QUOTE(klumpele @ 2004 05 20, 15:37)
Man tai juokinga atrodo problema "pasiunte" ar panasiai. Nu tai ka.
Kaip bebutu keista musus seimoje, pirmiausia uzsiplieskiu as ir dazniausiai ji pasiunciu, tada jis mane pasiuncia, tada gerai kokias 2 min issikioliojam ir susitaikom. Kazkaip man atrodo geriau netyleti nekenteti, o issilieti, ir svarbiausia neimti to i galva, nes esant stresinei situacijai zmogus dar ne to gali prikalbeti.
Sutinku 100%. As pradzioje dar laikiausi, atsiet nenusileisiu iki tokio lygio. Zinot kas is to paskui gaunas? Snipstas. Zmogus atsipraso o tu vis atleisti negali. Kaip jis taip galejo pasakyti... Jeigu jau deti tai su visais purvais. Pas mus pykciu laikas tiesiogiai proporcingas islietu emociju kiekiui. Kuo garsiau ir kuo stipriau - tuo trumpiau. Tam ir yra pykciai kad visas neigiamas emocijas vienu kartu imti ir islieti.
O is viso tai manau kad nelogiska isizedineti del tokiu dalyku. Jugi zmogus neturejo tikslo izeisti zmogaus kuri myli. Turetu buti paskutinis pabaisa kad tai padaryti. O jei yra pabaisa tai ko ir su juo gyvent.
Ir dar trys grasiai - pasakykit man kiek zmoguje turi buti pykcio kad tris dienas nekalbeti!!!??? As to vyrelio vietoj gerai pagalvociau ar verta su tokiu piktu zmogumi is vis susideti.