Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

QUOTE(imsi @ 2008 02 21, 06:29)
Sudaužau dvi lėkštes ir išeinu. 2 mano laimingas skaičius.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na manes dar nebuvo izeides. Bet ziauriai supykciau doh.gif ir ilgai pykciau
Atsakyti
Duodu kocelu per galva jai izeidzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prarydavau visus įžeidimus, bet progai pasitaikius, rasdavau, kaip tą prikišti.
Atsakyti
Jei vyras mane izeistu (nors taip beveik nebuna), jam atsilyginciau tuo paciu. ax.gif
Atsakyti
jei supykes ka lepteli, nusisuku ir nueinu, pats susipranta kad negraziai pasielge, ateina atsiprasyt ir visada pasakau ka as padariau kad taip kalbi verysad.gif anksciau nurydavau nuoskauda, dabar kai proto daugiau to nebetoleruoju ir i pagalve nesriubauju schmoll.gif mano tokia nuomone kad nereikia apsileist, paskui ipras dar biggrin.gif
Atsakyti
jei izeidzia,izeidziu dvigubai,nu neiseina kitaip,kad ir kaip stengciaus.
Atsakyti
labai pykstu ir nesikalbu
Atsakyti
Dabar kai laukiuosi,tai ziuriu,kad kasdiena surandu ko isizeist,tada begu i vonia uzsirakinu ir zliumbiu,vyras pradeda trintis apie duris,klausia kas yra,atsiprasineja(kartais pats nzn uz ka).Atsibosta tupet vonioj,islendu ir dar bent pusvalandi nesisneku blush2.gif Elgiuosi kaip vaikas,bet susivaldyt neiseina blush2.gif
Iki nestumo nieko panasaus nebuvo,jei kas ir nepatikdavo vyro zodziuose,tai tiesiai sviesiai pasakydavau"tu mane izeidei",tada kelias minutes morala paskaitydavau ir vel sokoladas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2004 05 20, 15:37)
Man tai juokinga atrodo problema "pasiunte" ar panasiai. Nu tai ka.
Kaip bebutu keista musus seimoje, pirmiausia uzsiplieskiu as ir dazniausiai ji pasiunciu, tada jis mane pasiuncia, tada gerai kokias 2 min issikioliojam ir susitaikom. Kazkaip man atrodo geriau netyleti nekenteti, o issilieti, ir svarbiausia neimti to i galva, nes esant stresinei situacijai zmogus dar ne to gali prikalbeti. tongue.gif

Sutinku 100%. As pradzioje dar laikiausi, atsiet nenusileisiu iki tokio lygio. Zinot kas is to paskui gaunas? Snipstas. Zmogus atsipraso o tu vis atleisti negali. Kaip jis taip galejo pasakyti... Jeigu jau deti tai su visais purvais. Pas mus pykciu laikas tiesiogiai proporcingas islietu emociju kiekiui. Kuo garsiau ir kuo stipriau - tuo trumpiau. Tam ir yra pykciai kad visas neigiamas emocijas vienu kartu imti ir islieti.

O is viso tai manau kad nelogiska isizedineti del tokiu dalyku. Jugi zmogus neturejo tikslo izeisti zmogaus kuri myli. Turetu buti paskutinis pabaisa kad tai padaryti. O jei yra pabaisa tai ko ir su juo gyvent.

Ir dar trys grasiai - pasakykit man kiek zmoguje turi buti pykcio kad tris dienas nekalbeti!!!??? As to vyrelio vietoj gerai pagalvociau ar verta su tokiu piktu zmogumi is vis susideti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keliautoja: 14 gegužės 2008 - 21:57
jei vyras mane izeidzia (visus kartus buvo ne is piktosios valios) as tiesiog tyliu, kalbu su juo viskas normaliai.. bet per ateinancia savaite juoko forma prikaisioju, kazkaip man savaime taip iseina.. arba isburbuliuoju viska is karto.. arba tiesiog asaru upeliu nuleidziu skausma.. niekada vyro nekaltinau niekuo.. teisiog bebendraujant begyvenant kartu labiau pazistam vienas kita..
Atsakyti
Dazniausiai maniskis mane izeidzia to noredamas ir per daug negalvoadamas. Man skaudu girdeti kaip mano mylimas zmogus taip kalba, negerbia. Tada uzsiciaupiu ir nebekalbu (mintyse noriu skirtis doh.gif ), bet po keliu minuciu jis pradeda gerintis (o as ilgai pykti nemoku) ir susitaikom. Pas mus nera jokiu rekimu, man tai nepriimtina.
Atsakyti