Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

QUOTE (*kristina* @ 2004 05 20, 11:12)
visgi keista,kodel vyrams yra duota teise izeidineti?

Ir nesuprantu kodėl moterys nors nepatinka labai stengiasi į tai nekreipti dėmesio, nes vyrams tai tai labai nepatinka kaip Rasma minėjo, o kodėl motyerys turi tylėti.


Mergaitės netylėkit kovokit už savo teisę būti lygioms su vyrais clap.gif
Atsakyti
tai ir kovoju!! kiek liezuvis ir atmintis tarptautiniams zodziams apsivercia... biggrin.gif
o siaip inteligentas tai dar nereiskia kad nezino keiksmazodziu. Pvz kai paaugle buvau niekad tevai nera girdeje manes besikeikiant, jei ka mintyse pavarydavau keturauksciais, kuo as ne inteligente?
Vienintele mane nervuojanti vyro yda ir yra kad jis super keikunas o as nelieku skolinga ...bet tai nera nutaikyta i asmeni o tik i situacija ...Del vaiko tenka daug ka uzgniauzti...Nu bet nezinau kas dar be keiksmu galetu parodyti mano blogas emocijas?asareles, isejimas kazkur?(tik 6 men kaip turim daugiau nei 1 kambari)...aisku nuolat sukam galva kaip cia elgtis kad vaikas negirdetu ...galimi variantai- rasyti popieriuje(neprisiversciau) sakyti i ausi(nebandziau nes tik dabar sove tokia mintis). Vienas is pvz kaip mes pasiunciam vienas kita kai daknisam juodai ginco kokio metu: sakom eik tu i kelione pesciomis su sekso elementais biggrin.gif ....cia tas pats kas ir ant triju raidziu bet inteligentiskai. wink.gif
Tiesa ka dar norejau parasyti, vyrai keikiasi taip baisiai nes kolektyve tarpusavy kaip jie varo baisu klausyti, bet...yra kuo praturtinti savo zodyna wink.gif
Atsakyti
Jei man ka nors tokio pasako aš pasakau dvigubai atgal
Atsakyti
Na, yra vyras mane pasiuntęs keletą kartų: bet prisipažįstu: pati kalta buvau- na per daug jau aš prie jo kabinėjausi..... O kaip tokią raganą nuraminti, jei ji nebegirdi ramios šnekos, jei ji jaučiasi teisi, nes pavargus nuo visko......? Gal ir žodelį sūresnį reik mestelėti?
Atsakyti
QUOTE (kadama @ 2004 05 20, 11:55)
Na, yra vyras mane pasiuntęs keletą kartų: bet prisipažįstu: pati kalta buvau- na per daug jau aš prie jo kabinėjausi..... O kaip tokią raganą nuraminti, jei ji nebegirdi ramios šnekos, jei ji jaučiasi teisi, nes pavargus nuo visko......? Gal ir žodelį sūresnį reik mestelėti?

butent thumbup.gif thumbup.gif didziaja dali taip ir buna
Atsakyti
QUOTE (agnieshka @ 2004 05 20, 10:22)
mano draugei dabar tokia situacija: ji labai isizeide, kai jos vyras, kuris visada buvo svelnus, geras, nesikeikdavo, kai jie susigincijo del tikrai labai labai nereiksmingo dalyko, jai pasake: uzpi..ai. ji nepratus prie to, jos tevai labai inteligentiski, o ir tas vyras toks. jei jis butu mužikas, gal ne taip baisiai skambetu, o dabar ji vargse labai pergyvena, jie jau 3 dienas nebesikalba, ne vienas nenori nusileisti. ji sako, kad niekad jau to nepamirs, gal nuris nuoskauda, bet tai nedings niekada is jos samones. o vyras, kaip ji sako, net nesupanta kame reikalas. kaip jus manote, ka jei patarti, kaip elgtis? ka jus darote, kai vyras lepteli ka nors tokio jusu atzvilgiu?

Agnieshka, man tos tavo drauges labai gaila. Ji del tokio nieko isizeide, jauciasi pazeminta ir t.t. Ka ji kitokiu bedu neturi? Konflikto metu gali isslysti ivairiausiu zodziai. Mane nervina kai vyras man pasako "ozka tu"... As ji tada pasiusnciu kuo toliau... Po tokiu kalbu ilgai vienas kito atsiprasinejame ir po to laimingai toliau gyvename.
Tavo draugei reikejo ta pati vyrui pasakyti, arba dar riebiau...
Mano brolis kai su zmona skyresi, tai jos vienintele beveik priezastis ir buvo del keiksmazodziu ir psichavoto mano brolio budo (beje as tokia pati.. huh.gif ). O dabar jai tik juokas is to ima. Pati sako, kad tai pati paprsaciausia problema, kuri gali seimoje iskliti.
Zinoma, as nekalbu apie tuos atvejus, kai bendravimas tik is "tokiu riebiu" zodziu ir tesusideda. Apie tai - kita kalba. Cia jau nebendravimas, o niekinimas vienas kito iseina.
Taip, kad tavo drauge turi nusiraminti, susikaupti ir vyrui atsakyti tuo paciu, tik dar isvaizdziau. Ir bus 1:1!
Atsakyti
Na, kai pirma kart isgirdau, kad esu "durne", tai irgi buvo asaru pakalnes, nors tiksliai to momento neatsimenu, bet manau, kad tai ivyko kokiais sestais santuokos metais..
Dabar tai jau senokai susitaikiau su tuo, kad "visos bobos durnes", kazkaip net ramu, kad neisiskiriu is daugumos laugh.gif Tiesa si faktas galutinai man paaiskejo ne tiek is barniu su saviskiu, kiek stebint viesus draugu seimu apsikoliojimus...Aisku, visi santuokose gyvena jau ilgai ir nuobodziai, nenuostabu, kad siek tiek paivairina gyvenima tiek sau, tiek aplinkiniams tongue.gif Net neapebjoju, kad ta "durnumo" diagnoze net gi yra teisinga wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 20 gegužės 2004 - 12:05
O aš iki šiol verkiu ir niekada nesusitaikysiu, nes nepagarba šeimoje man - didžiausia nuodėmė..didesnis siaubas už vyro neištikimybę..
Ir tikrai nepatarčiau tapti "besikoliojančia" moterimi..geriau tada tiesiog baigti konfliktą pasitraukiant, nei imti "aspsižodžiuoti" keiktis, įžeidinėti. Taip elgdamąsis man atrodo ne tik darai kitam negerą, bet ir pats nuvertini save..na kas per smagumas "siuntinėtis"..

O tą moterį, tą draugę aš labai gerai suprantu, mes panašios wink.gif bet niekur nedingsi, turės auklėti "humaniškai" tą inteligentą..O tokiais atvejais padeda šaltakraujiškumas, ramus tonas ir išliekanti pagarba. Pabandykite wink.gif

Kai man vyras sako "eik na*** beprote". Aš atsisukusi į jį ramiai pasakau "zuiki, kodėl mane taip vadini, man nepatinka, kad tu taip kalbi, juk yra ir vaikutis, kam jam visa tai". Bet aišku reikia susitvardymo neleptelti atgal... smile.gif Kuo jis labiau pyksta tuo didesnį švelnumąir pagarbą jam rodau..išgaruoja visas vyriškumas, drąsa ir pasiryžimas menkinti savo moterį..O mama mane pamokė kito triuko laugh.gif , kad kai vadins negražiai pvz "durne tu" tiesiog ramiai reziumuoti, kad tą durnę jis pamilo ir kaip keista, kad jam smagu mylimą "objektą" laikyti durne. Oi kaip padeda..kažkada man pasakė "kvaiša", tai aš atkirtau "nieko baisaus, tu užtat - kvaišos vyras" laugh.gif Daugiau nebegirdėjau jokio naujo savo vardo.. laugh.gif
Atsakyti
Jus jau nepykit, bet man galvoj tik viena mintis:
na, gal ta "drauge" tikrai ta gera , miela, mandagu vyra "uz...so"??? Tai ji mano, kad del nereiksmingo daikto susigincijo. Bet gal jam kaupesi kaupesi, tai ir pratruko zmogus. Kartais tos saldzios, mielos, inteligentiskos irgi pasitaiko dideles rafinuotos kriu-kriu. biggrin.gif
Atsakyti
Rasma, sutinku, kad tokie turginiai santykiai yra nemalonus..Jeigu tik iseina, stengiuosi viska nuleisti juokais, arba bent jau nutyleti..Tik ne visada tai leidzia mano aikstingas temperamentas-tada paskui tenka pagalvot-nu akurat, gi tikrai esu gryniausia durne, nesugebu valdytis tongue.gif
Atsakyti
Aš su Norge sutinku, kad gal ir užp***, na bet kam taip imti ir vulgariai drėbtelti..
Patiko man E.Čekuolienės paaiškinimas, kodėl ji šeimoje su vyru Algimantu Čekuoliu, vienas kitą JŪS vadina..O gi pasirodo, taip konflikto metu lengviau pagarbą vienas kitam išlaikyti smile.gif Negi lengvai pasakysi "jūs mane brangioji užp***"? smile.gif arba "jūs durnas!"..Kažkaip kvailokai gaunasi..Todėl konfliktų būna mažiau arba per juos gana gerai tvardomąsi, apsieinama be įžeidinėjimų.
Atsakyti
Chmm g.gif, aktuali tema mad.gif. Mano vyras irgi kai supyksta, sugeba tokiu zodziu ir izeidimu pasakyti protest.gif . Kaip Rasma pasakojo apie vestuves, nestuma, taip ir man daznai buna sugadinamos sventes (kazkodel butent per viesas sventes, kai norisi graziai pabuti mes pradedam pyktis, ne visiems matant dar laime). As kartais save tvardau, galvoju iki tokio lygio as nenusileisiu, deja, neislaikau ir zinau, kad niekada neislaikysiu. Slykstu paciai nuo saves, bet atgal rekiu, pradedu tyciotis ir saipytis. Keista, bet pykcio metu jis tik tokia kalba supranta. Ir, pastebejau, kad pamazu pradeda bandyti susivaldyti, neparodyti, nes zino, kad man atgal nesugebes atsikirsti, kertu dvigubai. Nezinau, bet as umaus charakterio moterims patarciau vis tik atsikirsti, vyrai tikrai prades bijoti. Ne iseitis tai, bet kas belieka?

O agnieshkos draugei patarimas: nedaryti tragedijos, nes jos nera. Taip, nereikia nuleisti negirdomis tu zodziu, reikia issakyti viska, bet vedybinis gyvenimas ne visuomet zuikiai ir saules g.gif


Atsakyti