labas senai matytos merginos

nu va ir as vel cia buvau atitrukus, vykom saules voniu i egipta...ten kompleksu jikiu nejauciuau, tikrai nemazai keliavom-graikija, turkija, italija, visur buvau isitempus kaip styga, o si karta buvo ramu ramu ir gera.daug demesio sulaukiau...

nu moterom to reik...giedrius kaip styga isitempes buvo, kad kas nepaviliotu

na raudonoji jura,saule, maudynes ,keliones ir malonus aptarnavimas bei gera atmosfera dvasine,nusiteikimas suveike, pailsejom...
xsiukas teber, bet va mazeja...na ner milimetrinis, bet mazesnis...gal toks kaip stovi niniuka paskutinej foto smarkiai suspaudus, man panasiai, man biski mazesnis.turiu pastebet kinta tikrai, bet ne greitai reik laiko..ten daug vitrinu, veidrodziu, vis zvilgciojau i kojas savo, na man jos nekliuvo ir kiti manau nemate to xsiuko...visad vaiksciojau minimalia apranga, bet nesisvilinau, daug apasaugos ant veido ir kuno nemazai, idegiau svelniai auksiniu atspalviu, tad matos dar vinuku vietos...nuotrauku idesiu kai busiu telsiuose...ilgakase mate mano kojas, pripzysta, kad x siukas nedingo visai, bet skirtuma mate...o jau buvau su kablais tad kablai i x vercia biski automatiskai..na bet sakau nejauciu komplekso....tikiu susitvarkys ir visai...o pas tave edota laaaaabai noriu atvaziuot, gal kartu pas zeguni nuvyksim ka ir man reik i tau?
nu tiek naujienu. ikiukas..