kaip tame piešinuke sausa lazda pagaliau sužaliuos.  bigsmile.gif   Taigi gal dar nesu visai beviltiška.  thumbup.gif 

Pasikėliau sau nuotaiką ir su geromis emocijomis bei žinoma kortytėmis po pagalve einu miegoti.

Labai smagu, Singerita, kad gavai tokia zinia thumbup.gif Labai linkiu sulaukti dar ir tokios kaip mano zinios: kad esi nestuke.gif thumbup.gif

Dabar as kaip suprantu nebegaliu kortukiu nieko klausti? Nes tada nesuprasiu ar cia apie mane ar apie leliuka verysad.gif ?

Na jei nebegalesiu, stengsiuosi tada analizuoti jusu situacijas, kad po truputuka tobuleti. O gal pabandysiu medituoti su kortukem g.gif Gal tada jos man prades kalbeti...
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 25, 22:11)
Tai sunku ir isivaizduoti ka nors geresnio uz Lazdu Tuza  bigsmile.gif Pirmiausiai, tai Visatos pranesimas tau (jeigu pati nezinai mirksiukas.gif ), kad esi pilnai pasiruosusi isnaudoti visas savo vidines galimybes, kad dabar tavo tikslas - savirealizacija , - tai dvasios ugnis (lazdos - ugnies stichija), tai likimo dovana - galimybe suvokti savo tiksla ir ji pilnai realizuoti...Visata tave palaiko mirksiukas.gif

Labai smagios zinios, Singerita! Turbut tai reiskia, kad eini teisingu keliu mirksiukas.gif

Chiromante,
as irgi labai lauksiu naujieneliu apie pranasystes XXI a. tempe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 25 liepos 2010 - 22:34
Singerita WOW sveikinimai 4u.gif
Bet labiausiai sveikinu gusha nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 25, 22:30)
Labai smagu, Singerita, kad gavai tokia zinia  thumbup.gif  Labai linkiu sulaukti dar ir tokios kaip mano zinios: kad esi  nestuke.gif  thumbup.gif

Dabar as kaip suprantu nebegaliu kortukiu nieko klausti? Nes tada nesuprasiu ar cia apie mane ar apie leliuka  verysad.gif ?

Na jei nebegalesiu, stengsiuosi tada analizuoti jusu situacijas, kad po truputuka tobuleti. O gal pabandysiu medituoti su kortukem  g.gif  Gal tada jos man prades kalbeti...
Papildyta:
Labai smagios zinios, Singerita! Turbut tai reiskia, kad eini teisingu keliu  mirksiukas.gif

Chiromante,
as irgi labai lauksiu naujieneliu apie pranasystes XXI a. tempe 4u.gif

Gusha, viska tu toliau gali daryti kaip ir darei - kad tik noras yra....Kalbos, kad neva negalima, liecia tik bureja, kuri, kaip taisykle LT dirba pagal debiliska principa - tu man nieko nepasakok - as pati tau papasakosiu.....Ir netgi tuo atveju - cia tik versija is tos pacios serijos, kur nepriima rudaakiu, kad nekrenta kortos, jei nesenai buvai pas kita bureja ir pan....

O tai cia bus tavo ketvirtas vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 26, 08:35)
Gusha, viska tu toliau gali daryti kaip ir darei - kad tik noras yra....Kalbos, kad neva negalima, liecia tik bureja, kuri, kaip taisykle LT dirba pagal debiliska principa - tu man nieko nepasakok - as pati tau papasakosiu.....Ir netgi tuo atveju - cia tik versija is tos pacios serijos, kur nepriima rudaakiu, kad nekrenta kortos, jei nesenai buvai pas kita bureja ir pan....

O tai cia bus tavo ketvirtas vaikas?

Oj ne, ne ketvirtas, dar tik trecias, nors ko gero jau ir paskutinis lotuliukas.gif Pas mane kaip trecias irasytas musu stafbuliukas mirksiukas.gif
Va kaip buna, draugei ziurejau del trecio ir paciai taip pat lotuliukas.gif

Na gerai jei galima ir toliau mokytis, pazindintis ax.gif Labai dziaugiuosi, nes ir laiko tam turesiu pakankamai daug 4u.gif Tik truputi gaila, kad nesijaucia jokio postumio i prieki... Atrodo ir knygu jau ne viena perskaiciau, lyg ir suvokiu, kaip reikia matyti ir jausti, bet nieko schmoll.gif .
Atsakyti
Oba tik šįryt teperskaičiau, jog labai gerą ženklą ištraukiau. Supratau, kad korta gera, bet neįsivaizdavau kad tokia gera. thumbup.gif Na šaunu thumbup.gif

Sveikinu Gusha su nestuke.gif. Prašom dabar mane apkrėsti tuo virusu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 26, 08:49)
Oba tik šįryt teperskaičiau, jog labai gerą ženklą ištraukiau. Supratau, kad korta gera, bet neįsivaizdavau kad tokia gera.  thumbup.gif  Na šaunu  thumbup.gif

Sveikinu Gusha su  nestuke.gif. Prašom dabar mane apkrėsti tuo virusu.  biggrin.gif

Abrakadabra - kreciu! lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet pas mane darbe vienu metu labai buvo tas virusas paplites lotuliukas.gif Net 7 juo uzsikrete doh.gif As irgi tame tarpe, ir buvau paskutine, bet kaip laikas rodo, ko gero busiu labiausiai uzkresta, nes po vieno uzkrato is karto dar vienas lotuliukas.gif Taigi, gal ir uzkresti dar galiu, kad jau tokia zaraza esu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 26 liepos 2010 - 07:59
Gusha, ir nuo manęs tau balionėlis 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 26, 08:57)
Gusha, ir nuo manęs tau balionėlis  4u.gif Sveikinu  4u.gif

Aciu bigsmile.gif Belieka tiketis, kad viskas gerai bus, nors ir anksti cia apsiskelbiau... Bet labai norejau zinoti ar galima toliau man bendrauti su kortytem blush2.gif

Na va, kortukes siandien su manim pacios nenori bendrauti - iskrito balta korta. Ir man nekrenta kaip Aleksandrui, nes vakar meciausi sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 26 liepos 2010 - 08:05