Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

QUOTE(Noa @ 2004 10 02, 04:59)
O jeigu auksto, tada, manai, perauklesi? Vat turiu toki viena, su intelektu viskas tvarkoj (priverciau IQ testa padaryt biggrin.gif ), o auklejimui nepasiduoda dry.gif

Manau, kad ju apskritai po pilnametystes auklet neina smile.gif Cia jau muset anytos auklejimo spragos, kazin kaip man saviskius auklejant tokiu nepridarius ? smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1096718959[/mergetime]

Jeigu mano diedas ima subinej ieskoti viniu, tai as kokius 5 vinis pakenciu, o paskui geranoriskai jam pranesu, kad jis yra asilas, debilas, kazlinna morda, paskutiniu metu ispindejo nerealiai, bendroj sumoj yra pridurkas, ka rodo visas jo elgesys, o jeigu kas nepatinka, tegul issipashiolvonina, as jo nelaikau ir apskritai tegu eina rusiskai smile.gif Garsiai taip pranesu ir pakartoju kelis kartus, kad geriau isimintu, kaip reikalauja geriausi pasaulio pedagogikos korifejai smile.gif

Jam tai labai patinka, nes paskui gali ilgai vaidint isizeidusi. Uztai kad priesingu atveju gal ji sazine grauztu uz tuos vinis subinej, o dabar sedi sau toks ramus kaip batonas, tokia dusios ramybe ji apemus ir sventas pasipiktinimas smile.gif Beveik sparneliais plazdena ir aureole sviecia, o tai pravercia skaitant laikrasti smile.gif

O man irgi gerai. Nesneka, taigi ir nebamba, ir viniu subinej neiesko. Ir su vaikais noriau bendrauja, nes su kazkuo sneket reikia? Idealios seimos receptas, vienzo, karstai rekomenduoju  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia tikriausiai pati geriausia taktika
Atsakyti
Maniškis galvoja kad jis niekada manęs neįžeidinėja..Jeigu pykstu, reiškia pati kalta, jis nieko blogo nedarė, tai aš matyt jo nesupratau...Dažnai taip ir būna, bet kartais, kartoju, kartais, būna, kad jis iš tikrųjų padaro kokią kvailystę schmoll.gif ir manę įžeidžia...ir kas tada? tada, kadangi jau pripratome, kad kalta ir jautri esu aš pastoviai, tai ir tokie atvejai pagal nutylėjimą priskiriami mano kaltei...pyk nepyk, vistiek esu kupranugaris... doh.gif
o pyktis mano toks: tiesiog nekalbu...o kai klausia ko nors, liūdnai, nežiūrint į jį atsakau ir nueinu šalin...tada supyksta jis ir ...vėl aš kalta, nes, mat, sukėliau jo pyktį doh.gif
Atsakyti
Hm... paprastai "kaip tu, dieve, man, taip ir aš tau". Bet apskritai labai daug kas priklauso nuo žmogaus. Manoji linkusi įsižeidinėti daug ir gausiai, nesvarbu, ar tai buvo verta, ar ne. Visa laimė, kad turiu gerą uošvienę - ji tuoj pat gali dukrelę į vietą pastatyt, į jos įsižeidimus reaguoja adekvačiai, suvokia, kada tai būna šiaip ar kitaip. Paprasčiausiai toks žmogaus būdas.

Žmonoms, kurios labai greit įsižeidžia, siūlau paužsiiminėti savitaiga: pabandykite save įtikinti, kad kartais įsižeidinėti neverta. Suprantu, kaip sunku būna save įveikti, kai jau esate įsižeidusios, bet tiesiog privalu prisiversti peržiūrėti situacijas ir nuspręsti, ar jos būtų vertos įsižeidimo, ar ne. Ir dar svarbu tai daryti adekvačiai, nes daugumai ir mano šitas postas būtų vertas įsižeidimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Soulmate @ 2007 03 28, 09:01)
Maniškis galvoja kad jis niekada manęs neįžeidinėja..Jeigu pykstu, reiškia pati kalta, jis nieko blogo nedarė, tai aš matyt jo nesupratau...Dažnai taip ir būna, bet kartais, kartoju, kartais, būna, kad jis iš tikrųjų padaro kokią kvailystę  schmoll.gif ir manę įžeidžia...ir kas tada? tada, kadangi jau pripratome, kad kalta ir jautri esu aš pastoviai, tai ir tokie atvejai pagal nutylėjimą priskiriami mano kaltei...pyk nepyk, vistiek esu kupranugaris... doh.gif
o pyktis mano toks: tiesiog nekalbu...o kai klausia ko nors, liūdnai, nežiūrint į jį atsakau ir nueinu šalin...tada supyksta jis ir ...vėl aš kalta, nes, mat, sukėliau jo pyktį  doh.gif

na, čia jau per daug. Siūlau elgtis griežčiau.
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 03 28, 09:01)
Maniškis galvoja kad jis niekada manęs neįžeidinėja..Jeigu pykstu, reiškia pati kalta, jis nieko blogo nedarė, tai aš matyt jo nesupratau...Dažnai taip ir būna, bet kartais, kartoju, kartais, būna, kad jis iš tikrųjų padaro kokią kvailystę  schmoll.gif ir manę įžeidžia...ir kas tada? tada, kadangi jau pripratome, kad kalta ir jautri esu aš pastoviai, tai ir tokie atvejai pagal nutylėjimą priskiriami mano kaltei...pyk nepyk, vistiek esu kupranugaris... doh.gif
o pyktis mano toks: tiesiog nekalbu...o kai klausia ko nors, liūdnai, nežiūrint į jį atsakau ir nueinu šalin...tada supyksta jis ir ...vėl aš kalta, nes, mat, sukėliau jo pyktį  doh.gif

Maniskis irgi megejas taip daryt, sedi akis isputes ir taip suvarto greit viska, tipo as kalta. Tipo geriausia gynyba-puolimas. Zinok anksciau as irgi liudna auka vaidindavau ir nieko gero is to neiseina. Dabar darau kaip Noa aprase- bent nelieku su nuoskauda uzanty.
Atsakyti
Jeigu mano diedas ima subinej ieskoti viniu, tai as kokius 5 vinis pakenciu, o paskui geranoriskai jam pranesu, kad jis yra asilas, debilas, kazlinna morda, paskutiniu metu ispindejo nerealiai, bendroj sumoj yra pridurkas, ka rodo visas jo elgesys, o jeigu kas nepatinka, tegul issipashiolvonina, as jo nelaikau ir apskritai tegu eina rusiskai  Garsiai taip pranesu ir pakartoju kelis kartus, kad geriau isimintu, kaip reikalauja geriausi pasaulio pedagogikos korifejai

Jam tai labai patinka, nes paskui gali ilgai vaidint isizeidusi. Uztai kad priesingu atveju gal ji sazine grauztu uz tuos vinis subinej, o dabar sedi sau toks ramus kaip batonas, tokia dusios ramybe ji apemus ir sventas pasipiktinimas  Beveik sparneliais plazdena ir aureole sviecia, o tai pravercia skaitant laikrasti 

A ty ku darytum, jei ne batonu pavirstu, o astriu pri astriu pipiru ir pavarytu rusiskai ir dar fermos gyventojais? blink.gif

Maniskis batonu but nenori, taigis apsilojam ir toliau zygiuojam.

Pastebejau, kad keistai veikia, kai normaliu tonu pasakau, kas nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2007 03 28, 11:42)
Maniskis irgi megejas taip daryt, sedi akis isputes ir taip suvarto greit viska, tipo as kalta. Tipo geriausia gynyba-puolimas. Zinok anksciau as irgi liudna auka vaidindavau ir nieko gero is to neiseina. Dabar darau kaip Noa aprase-  bent nelieku su nuoskauda uzanty.

kaip Noa dar nemoku doh.gif liūdna auka irgi jau nebepadeda ... reik sugalvot kažką naujo, kaip parodyt jam, kad įžeidė g.gif
Atsakyti
tuomet prasideda ilgasis nuostabusis NEKALBADIENIS rolleyes.gif
Atsakyti
Tokiu atveju aš taip pat skelbiu nekalbadienį. Maniškis tada pasijaučia kaltas, o šito vyrai, pastebėjau, labai nemėgsta ir stengiasi visaip situaciją "išvartyt", kad tik nusimest nuo savęs tą jausmą. Va dėl to aš dar labiau pasiuntu gun_rifle.gif Negana, kad įžeidė, bet dar ir auką vaidina: "žmona žiežula, isterikė nežinia ko pyksta, nekalba, aš gi nieko nepadariau..." huh.gif
Atsakyti
Kaip elgiuosi, kai mane vyras įžeidžia? Įsižeidžiu. Nors dažniausiai įsižeidžiu tada, kai man ATRODO, kad mane įžeidė. Vyrai nėra tokie jau nuovokūs ir mokantys skaityti tarp eilučių. O moterys skaito tarp eiličių netgi ten, kur nieko neparašyta. Todėl dažnai įsižeidžiam ne vietoj ir ne laiku.
Atsakyti
biggrin.gif Aš elgiuosi skirtingai biggrin.gif

Jeigu jis labai neįsijaučia į vinių paieškas šiknoj ir nesinaudoja padidinamąja lūpa, tai tiesiog išeinu į kitą kambarį arba tiesiog padedu telefono ragelį, kad padarytų pauzę ir suvalgytų twix biggrin.gif

Na o jeigu jis pamiršta apie stabdžių egzistavimą ir kiekviena aptikta vinis tai tik pretekstas dar kitos ieškojimui ir galo krašto nesimato kaip ir jo nuovargio žymių, jeigu decibelai jau viršija visas įsivaizduojamas normas ( taip būna, nes tada jis mano, kad geriau jį išgirsiu, gal įtaria mane kurčia esant g.gif ) tada jau turėdama tokį ryškų pavyzdį prieš akis neturiu kitos išeities tik pasekti jo pėdomis, kadangi tai aš sugebu geriau už jį ( na moterys, žinote, mes galim ) jeigu pirma jis dar nesupranta, kas vyksta ir tęsia negirdėdamas nieko aplinkui, paskui jį apima sumišimas, paskui reklaminė pauzė, po kurio laiko ( o aš vis dar siekiu aukštas natas ) jį aplanko suvokimas ir jis pradeda mane raminti smile.gif visa tai iš tiesų paprastai ilgai netrunka, po tokios iškrovos paprastai seka prailginta reklaminė abipusė pauzė....na o paskui jau variacijos, katram pirmam nukris nimbas ir katras pirmas žengs pirmas žingsnį link rankų paspaudimo smile.gif
Atsakyti
bent jau as, jai ir pasitaiko izeidinejimu is jo puses, susiraukiu, ir nueinu, bet man labai greit atslugsta hihihi.gif
Atsakyti
Euforija, net smalsu pasidare, kaip tu ji priverti taip isirekti? smile.gif
Atsakyti