Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

Labas visom prasau pagalvos. vysta mano bonsas verysad.gif 4 menesius prastovejo zaliuodamas graziai, o va dabr pradejo vysti, krenta lapai visi. tiesa sakant nedaug ju ir beliko. Persodintas jis nebuvo . Gal sakau reikia bandyti persodinti? o zemes tinka bonsam paprastos? nereikia kazko ypatingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 07 23, 22:22)
tai liuks smile.gif o maniskis, kol kas neatsigauna sad.gif  persalde manji, ko gero sad.gif
Numetė ir mano medukas šiek tiek lapelių, gal 12-15 kažkur, bet nesimato šiaip bendrai paėmus. O iš šakelių galų leidžia naujus lapukus, visi šviesiai žali tokie, kitur dar maži pumpuriukai matosi. Tikiuosi labai, kad atlaikys jis visas keliones iki galutinės vietos smile.gif

QUOTE(Ciquita @ 2011 07 26, 10:08)
Labas visom prasau pagalvos. vysta mano bonsas  verysad.gif  4 menesius prastovejo zaliuodamas graziai, o va dabr pradejo vysti, krenta lapai visi. tiesa sakant nedaug ju ir beliko. Persodintas jis nebuvo . Gal sakau reikia bandyti persodinti? o zemes tinka bonsam paprastos? nereikia kazko ypatingo?  g.gif

Labas 4u.gif Dėl žemių tiksliai nepasakysiu, bet tikrai skaičiau kažkurioj iš temų, kad paprastos netinka, reikia vandeniui laidaus substrato. Paskaityk temas senesnes apie bonsus, tikrai kažkur yra net santykiai parašyti, ką su kuo ir kiek maišyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, isigyjau ir as ta galvos skausma doh.gif pamaciau, grazi gele, grazus vazonas ir tik parsinesus namo paskaiciau apie prieziura blink.gif karpyt as nezadu, nes tikrai nepirksiu zirkliu brangiu, o va laistyt, ka as zinau, as mirkau ji ka antra diena, o kaip darot jus? kol kas nemete lapu, zaliuoja sau.Pas mane fikusu seimos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 07 28, 21:45)
Sveikos, isigyjau ir as ta galvos skausma  doh.gif pamaciau, grazi gele, grazus vazonas ir tik parsinesus namo paskaiciau apie prieziura  blink.gif  karpyt as nezadu, nes tikrai nepirksiu zirkliu brangiu, o va laistyt, ka as zinau, as mirkau ji ka antra diena, o kaip darot jus? kol kas nemete lapu, zaliuoja sau.Pas mane fikusu seimos  ax.gif

Labas, susitikom ir čia biggrin.gif Aš tai nemirkau, paprastai lieju kas kokią trečią dieną jaučiu tik smile.gif Kadangi neturiu purkštuko, tai tik pamirkau pirštus vandeny ir pasprangsiu taip ant to medelio, gal suprasi, ką turiu omeny smile.gif Parodyk savo augintinį ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2011 07 29, 01:48)
Labas, susitikom ir čia  biggrin.gif  Aš tai nemirkau, paprastai lieju kas kokią trečią dieną jaučiu tik smile.gif Kadangi neturiu purkštuko, tai tik pamirkau pirštus vandeny ir pasprangsiu taip ant to medelio, gal suprasi, ką turiu omeny smile.gif Parodyk savo augintinį  ax.gif  4u.gif

aha biggrin.gif parodysiu vakare, dabar vaikiukas miega kur fotikas, tai kai kils nupaveiksluosiu biggrin.gif
Atsakyti
Mano bonzas vienas ir prie svetimų nebūna doh.gif doh.gif
Palikom pas žmogų ir mokantį prižiūrėt gėles, grįžom- vėl laus numetė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 07 29, 10:09)
Mano bonzas vienas ir prie svetimų nebūna doh.gif  doh.gif
Palikom pas žmogų ir mokantį prižiūrėt gėles, grįžom- vėl laus numetė doh.gif

Jam nepatinka, kai seimininkai ji palieka... biggrin.gif
Atsakyti
Na kagi... pradines nuotraukos jau buvo publikuotos,bet nusprendziau sudeti viska i viena,kad matytumete triju metu raida..
Tik ka is misko
user posted image
Po metu

user posted image

Si vasara

user posted image

Is po sendienos...

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kazkaip man graudziai atrodo tas medis vielom supanciotas...net negrazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 08 01, 22:14)
Kazkaip man graudziai atrodo tas medis vielom supanciotas...net negrazu  blush2.gif

Tai ka tu veiki sitoj temoj? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 08 02, 06:51)
Tai ka tu veiki sitoj temoj?  lotuliukas.gif

Na, jau tikrai nesu prisiekius bonsu augintoja ir tikrai netapsiu. Nusipirkau normalu bonsiuka, kurio nezadu panciot, vystyt ir t.t. smile.gif man ir taip grazu, tiesiog, medelis smile.gif sioj temoj pasiskaiciau, kaip juos laistyt ir t.t. Jau pasiteisinau tamstai? wink.gif
p.s. cia yra mano nuomone, man negrazu vielom apraizgytas medis ir as ja isreiksti teise turiu wink.gif
Papildyta:
Mano medelis smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 08 02, 10:08)
Na, jau tikrai nesu prisiekius bonsu augintoja ir tikrai netapsiu. Nusipirkau normalu bonsiuka, kurio nezadu panciot, vystyt ir t.t. smile.gif man ir taip grazu, tiesiog, medelis smile.gif sioj temoj pasiskaiciau, kaip juos laistyt ir t.t. Jau pasiteisinau tamstai? wink.gif
p.s. cia yra mano nuomone, man negrazu vielom apraizgytas medis ir as ja isreiksti teise turiu wink.gif
Papildyta:
Mano medelis smile.gif
user posted image

Bonso parodija. Na,nepykit,as tik savo nuomone isreiskiau,kaip ir jus. blush2.gif Giliau pastudijavusi,suprastum,kad be vielu bonso nesukursi. Bet cia jau kiekvienas is proto eina savaip..
Atsakyti