O as turiu savo kalija geltona jei neklystu treti metai ir ji man jokio ziedelio nesukrauna, siuo metu ilsisi rusi, kaip ir pernai ziema , pavasari tupdau i zemes, kai atsilo persodinau i lauka, bet nesulaukiau ziedu, ....
QUOTE(daivasen @ 2010 12 28, 15:09)
O as turiu savo kalija geltona jei neklystu treti metai ir ji man jokio ziedelio nesukrauna, siuo metu ilsisi rusi, kaip ir pernai ziema , pavasari tupdau i zemes, kai atsilo persodinau i lauka, bet nesulaukiau ziedu, ....
Tokios pas mane yra "PINDŲ" veislės

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 28, 17:14)
"Gera" veislė

QUOTE(daivasen @ 2010 12 28, 15:09)
Gal labai anksti sodini?Nes as vienais metais gruodzio men.pasodinau ,tai irgi tik salotos buvo(mat ziedu anksciau uzsimaniau

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 28, 15:14)

QUOTE(zebrina @ 2010 12 28, 16:06)
Gal labai anksti sodini?Nes as vienais metais gruodzio men.pasodinau ,tai irgi tik salotos buvo(mat ziedu anksciau uzsimaniau
)tai dabar be kovo pabaigos nejudinu-tai visada 1-2 ziedai buna ,is vienos bulves:mirksiukas:

Va va

Kaip anksti Taviškės prabudo
, mano tai dar miega

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 29, 09:22)
Va va
Aš vakar sugalvojau apžiūrėti savo "bulves" ir
aiktelėjau
Ogi jos beveik visos 3-7 cm ūglius išleidę
SIAUBAS
- ką daryt
Greičiausiai joms per šilta buvo ant spintos
Dabar pakišau į vėsesnį kampą, bet.... Nu mėnesį dar ištempsiu, pakankinsiu, bet ką toliau
- kovo TIKRAI neišlauks- savo ūgliais prakals dėžutės dangtį 

Turbut kad per silta

QUOTE(zebrina @ 2010 12 29, 10:14)
Turbut kad per silta
tai ir nesimiega

Nelabai turiu kur vėsiai laikyti

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 29, 10:45)
Nelabai turiu kur vėsiai laikyti
Turbūt reiks pavasarį daugelį išdalinti- pasilikti tik didžiąsias ir mylimiausias 

Tai gal turi kokia drauge ,ar giminaite,kad i savo rusi padetu?

QUOTE(zebrina @ 2010 12 29, 13:39)
arba blogiausiu atveju kisk i saldytuva i darzoviu stalciu
bent jau as tai taip daryciau..

Su ūgliais jau nepatarčiau į šaldytuvą dėti - reikėjo anksčiau