Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

O as turiu savo kalija geltona jei neklystu treti metai ir ji man jokio ziedelio nesukrauna, siuo metu ilsisi rusi, kaip ir pernai ziema , pavasari tupdau i zemes, kai atsilo persodinau i lauka, bet nesulaukiau ziedu, ....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 12 28, 15:09)
O as turiu savo kalija geltona jei neklystu treti metai ir ji man jokio ziedelio nesukrauna, siuo metu ilsisi rusi, kaip ir pernai ziema , pavasari tupdau i zemes, kai atsilo persodinau i lauka, bet nesulaukiau ziedu, ....

Tokios pas mane yra "PINDŲ" veislės doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 28, 17:14)
Tokios pas mane yra "PINDŲ" veislės  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"Gera" veislė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 12 28, 15:09)

Gal labai anksti sodini?Nes as vienais metais gruodzio men.pasodinau ,tai irgi tik salotos buvo(mat ziedu anksciau uzsimaniau doh.gif lotuliukas.gif )tai dabar be kovo pabaigos nejudinu-tai visada 1-2 ziedai buna ,is vienos bulves:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 28, 15:14)
Tokios pas mane yra "PINDŲ" veislės  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif dabar žinosiu veislę,pasirodo ir aš tokių turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 12 28, 16:06)
Gal labai anksti sodini?Nes as vienais metais gruodzio men.pasodinau ,tai irgi tik salotos buvo(mat ziedu anksciau uzsimaniau doh.gif  lotuliukas.gif )tai dabar be kovo pabaigos nejudinu-tai visada 1-2 ziedai buna ,is vienos bulves:mirksiukas:

Va va doh.gif Aš vakar sugalvojau apžiūrėti savo "bulves" ir blink.gif aiktelėjau doh.gif Ogi jos beveik visos 3-7 cm ūglius išleidę doh.gif SIAUBAS fear.gif - ką daryt blink.gif Greičiausiai joms per šilta buvo ant spintos doh.gif Dabar pakišau į vėsesnį kampą, bet.... Nu mėnesį dar ištempsiu, pakankinsiu, bet ką toliau unsure.gif - kovo TIKRAI neišlauks- savo ūgliais prakals dėžutės dangtį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 gruodžio 2010 - 09:22
Kaip anksti Taviškės prabudo blink.gif , mano tai dar miega sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 29, 09:22)
Va va  doh.gif Aš vakar sugalvojau apžiūrėti savo "bulves" ir  blink.gif aiktelėjau  doh.gif Ogi jos beveik visos 3-7 cm ūglius išleidę  doh.gif SIAUBAS  fear.gif - ką daryt  blink.gif Greičiausiai joms per šilta buvo ant spintos  doh.gif Dabar pakišau į vėsesnį kampą, bet.... Nu mėnesį dar ištempsiu, pakankinsiu, bet ką toliau  unsure.gif - kovo TIKRAI neišlauks- savo ūgliais prakals dėžutės dangtį  doh.gif

Turbut kad per silta g.gif tai ir nesimiega smile.gif Mano visos dar taip kietai miega ,jokiu nubudimo pozymiu ilgai dar turbut nematysiu,nes rusy gana vesu(net visi amariliai dar miega..va tuos tai po nauju reiks kelt-noriu ziedu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 12 29, 10:14)
Turbut kad per silta  g.gif tai ir nesimiega smile.gif

Nelabai turiu kur vėsiai laikyti verysad.gif Turbūt reiks pavasarį daugelį išdalinti- pasilikti tik didžiąsias ir mylimiausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 29, 10:45)
Nelabai turiu kur vėsiai laikyti  verysad.gif Turbūt reiks pavasarį daugelį išdalinti- pasilikti tik didžiąsias ir mylimiausias  ax.gif

Tai gal turi kokia drauge ,ar giminaite,kad i savo rusi padetu? g.gif juk ten vietos neuzims ,o anksti pavasari pasiimtum mirksiukas.gif arba blogiausiu atveju kisk i saldytuva i darzoviu stalciu mirksiukas.gif bent jau as tai taip daryciau..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 12 29, 13:39)
arba blogiausiu atveju kisk i saldytuva i darzoviu stalciu mirksiukas.gif bent jau as tai taip daryciau..

blink.gif su tais ūgliais dabar ir kišti bigsmile.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Su ūgliais jau nepatarčiau į šaldytuvą dėti - reikėjo anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti