Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

Kad na... pasiustu tai čia nieko dar, bet ,kad pasakytų :"iš mano namų....." nu tai čia viršūnė, kai pradeda skirstyt, tavo ,mano. Kaip susitaikėt? Tiksliau kaip atsiprašinėjo?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
vakar savo draugo labai artimo ir mylimo, su kuriuo bendraujame beveik 3 metus ir esame labai artimi kompe atsitiktinai radau kelias mergu foto. pasiaiskino bendradarbes. na gal? as ju nepazistu. ir dar radau foto, kad ejo i vestuves, i kurias manes net nepakviete, o pamelavo, kad buvo komandiruoteje. isizeidziau juodai! buvau nutarus palikti ji. bet meile stipresne. labai jis atsiprasinejo sake,, kad manes neisdave ten tikrai bendradarbes, o del vestuviu na taip gavosi nes tuometu buvome susipyke ir nenorejo manes kviesti tai ejo vienas. ka daytumete? ar atleistumete?
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 11 19, 23:50)
sveikos 4u.gif
vakar savo draugo labai artimo ir mylimo, su kuriuo bendraujame beveik 3 metus ir esame labai artimi kompe atsitiktinai radau kelias mergu foto. pasiaiskino bendradarbes. na gal? as ju nepazistu. ir dar radau foto, kad ejo i vestuves, i kurias manes net nepakviete, o pamelavo, kad buvo komandiruoteje. isizeidziau juodai! buvau nutarus palikti ji. bet meile stipresne. labai jis atsiprasinejo sake,, kad manes neisdave ten tikrai bendradarbes, o del vestuviu na taip gavosi nes tuometu buvome susipyke ir nenorejo manes kviesti tai ejo vienas. ka daytumete? ar atleistumete?

Aš tai neatleisčiau. Jeigu pasiųstų ant trijų raidžių - irgi neatleisčiau. Susikraučiau mantą ir išeičiau. Jeigu nebelieka pagarbos, nebegali būti jokios kalbos apie meilę.
Atsakyti
na, Katyte, as tai manau, kad tikrai atleisciau...As irgi buvau radus mylimojo kompe kazkokiu merginu foto, tada tikrai buvo pikta, bet kai pagalvoju dabar, kas gi cia tokio baisaus? Na, o del vestuviu...Juk buvot susipyke, gal ir naturalu, kad nenorejo taves vestis, blogiau zinoma, jog melavo esa jis komandiruotej, na...
Atsakyti
manishkis mane irgi izeide..ir net labai...kazkokiam nedideliam barny isreze "eik tu na.."...
ir tai ne pirmas kartas..po tokio pirmo, labai isizeidziau, isaiskinau, kaip man tai skaudu, kad taip negalima elgtis seimoj, kad tuo ir gerai pyktis seimoje, kad mylimi ir gerbiantys zmones ribu neperzengia. tada labai atsiprase ir suprato. po to dar seke keli tokie "netycia isprude" atvejai, bet si karta jis net kaltes nemato...
eilini karta pasake, kad as isprovokavau ir vsio.
manau, kad vienas is baisiausiu dalyku seimoje yra pagarbos trukumas. va ta as ir jauciu. ta bandziau anksciau jam isaiskinti, atrode, kad suprato, bet dabar galvoju, kad atsiprase tik tam, kad daugiau nesipyktumem...
pora dienu nebendravom is viso, kitas pora kalbames apie reikalus. sprendzia jis sau, planuoja...o as jau jokiu planu nenoriu.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mane dazniausiai izeidzia ne jo zodziai,bet nepagalvotas poelgis verysad.gif dazniausiai apsaukiu ji kiek galiu issilieju ko reik ir nereik pasakau ir rami doh.gif

kazkaip stengiuos nepasakyti kvailu zodziu del kuriu gailetis reikes,jis taip pat prisilaiko,nors kartais man tikrai reiketu pasakyt blush2.gif

labai labai kad izeides butu-to nebuvo schmoll.gif (tpfu tpfu tpfu)
Atsakyti
na, afrodite, kaip keista bebutu, si kart tau pritariu.mane irgi izeidzia labiausiai vyro poelgiai..o del zodziu- susitarimo ( netiesioginio, aisku)reikalas- zinau is vyro poelgiu, kad mane baisiai myli, bet siuntinejam viens kita na....ui labai daznai tongue.gif ir issirekiam, kad ofisas skamba ir gerkles pareina blink.gif . bet jau pripratom, ir zinom, kad tie tiksmai ir siuntinejimai tik siaip sau, kraujui ikaitint mirksiukas.gif ( nekabu apie tokius zodzius kaip " eik is mano namu" blink.gif ... ir pagarba yra tikrai abipuse...svarbu, kaip su tavim elgiasi, ir kad bendravimo stilius neizeistu zmogaus, su kuriuo bendrauji.
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 03 13, 20:55)
na, afrodite, kaip keista bebutu, si kart tau pritariu.

didis.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 03 09, 15:46)
mane dazniausiai izeidzia ne jo zodziai,bet nepagalvotas poelgis verysad.gif dazniausiai apsaukiu ji kiek galiu issilieju ko reik ir nereik pasakau ir rami doh.gif

kazkaip stengiuos nepasakyti kvailu zodziu del kuriu gailetis reikes,jis taip pat prisilaiko,nors kartais man tikrai reiketu pasakyt blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Nesisneku.. Ne tris dienas, bet jam ir vakro uztenka... Tik deba ta, kad labai jau man sunkiai pasimirsta tos nuoskaudos:(
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 03 09, 15:46)
dazniausiai apsaukiu ji kiek galiu issilieju ko reik ir nereik pasakau ir rami doh.gif

kazkaip stengiuos nepasakyti kvailu zodziu del kuriu gailetis reikes

Įdomiai...išsilieji...išrėki viską,be kvailų žodžių...ir nebesigaili niekad...kad man taip išmokt taip subtiliai išsiliet...
Atsakyti
o as nesneku smile.gif ir galiu nesneket belekiek.....smile.gif
Atsakyti