po telefoninio pokalbio su tavim, Anil, perskaiciau tavo tikrai priesmenstruacines nuotaikos litanija - tragikomiska

nesupyk, bet pati turi puiku jumoro jausma, todel galime ir pajuokauti is paciu rimciausiu ir sudetingiausiu ar liudniausiu situaciju! kaip ir sakiau, kad ir kas bebuve tavo vaikinas neteisingai argumentavo tavo problema ir ne taip turejo pradeti pokalbi. bet tiek jau to, - tu ji geriau pazysti. as tikriausia uzverciau jam duris ilgam laikui - ne tokio palaikymo ir ne tokiu zodziu is artimo man reiketu. prie viso to, zmones mato tik tai ka mato, jie nezino kas bus po kiek laiko ir jie nesupranta kodel yra taip kaip yra siuo momentu. mes visa tai zinom ir zinom jog tai keisis.
taip atrodo labai daug dar darbo teks ideti - pergrupuoti blauzdu raumenukus, bet ziurek i teigiama sio aspekto puse - tavo tetis puikiai ismano ''raumenu grupiu mena''- jei dirbsi, tiek ilgai gal ir neprireiks laukti. mes kazkaip ipratusios kad viskas tuoj ir dabar, - ir as taip maniau, kad praeis daugiausia pusmetis ir tavo kojyciu forma bus ''kaip zmogaus''

(cia tarp musu, besidaranciu, vartojamas posakis-reiskia tiesios). ka gi, musu gydytojas tikrai ismano savo darba, bet jo darbas - kaulai. toliau jau raumuo, - o tai jau musu problema. teks dirbti pacioms. tai ir dirbsim, o kas belieka...
na o del ''raminimu'' formu, tai kiekvienas zmogus vis kitaip tai daro, nevalia ant ju pykti (isskyrus tavo vaikina, kuris pirma ''musa'', o po to jau bando vel gerintis). svarbu mes pacios zinom savo situacija. faktas tas, jei jau dareisi operacija, vadinasi taip kaip buvo tau buvo nepriimtina ir traktuoti tai kaip situacija ''geresne nei dabar'' nereiketu. Klisas kojos tikrai nebuvo ''geriau'', nes prisimink kaip jauteisi visus tuos metus ir ko nuolatos ieskojai!? operacijos. Kauliuikai istiesinti - vuolia! dabar sekantis etapas - padaryti raumenukus tinkamus dabartinei formai! stai ir gryzau prie to paties nuo ko pradejau - dirbti ir sutvarkyti raumeni ir ismokti vaikscioti! ziurek i mano situacija,- as ruosiuosi operacijai, beabejo zinau visa operacijos ir pooperacine rizika, bijau kaip ir tu bijojai, prie viso to zinau jog mano gydytojo nebus kai turesiu sukti (o tai pats svarbiausias etapas!!!), ir stai turiu tave jau po operacijos visa issigandusia ir nusivylusia, ir stai - vistiek darausi ta operacija! ir visa tai todel, kad taip kaip yra dabar, 'O' kojos man yra negerai ir as noriu tai pakeisti! ir as dirbsiu tol kol pasieksiu tos svajones, del kurios visos cia ir susiburem! ir visoms kitoms ir tau Anil galiu pasakyti tik tiek - nenuleiskite ranku, nera padeties be iseities!