Sveikutes, buvau pradingus nes rupesciai uzgriuvo...na ka gi isgyvensim...na noreciau pranesima padaryti, kad greiciausiai as po revlon grisiu darytis operacijos, nes noreciau dar siaip metais uzbaigti koju grazinimo proceduras...na bet tiksliai parasysiu rugpjucio menesi ar uzleidziu savo vieta ar pati darausi;) na saunu revlon kad tau jau daug geriau.ar pati eis patenkinta savo kojyciu forma dabar?
na maniskes tai sunku pasakyt...na kaip isivaikstau lyg ir nieko visai, bet jei ilgiau pasedziu sustingsta gyvates ir sunkoka pradet eiti...na ir geriau i sona nekryptelt, kol kas;) nes skaudoka:) na o tie pokyciai sunku pasakyt...na kaip daktaras sake, kad buto tas raisciu laisvumas, tai dabar negaliu per ciurna tu pedu taip kraipyt, nes koja stovi stabiliai...na pats kaulas kreivas, tik keliukai atrodo pasisuke..na o pagal batus matau, kad jie nebesusinesioja nei i viena nei i kita puse....o stovi ties viduriu...ilgiau pavaiksciojus skaudena raumenukus, gal kita grupe ju pradejus dirbti?na nezinau ar padejo ji man ar ne, nes paciai sunku spresti kai kaulas yra kreivas ir jos vis tiek yra islenktos:( na idesiu nuotraukytes paziureti kaip ir kas...
gero savaitgalio visoms
sveikos visos. tai va, atlikau toki tyrima, atsitiktinai. kadangi jau pora menesiu gyvenu australijoj, tai turiu pasakyti, kad kreivom kojom niekada gyvenime cia nevaziuotumet, nes prisiekiu, dar niekada tokia sleiva kreiva nesijauciau. Sedziu ir bliaunu, nes cia beveik visada silta, nera kaip maskuotis, o australiu kojos tiesios kaip stygos, vienas kitas X. Mergaites, LT dar ne taip blogai jauciausi, daugumos merginu kojos ten kreivos.
Taigi, jei kuri bus pasirengusi savo eile uzleist, butinai man praneskite, kad speciau bilieta i LT nusipirkt. Linkejimai!