| QUOTE (Smurka @ 2004 05 20, 16:49) |
| Pati nusprogciau antraja tylos minute. Kol neissirekiu, tol ramybes sieloj nerandu. Tyla man - tai dar didesnis susitaikymo atitolinimas |
As irgi. Jei susipykstam del ko, ar jis man ka pasako, tai staugiu visa gerkle. Ir dar tokia viena taktika zinau (mano mama sia taktika naudoja, o as nuo jos nusiziurejau
| QUOTE (Rasma @ 2004 05 20, 14:20) |
| Oi, man čia reikia paaiškinti su tuo celibatu..įsigriebėt tik "duosiu-neduosiu"..Tikrai ne pagal mane ši teorija išvystyta.."davimas" - geriausias būdas susitaikyti |
kazin kazin, ar geriausias, jei
| QUOTE (Kalinka @ 2004 05 20, 14:41) |
| netaip suprasta busiu as ne apie davima ar nedavima. Bet jei zmogus priekaistauja kad uz***sau, tai ar grazu ji toliau prievartauti kol pats neuzsinores... |
va va ir sakau, jei jau jis vargsas ir taip uzp***as, tai kam dar tas
naujausiomis ziniomas uz***tieji susitaike
| QUOTE (miau @ 2004 05 21, 08:40) |
| As irgi. Jei susipykstam del ko, ar jis man ka pasako, tai staugiu visa gerkle. Ir dar tokia viena taktika zinau (mano mama sia taktika naudoja, o as nuo jos nusiziurejau |
lyg apie mane butum parasiusi, bet kartais (labai retai)as pavargstu priekaistauti, staugti ,tau taip nebuna?
| QUOTE (Kalinka @ 2004 05 21, 12:54) |
| lyg apie mane butum parasiusi, bet kartais (labai retai)as pavargstu priekaistauti, staugti ,tau taip nebuna? |
miau tikiuosi as taves negimdziau
| QUOTE (Tuja @ 2004 05 20, 16:39) |
| keletas frazių, kai tave puola: 1.ar tau patinka kalbėti nemalonius dalykus? 2.ar nori, kad pasijusčiau blogiau? 3. veikiausiai tu teisus, turbūt tau neverta bendrauti su tokiu ,blogų savybių turinčiu, asmeniu kaip aš. čia dar galima rimtą veidą padaryti, visaip improvizuoti. jeigu rimtai, tai aš irgi nemaloniai pasijusčiau, jeigu mane pasiųstų ant tų raidžių, ką ten nemaloniai, tiesiog užsiputočiau |
dar prideciau ketvirta punkta,kaip pavyzdziui jei vyras pasako "kad tu esi durne karve,vista ir etc."jam reiketu atkisrti, "zinai,vista dar buti nieko,bet va vistos vyru..."
| QUOTE (miau @ 2004 05 21, 08:40) |
| As irgi. Jei susipykstam del ko, ar jis man ka pasako, tai staugiu visa gerkle. Ir dar tokia viena taktika zinau (mano mama sia taktika naudoja, o as nuo jos nusiziurejau |
koks ziaurumas, su maniskiu tokie bajeriai nepraeitu. mes kazkaip nelinke taugt vienas ant kito
| QUOTE (*kristina* @ 2004 05 21, 10:58) |
| dar prideciau ketvirta punkta,kaip pavyzdziui jei vyras pasako "kad tu esi durne karve,vista ir etc."jam reiketu atkisrti, "zinai,vista dar buti nieko,bet va vistos vyru..." |
geras
| QUOTE (*kristina* @ 2004 05 21, 13:58) |
| dar prideciau ketvirta punkta,kaip pavyzdziui jei vyras pasako "kad tu esi durne karve,vista ir etc."jam reiketu atkisrti, "zinai,vista dar buti nieko,bet va vistos vyru..." |
mano mamos taktika
Maniski geriausia tokiu atveju atsaldo kokia nors situacijai tinkanti itin sarkastiska pastaba apie jo iskalba. Be to, bendravimas buna apribojamas "labas", "eik valgyt", "viso gero" ir pan. Kazkaip ilgai jis taip neislaiko