as pradejau mastyt visai kitaip...mes esam , as gal labiau tai kalbu apie save nekantrios, tuom ,kad norim greit rezultatu..man atrodo, jau 4 menesiai buvo su aparatais, maniau pon to tiksliai bus grazu...o dabar rezultatas nera toks kokio norejau, tikejaus, svajojau..tad reikia idet ir savo pastangu, nes gydytojas padae viska kas jo valioj..dabar reik ir paciai stenktis, o taip tingis sportuot...nuo spalio vidurio lankysiu baseina, liekninuos, truputi pasportuosiu, na manau tada bus rezultato siekimas ir is manes...tada galesiu sprest po pusmecio kas kaip...bet kaip sakiau pakolei kas nera idealu...bet as su trumpu sijoneliu kazkodel einu ir ne taip kompleksuoju kaip anksciau, ir einu trumpais batais, neilgaauliais ir neprigrustais iklotu

savim pasitikejimas isaugo 70procentu...as ir taip neskaiciau save baidykle, bet kojeles savo dare ir smugde ta pasitikejima, juk visgi tai tas o defektas ir trukumas...tad baigiu islipt is nepasitikejimo kiautuko, man dabar ir trumpu chalateliu lengva vaikstinet....nenusakomas jausmas, ramybe sieloj..tik va dar laukimas isejimo is x siuko....
as be galo dziaugiuos uz niniuka, kad ji sustiprejo, tikrai sergu ir as kartu su ja...juk esam vienodo likimo..ir norai tie patys ir visos jautrios...tiek daug visko atitinka...
tad merginos dziaukites rudens spalvomis, gyvenimu, svajokim, laukim, tikekim ir gyvenkim, nepraraskim ne vienos dienos, juk kiekviena diena reik gyvent lyg butu paskutine..as ir su aparateliais stengiaus gyvent pilnavertiskai ir ,kad butu idomu ir seima nekentetu del mano aparatu...daug dariau visko, keliavom po lietuva, uzsiemiau su dukra, skaiciau, nors kazko nesiskaite...gal mintys kazkaip vis atitrukdavo...labai daug apgalvodavau gyvenima, prasme, esme ir kaip gyvent...savo butas ir nebutas klaidas ivertinau, sau stengiaus atleist, nes as kitiems greit atleidziu, o save buna ir grauziu...sazinele kazkokia pernelyg jautri...na bet juk visi mirtingi ir nuodemingi...as labiausia kankinau mama, nes labai kaltinau del koju..ne karta verke, nes as bvis prikaistavau, va del tavo neprieziuros tokias kojas turiu..daug skaudziu zodziu ji girdejo

tad kas buvo, tas buvo...reik gyvent ateitim, dabartim, o ne praeitim...
iki mielos mergytes