Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

Šiaip nebuvo niekada manęs įžeidęs, tik pasitaiko, kad jo pizd...vojimą kartais priimu kaip įžeidimą jei būnu ne nuotaikoj biggrin.gif tai nekalbu... valandą maximum biggrin.gif
Atsakyti
Jei mane įžeidžia, aš irgi atsilyginu tuo pačiu blush2.gif žinau, kad nieko tas nepadės, bet tada supykstu ir parodau "nagučius" tongue.gif
Atsakyti
Piz***jimas jo jo...tai kruvele atgal tokiu paciu gauna..ir smagiai pasijuokiam biggrin.gif
Atsakyti
Ignoravimas geriausias budas nubaust.
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2004 09 30, 13:46)
Maniskis po 8 metu bendro gyvenimo s. m. rugpjucio 30 diena pasake, kad nerekciau akis isvertus (aisku, as taip is tikruju dariau). Is pradziu buvo lengvas sokas blink.gif , po to sunkus sokas mad.gif , nes dar iki dabar, jau menuo laiko, su juo nekalbu (tik butiniausius dalykus - kas mergaite parves is darzelio, ka valgyti pirkti ir pan.). O jis niekaip nesupranta, kas man darosi, nes matyt ta reikala jau seniausiai pamirso. Vis bando gerintis ir glaustytis, visaip is kailio neriasi, noredamas isiteikti, savaitgaliais net kambarius savanoriskai tvarko ir valgyti daro. Bet as jau taip "uzsiciklinau", kad dabar jau nezinau, kaip cia pradeti is naujo bendrauti...  g.gif

nu nesveika biski

QUOTE(LaPerla22 @ 2009 03 18, 22:39)
Ignoravimas geriausias budas nubaust.

o tai uz kiekviena tavo kapriza irgi turi bausti? nubausti yra daug budu, klausimas ar to reikia... dabar pagalvok, jei kiekviena karta ant taves isizeides jis pradetu tave bausti savaitiniu tylejimu... kam geriau nuo to pasidarytu?
Atsakyti
As tai ir pati esu izeidusi savo MB verysad.gif Esu baisi karstakose, ir jei mane isveda is kantrybes ar pasirodo, kad mane izeidineja, siunciu labai toli (nesvarbu, ar savas, ar svetimas zmogus)... Labai stengiuosi save kontroliuoti, bet kartais tiesiog neimanoma susivaldyt, kai verda viduj viskas doh.gif
Atsakyti
as lygiai tokia pati doh.gif jei maniskis mane izeidzia ar įskaudina ,tai padarau ta pati,bet smogiu dvigubai,o kartais ir trigubai skaudziau blush2.gif tokia jau esu,,gal cia saviginos instinktas,kartais net pasigailiu kad perlenkiau lazda blink.gif
Atsakyti
Visada pagalvoju apie skyrybas pirmiausia: ar jis man tinkamiausias vyras,ar su juo busiu visa gyvenima,ar geresniu nera? nezinau kodel,bet tokiais momentais man visuomet sitos mintys ateina i galva.
O elgesys buna toks,priklausomai nuo to,ka pasake,galiu nekalbeti,uzsiimti kazkokia veikla,taciau tai netrunka labai ilgai(na,kolkas itin baisiu konfliktu nebuvo..),nes as greitai pamirstu ka blogo pasake,t.y. ne pamirstu,bet tiesiog ,,iseinu" is tos izeistosios busenos.
Atsakyti
Aš tai esu iš tų, kurios tyli, nekalba ir ignoruoja...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 12 15, 21:06)
Aš tai esu iš tų, kurios tyli, nekalba ir ignoruoja...

Labai noreciau buti is tu kurios atsikerta, issirekia ir uzmirsta. Tuo momentu netenku zado ir tiesiog nezinau kaip reguoti. Turiu pabut viena ir kuri laika su juo nebendrauti ne del to kad ji nubausciau, tiesiog reikia susigaudyt emocijose. Veliau nusiraminus pagalvoju, kad ir sita galejau pasakyti ir taip sureaguoti, bet "najezdo" momentu tiesiog nutylu ir tarsi susiguziu. Traktuoju tai kaip emocini smurta savo atzvilgiu ir reaguoju panasiai kaip gavus antausi.
Atsakyti
Kol reakcija į įžeidimus buvo tylėjimas ir ignoravimas, tol jis buvo drąsus įžeisti. Kai neapsikentus pradėjau atgal plūstis, įžeidinėjimų beveik nebeliko biggrin.gif .
Atsakyti
Maniskis retai, kada izeidzia negraziais zodziais mane. o Kai izeidzia, as stengiuosi nekreipti demesio, bet buna, kad nesikalbu valanda. Zinoma, ir buna, kad ir as ji pavadinu negraziai, bet jis tarsi praleidzia negirdom. Nors aisku pykscio del to jame buna tik tiek, kad jis jo neparodo smile.gif
Atsakyti