Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 25, 10:22)
Taip, visiskai teisingai, bet dar kol visai zalia, tai pas mane niekas neisijungia ir as niekaip kitaip nematau, tik reiksmemis kol kas remiuosi. Suprantu, kad reikia ziureti placiau, bet neiseina...
Dar pastebejau, kad galima tiesiog isisvaizduoti, ka kiekvienas zodis ar reiskinys atvaizduotas kortoje reiskia realiame gyvenime ir pagal tai spresti, kas laukia, bet ir tai kol kas sudetinga. Na gal nelabai aiskiai parasiau, bet gal suprasite, ka norejau pasakyti  doh.gif

Tai ir gerai - beje, tos babulkos, kurios neatsigina klijenciu - didesne dauguma visa gyvenima tik reiksmemis ir remiasi - priesingu atveju nebutu tiek daug komentaru apie "visiskas pievas". Ka tik Klaipedos burejose paskaiciau apie "stebuklingaji" Aleksandra, kuriam kortos nekrenta, jei klijente nesenai buvo pas kita bureja....Nu visko galima prisigalvoti, kad mistifikuoti pati burimo akta, nu bet gi ne sitiek doh.gif ir, isivaizduojat,- bobelkos tiki..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 25, 13:08)
Tai ir gerai - beje, tos babulkos, kurios neatsigina klijenciu - didesne dauguma visa gyvenima tik reiksmemis ir remiasi - priesingu atveju nebutu tiek daug komentaru apie "visiskas pievas". Ka tik Klaipedos burejose paskaiciau apie "stebuklingaji" Aleksandra, kuriam kortos nekrenta, jei klijente nesenai buvo pas kita bureja....Nu visko galima prisigalvoti, kad mistifikuoti pati burimo akta, nu bet gi ne sitiek  doh.gif  ir, isivaizduojat,- bobelkos tiki..... blink.gif

Aš kažkada pas jį bandau nueit, ištvermingai, tris kartus lotuliukas.gif , nes jis vis lakstė nuo manęs , tai pirmą kartą paklausė, ar jūs senai būrėtės. Į ką nežinijau nė kaip atsakyti rolleyes.gif , nes pas būrėją buvau paauglystėj - na - meilės seilės... Tai jis man atsisakė burti tądien, o vėliau - tai sirgo, tai durų neatidarė. Taip ir likau pas būrėją nepabuvus
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 25, 13:08)
Tai ir gerai - beje, tos babulkos, kurios neatsigina klijenciu - didesne dauguma visa gyvenima tik reiksmemis ir remiasi - priesingu atveju nebutu tiek daug komentaru apie "visiskas pievas". Ka tik Klaipedos burejose paskaiciau apie "stebuklingaji" Aleksandra, kuriam kortos nekrenta, jei klijente nesenai buvo pas kita bureja....Nu visko galima prisigalvoti, kad mistifikuoti pati burimo akta, nu bet gi ne sitiek  doh.gif  ir, isivaizduojat,- bobelkos tiki..... blink.gif

lotuliukas.gif arba dar skaičiau, kad nekrenta dėl rudų akių - neva, rudos akys trukdo 'nuskaityti' info lotuliukas.gif visai tai - tik preteksto ieškojimas, kad pateisinti savo 'nugrybavimus' bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2010 07 25, 13:04)
Manau, labai svarbu būti tiek sąmoningam, kad tikrai pasiryžti priimt kortų atsakymą, net jei jis šiuo metu nėra visiškai palankus mūsų "aš", kuris dažnai iškreipia tikrą esamą vaizdą. Taro mums parodo tai, kas mes esame šiuo gyvenimo momentu ir kur mūsų suvokimas gali mus nuvesti. Jei mes keičiamės, keičiasi ir Taro reikšmės ateičiai. Jos tik parodo variantų galimybes, duoda platų matymą Visatos ir gerą analizę savo, bei kitų žmonių poelgių.
  Kaip mano patirtis rodo, kartais verta, jei Taro rodo nepalankią situaciją dabarčiai, ar ateičiai - atsigręžti į praeitį ir paklausti, kas sukėlė situaciją, kad aš dabar esu čia, šiuo metu, ką aš turėčiau keisti savyje. Taro suteikia didžiules galimybes pažvelgti į savo, ar savo artimųjų vidų, suprasti savo motyvus, viltis, lūkesčius. Bet jos ir pareikalauja ištikimybės - reikia būti pasirengus priimt jų atsakymą - ir tada jos taps pačiu geriausiu patarėju ir draugu. Jos niekada nemeluoja, tik kartais nustoja kalbėt, kai mato, kad į jų patarimas nereaguojama. Ji kaip sena, gili išmintis, kuri buvo, yra ir bus, ir mes visi ją žinom, tik kartais pamirštam kelius iki jos  smile.gif

drinks_cheers.gif išmintingai parašyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
Aš ir visiškai žalia Taro srityje blush2.gif
Traukiau draugei keturias kortas su keturiais klausimais:
Koks dabartinis jos gyvenimas su antra puse?-dvi apverstos lazdos
Kaip gyventų jei išsiskirtų-apverstas Tauriu tūzas
Kaip gyventų jei neišsiskirtų-Dešimt apverstų monetų
Ką pasirinkti-Trys taurės
Gal galėtumėte pagelbėti?Būčiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2010 07 25, 12:43)
Laba diena, 4u.gif
Aš ir visiškai žalia Taro srityje  blush2.gif
Traukiau draugei keturias kortas su keturiais klausimais:
Koks dabartinis jos gyvenimas su antra puse?-dvi apverstos lazdos
Kaip gyventų jei išsiskirtų-apverstas Tauriu tūzas
Kaip gyventų jei neišsiskirtų-Dešimt apverstų monetų
Ką pasirinkti-Trys taurės
Gal galėtumėte pagelbėti?Būčiau labai dėkinga  wub.gif

cafe del mar - nugi kortos be jokiu pasleptu kabliuku-viskas aiskiau nei diena....jeigu kolkas nemoki net susirasti reiksmiu, tai draugems gal nedeliok - juk jos gali priimti uz rimta....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 25, 14:02)
cafe del mar - nugi kortos be jokiu pasleptu kabliuku-viskas aiskiau nei diena....jeigu kolkas nemoki net susirasti reiksmiu, tai draugems  gal nedeliok - juk jos gali priimti uz rimta....

na aš reikšmes moku susirasti ir susiradau,čia viena mergina daug gerų nuorodų buvo įmetusi ,bet... blush2.gif
aiškumo nematau... doh.gif kokį kelią pasirinkti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 25 liepos 2010 - 13:08
QUOTE(cafe del mar @ 2010 07 25, 13:06)
na aš reikšmes moku susirasti ir susiradau,čia viena mergina daug gerų nuorodų buvo įmetusi ,bet... blush2.gif
aiškumo nematau... doh.gif kokį kelią pasirinkti? g.gif  blush2.gif

o kas konkreciai neaisku? tu bent kazkokia versija sau turi, ar nieko neturi?
Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2010 07 25, 12:15)
Aš kažkada pas jį bandau nueit, ištvermingai, tris kartus  lotuliukas.gif  , nes jis vis lakstė nuo manęs , tai pirmą kartą paklausė, ar jūs senai būrėtės. Į ką nežinijau nė kaip atsakyti  rolleyes.gif  , nes pas būrėją buvau paauglystėj - na - meilės seilės... Tai jis man atsisakė burti tądien, o vėliau - tai sirgo, tai durų neatidarė. Taip ir likau pas būrėją nepabuvus

biggrin.gif matyt nelabai ka pralosei...ir ta proga pati ismokai bigsmile.gif
Atsakyti
Koks dabartinis jos gyvenimas su antra puse?-dvi apverstos lazdos(suprantu tai,kad gyvena tam ,kad gyventų ir tiek.Nepavyksta iki galo apsispręsti ir priimti tinkamą sprendimą)
Kaip gyventų jei išsiskirtų-apverstas Tauriu tūzas(jei išsiskirs,geriau neras biggrin.gif )
Kaip gyventų jei neišsiskirtų-Dešimt apverstų monetų(gyvens pastoviuose barniuose,nesutarime,na ir nieko gero schmoll.gif ankščiau ar vėliau -išsiskirs )
Ką pasirinkti-Trys taurės(manau ši korta siūlo išsiskyrimą g.gif )
Vat Trys taurės labai gera korta ,kiek suprantu,bet atsakant į šį klausimą... tai nzn g.gif
Na ar pataikiau kiek nors? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 25 liepos 2010 - 13:58
ryškiai nepataikiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2010 07 25, 13:47)
Koks dabartinis jos gyvenimas su antra puse?-dvi apverstos lazdos(suprantu tai,kad gyvena tam ,kad gyventų ir tiek.Nepavyksta iki galo apsispręsti ir priimti tinkamą sprendimą)
Kaip gyventų jei išsiskirtų-apverstas Tauriu tūzas(jei išsiskirs,geriau neras  biggrin.gif )
Kaip gyventų jei neišsiskirtų-Dešimt apverstų monetų(gyvens pastoviuose barniuose,nesutarime,na ir nieko gero  schmoll.gif ankščiau ar vėliau -išsiskirs )
Ką pasirinkti-Trys taurės(manau ši korta siūlo išsiskyrimą  g.gif )
Vat Trys taurės labai gera korta ,kiek suprantu,bet atsakant į šį klausimą... tai nzn g.gif
Na ar pataikiau kiek nors? doh.gif

Kas per nenormalus nepasitikejimas savimi? Viska gerai susakei - trumpai, be ilgu samprotavimu, bet viskas teisingai (jei aplamai interpretavime galima naudoti savokas "teisingai - neteisingai"). Dabar pora taip ir gyvena - grynai buitiniai santykiai - maistas, seksas, bendra buitis - nieko isskirtinio ir pakyleto......jei issiskirtu - vat butent, geriau nebus,- tik bereikalingo neaiskumo, panikos, isteriju ir t.t. Trys taures - nesakyciau, kad siulo skirtis...Cia reiketu daugiau paanalizuoti, bet buciau linkus manyti, kad siai porai reiketu diskomforto priezasciu ieskoti savyje, o ne isoreje...Reziume - skirtis kolkas neverta skubeti, bet reiketu kazka daryti, jei tie santykiai dar nors kiek abiems reikalingi....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 25, 16:09)

na man interpretuoti ziauriai sudetinga,bet dziaugiuosi,kad biški pavyko bigsmile.gif Ačiū tau labai.Norėjau įsitikinti ar teisingai manau smile.gif
Atsakyti
O man jau trečia diena, kaip dienos korta krenta X Lazdų. Nelabai suprantu ką kortos nori pasakyti, nes ši korta kiek suprantu ragina problemas spręsti ne visas iš karto, o po vieną, neužsikrauti per daug atsakomybės.Tai taipogi korta metikrumo, tariamo maskavimosi, išdavystės.

Bet man šios pastarosios dienos tokios nerūpestingos, niekuo neapkraunu savo galvos, tiesiog ilsiuosi.
Atsakyti