Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

Iki shiol visada pasiteisindavo viena taktika - tyla. Nei ash puolu bartis, nei keiktis, tiesiog nesikalbu, tai pastebejau, kad vyras tada vietos sau neranda ir po 5 min atsiprashineja ir ieshko budu susitaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 05 20, 14:45)

jis sako :manęs niekas taip neu***** kaip motina laugh.gif aš, matyt, dar tokio pilotažo nepasiekiau laugh.gif

vnz agnieshka gali perduoti savo draugei kad dabar kaip tik mada kuo labiau uz***si vyra, pralenki jo motina ir kt. variantus, tuo didesne garbe thumbup.gif ir ner del ko cia nervintis. Beje o ji tas tris dienas gal ne is nuoskaudos o is pasikelimo nekalba?

Tuja tu pavarei thumbup.gif pilotazas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 05 20, 14:28)
tai lovoje problemų nesprendi, o tik su malonumu myliesi wink.gif Išlipi iš lovos ir toliau bartis gali..
Bent jau mums su vyru puikiai gaunasi..nešneki būna, bet myliesi įprastai, iš visos širdies ir jausdamas baisingą maolonumą..vėliau vėl nesišneki..Bet intymaus gyvenimo kokybė pas mus nebenukenčia..jau žiūriu ir vyras lyg niekur nieko gali, nebestresuoja pimpis..

pas mus pasiteisina taktika jei matau kad MD nenusiteikes mano burbesiu klausyti ar aptarineti opias temas- pirma i lovyte, o po to gincytinu klausimu jis jau nepajegus priestarauti ir taip isvengiam barnio...
Atsakyti
Kai mes tik susituokem, vyras kas biski, tuoj sakydavo: "Eik tu na***". Jis labai karstakosis, o tada dar jaunas visai, mandras buvo smile.gif Nu as niekaip negalejau to pakesti mad.gif , o kadangi esu visai (beveik smile.gif ) nekonfliktuojanti asmenybe, tai net nesuvokdavau, kaip galima taip mylimam zmogui pasakyti. g.gif Nu aisku, apsizliumbdavau ir pan. bet viena karta pasakiau jam labai ramiai ir rimtai: prasyciau mane gerbti, gyvenkime pagal taisykle - nesielk su kitais taip, kaip nenori, kad elgtusi su tavimi,- as niekada taves niekur nesiuntineju, tai buk malonus ir tu valdykis, na, zodziu kazka panasaus susnekejau(buvo tai seniai, nelabai atsimenu tiksliai).Nu ir zinokit, padejo. Daugiau ant triju raidziu man eiti nereikia tongue.gif
Ir is viso megstu ramiai viska issiaiskinti. Ir dar nesuprantu, kaip zmogui, kuri myli, su kuriuo zadi nugyventi visa gyvenima, galima sakyti pvz "Susirink daiktus ir py***** is namu" (taip mano draugai vieni pastoviai riejasi, o kita diena ziurek vel meile ryski), arba "Sugadinai tu man visa gyvenima, jei ne tu....", o kita diena gyvenimas vel puikus. blink.gif Nu nesuprantu, gal jau toks mano charakteris, ir is vyro tuos pykcio priepuolius beveik ismusau clap.gif
Gyvenkime draugiskai thumbup.gif
Atsakyti
keletas frazių, kai tave puola:
1.ar tau patinka kalbėti nemalonius dalykus?
2.ar nori, kad pasijusčiau blogiau?
3. veikiausiai tu teisus, turbūt tau neverta bendrauti su tokiu ,blogų savybių turinčiu, asmeniu kaip aš.
čia dar galima rimtą veidą padaryti, visaip improvizuoti.
jeigu rimtai, tai aš irgi nemaloniai pasijusčiau, jeigu mane pasiųstų ant tų raidžių, ką ten nemaloniai, tiesiog užsiputočiau mad.gif tada triskart toliau turėčiau siųsti arba atsakyt reikia :eičiau, bet mama neleidž laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Eos @ 2004 05 20, 14:50)
Iki shiol visada pasiteisindavo viena taktika - tyla. Nei ash puolu bartis, nei keiktis, tiesiog nesikalbu, tai pastebejau, kad vyras tada vietos sau neranda ir po 5 min atsiprashineja ir ieshko budu susitaikyti smile.gif

Pati nusprogciau antraja tylos minute. Kol neissirekiu, tol ramybes sieloj nerandu. Tyla man - tai dar didesnis susitaikymo atitolinimas
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 05 20, 13:39)

Joooo, mano brangusis kai pyksta, mano kas as toookia bloga, tooookia egoiste, tai tikrai su malonumu atsakytu: noriu noriu clap.gif kad blogai pasijustum.
Is tikruju, tai kaip kazkas rase, geriausiai veikia ne rekimas be tikslo, bet gyvates liezuvio kaisiojimas, atsikirsti i moteru pasaipas vyrai retai teisgali.
Atsakyti
Stengiuosi atsakyti tuo pačiu, bet retai taip būna. Man atrodo, kad aš saviškį dažniau įžeidžiu nei jis mane, tik jis to neparodo. Mano vyrukas thumbup.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 05 20, 15:39)
3. veikiausiai tu teisus, turbūt tau neverta bendrauti su tokiu ,blogų savybių turinčiu, asmeniu kaip aš.
čia dar galima rimtą veidą padaryti, visaip improvizuoti.

Reikes pabandyti, nors as laaabai abejoju, kad tai suveiks, nors gal ir buna stebuklu gyvenime, cia taikau sau su saviskiu, nes dar tokio uzsispyrusio zmogaus nesu sutikusi, lengviau butu galva i siena padauzyti, negu jam irodyti, kad taip, kaip jis elgiasi yra negerai, kad reikia valdyti savo emocijas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE (Aida @ 2004 05 20, 15:56)
[, kad reikia valdyti savo emocijas ir t.t.

nu valdyti emocijas nelengva, bent jau man,svarbiau jas civilizuotai paleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 05 20, 13:19)
kai mano diedas mane viena syki pasiunte na**ui, tai as jam sakau "nusimauk kelnes, pabandysiu prasieit" biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 05 20, 13:48)
QUOTE (svetima @ 2004 05 20, 13:10)
thumbup.gif

Tarp kitko,labai daug maciau aplinkui atveju, kai tose seimose, kur pradzioj gyveno vieni "zuikuciai", po keliu metu ima ir apsigyvena "karves", "asilai" ir kitokie maziau simpatiski gyvunai wink.gif

tiksliai: pazistama vyraS vadino gladijole(mano ausiai kvailiau nei kvaiša), tai po 5 metu santuokos su fanierom vaiksto...ne pavyzdys, bet taip buna biggrin.gif

biggrin.gif laugh.gif thumbup.gif gladijole, negirdejau dar tokio meilaus zodelio, reiks saviski apsviest, o tai visai neoriginalus laugh.gif
Atsakyti