Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

Taip ir sakau: "įžeidei mane".

Papildyta:
QUOTE(Kontaktas @ 2009 12 22, 11:38)
Tik norėjau pasakyti, kad visi tie "pašol nx"..."kaziol", "lerva"....tėra niekai...
Niekad nesakykit , net mintyse.......tokių dalykų, jei nesat pasiruošusios susitaikyt su pasekmėm...

lotuliukas.gif ziauru, kazkada su buvusiu vyru taip bendravom. Dabar izeidimu skaitau visai ka kita. O keiksmazodziai yra tiesiog nesivaldymas, buna kartais vos neissprusta.
Atsakyti
QUOTE(Snuffe @ 2010 01 05, 01:44)
As neleidziu, kad konfliktas iki izeidinejimu prieitu. Esu labai saltu nervu, tad kai matau, jog MB jau uzsipliekst ir rekaut ar koliotis pasiruoses, labai ramiai pasiimu knyga, zurnala, laikrasti ir skaitau. Kartais prie kompo nueinu ir ignoruoju. aisku, po minuteles atlekia santykiu aiskintis, o as jam labai graziai, ramiai pasakau: "zuiki, netrukdyk. Matai, kad skaitau. Manau, tau reiketu nusiraminti, nes rekimu nieko neispresim, o po to galesim pasikalbeti apie tai, del ko taip supykai ir viska issiaiskinti". Tai ji is pusiausvyros visada ismusa, jis susimasto ir nurimsta. Tada civilizuotai santykius aiskinames.  thumbup.gif

va cia tai saunuole, visiskai pritariu jog butent taip reiktu elgtis thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif aplamai jei kas mane izeidzia, tai galiu savaite nesneketi su tuo zmogum. aisku nei vienam nei kitam tai ne i nauda, bet blush2.gif bet per daug isdidi esu
Atsakyti
QUOTE(Snuffe @ 2010 01 05, 01:44)
As neleidziu, kad konfliktas iki izeidinejimu prieitu. Esu labai saltu nervu, tad kai matau, jog MB jau uzsipliekst ir rekaut ar koliotis pasiruoses, labai ramiai pasiimu knyga, zurnala, laikrasti ir skaitau. Kartais prie kompo nueinu ir ignoruoju. aisku, po minuteles atlekia santykiu aiskintis, o as jam labai graziai, ramiai pasakau: "zuiki, netrukdyk. Matai, kad skaitau. Manau, tau reiketu nusiraminti, nes rekimu nieko neispresim, o po to galesim pasikalbeti apie tai, del ko taip supykai ir viska issiaiskinti". Tai ji is pusiausvyros visada ismusa, jis susimasto ir nurimsta. Tada civilizuotai santykius aiskinames.  thumbup.gif

Jeigu taip iseina, tada super. Vyrus visuomet pritrenkia salta moters reakcija, logiskas ir racionalus argumentavimas. Nes tada jau jis pats atsiduria "bobiskoj" pozicijos, yra rekiantis ir isterikuojantis. Suveikia kaip saltas dusas. As taip pat praktikuoju, bet daznai buna, kad nesusivaldau... Megejas jis pas mane provokuoti...
Atsakyti
na kazkaip mes irgi vienas kito neizeidinejam. as issakau savo nuomone, jis savo. as nevadinu jo durnium ar dar kaip nors, del kitokios nuomones. jis manes irgi nevadina niekaip. nznau gal po 10m bendro gyvenimo ir pradesim izeidinet, dasba tai nea. ir net minciu nekyla
Atsakyti
Na aš esu tokia, kad pati dažniau įžeidžiu MB, o tokiais atvejais, kai jis mane įžeidžia atgal drebiu dvigubai. Susivaldyti būna labai sunku, kai viskas viduje užverda. Atrodo jei susivaldysi, tai pati su savo pykčiu viduje susprogsi. Žodžiu esu karštakošė ir degtukas, reikia man mokytis valdytis ir neįžeidinėt blush2.gif
Atsakyti
Tyliu,ir dar karta tyliu iki pamelynavimo.Jis tai pastebi iskart(nes pati labai megstanti pasneket).Mintyse keikiu kartais.O kartais net verksmas suima.
I izeidima galima reaguoti ivairiai-kitos atkerta atgal,ka nors pasako tokio,kad irgi izeistu.
Aisku,geriau nelaikyti pykcio ilgai.
Atsakyti
As esu gana greitai isizeidzianti...
Man tiesiog pradeda skaudeti sirdi kaip mylimas zmogus nors pakelia balsa...
Va tada as labai uzpykstu...
Jei pavadina kokiu zodziu negraziu buna isvis negerai...
Paskutiniu metu jei tai ivykdavo as uzpykdavau ir nekalbedavau.
Manau kad mylimi zmones tarpusavy turetu elgtis viens su kitu kuo pagarbiau...
Bet aisku konflikto metu nevisada iseina...
O nuoskaudos lieka...
Atsakyti
Daznai izeidziu dvigubai blush2.gif o jei speju susivaldyt, ignoruoju ji visais imanomais budais, kol netasipraso ir nepataiso padeties ax.gif
Atsakyti
Aš irgi labai greitai įsižeidžiu ir labai impulsyvi esu.
Kai rimtai supykstu, visuomet prišneku kažko ko nereikėtų, tiesiog išsprūsta, kai susinervinu, o poto aišku, tenka, gailėtis... doh.gif
Atsakyti
už įžeidimus baudžiu nekalbadieniais. Žinau, kad tai nėra problemos sprendimas, kovoju su šiuo savo įpročiu, bet jis giliai manyje įsišaknijęs. Geriausia aišku iš karto pasakyti, kas nepatiko ir išsiaiškinti...lengva pasakyti, bet sunku padaryti..
Atsakyti
Nezinau, nes nebuvo izeides smile.gif
Atsakyti