Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(aure111 @ 2011 01 24, 21:42)
Mano kalijos jau bunda  doh.gif  doh.gif  bet vis tempiu laiką ir nesodinu, nes orai gana prasti, tai namuose tamsoka, tai bijau kad ir ant palangės padėtos nusistiebs  doh.gif  doh.gif

Rimtai g.gif reik ir man nuvaryti iki rūsio pasižiūrėti g.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2011 01 24, 23:53)
o as jau susodinau ir ant palangiu

Pernai man viena nežydėjo, kadangi buvau per anksti ištraukusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2011 01 24, 22:53)
o as jau susodinau ir ant palangiu

Bijau nuvilti, bet sulauksit tik lapų krūvos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 25, 14:39)
Bijau nuvilti, bet sulauksit tik lapų krūvos verysad.gif

Jaučių kad jūs 100 % teisi ax.gif
Atsakyti
Padėjau ant palangės,tai gal dar į rūsį nešti?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 01 25, 09:51)
Rimtai g.gif reik ir man nuvaryti iki rūsio pasižiūrėti g.gif
Papildyta:

Pernai man viena nežydėjo, kadangi buvau per anksti ištraukusi doh.gif

Pas mane kambary į kampą įkištos, nes bijau kad rusy galiu neberast user posted image doh.gif Bet vis dar tempiu, tegul dar pasikankina, nes noriu ne tik lapų bet ir žiedų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 25 sausio 2011 - 19:14
o tai kada is tikruju sodinti i vazonus reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 01 25, 20:40)
o tai kada is tikruju sodinti i vazonus reikia?  g.gif

Vasario gale anksčiausiai
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2011 01 24, 20:42)
Mano kalijos jau bunda  doh.gif  doh.gif  bet vis tempiu laiką ir nesodinu, nes orai gana prasti, tai namuose tamsoka, tai bijau kad ir ant palangės padėtos nusistiebs  doh.gif  doh.gif

As vakar pasiziurejau ir...... doh.gif mano kalijos irgi su didziausiais ugliais ax.gif ka daryt? nejaugi jau sodinti g.gif dar niekad per tiek metu taip anksti nepabudo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2011 01 27, 14:23)
As vakar pasiziurejau ir...... doh.gif  mano kalijos irgi su didziausiais ugliais ax.gif ka daryt? nejaugi jau sodinti g.gif  dar niekad per tiek metu taip anksti nepabudo blush2.gif

Aš tai kankinu dėžėj doh.gif Bijau net žiūrėti, nes bus gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 27, 14:42)
Aš tai kankinu dėžėj  doh.gif Bijau net žiūrėti, nes bus gaila  verysad.gif

tai as irgi visai netycia uzmeciau aki mirksiukas.gif Vienu ugliukai gal 1-3cm, o vienos jau apie 10cm ir pradures visus laikrascius stypso lotuliukas.gif Jei ne tas pimpis mirksiukas.gif iskises nosi, tai buciau net nesumascius paziureti kas dezelej vyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2011 01 27, 15:07)
tai as irgi visai netycia uzmeciau aki mirksiukas.gif Vienu ugliukai gal 1-3cm, o vienos jau apie 10cm ir pradures visus laikrascius stypso lotuliukas.gif Jei ne tas pimpis mirksiukas.gif iskises nosi, tai buciau net nesumascius paziureti kas dezelej vyksta rolleyes.gif

Pas mane panašus vaizdas prieš mėnesį buvo doh.gif - vieni su 3 cm, kiti su visais 7 cm blink.gif doh.gif Dabar net bijau lįsti unsure.gif Bet reiks- nes dulkes laikas iš to kampo valyt doh.gif lotuliukas.gif Tai jei bus dėžės dangtį prakalę, tai sodinsiu, o jei ne, tai lai tupi tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho pas jus kokie jau ūgliai, tai maniškės kalijos gali dar ramiai sedėt dežutėj, nes kokie max 3 cm ūgliukai dar tik rolleyes.gif Tai dar tegu kankinasi ir laukia geresnių laikų biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti