Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

Sveikos kaliju augintojos wink.gif Kaip dziugu matyti, kad pas jus jau seniai ir ziedukus gelytes parode. 4u.gif O as uzbegau pasidziaugti, kad manoji principingoji angliska poniute man cia toki poksta iskrete. Pasiziurejau dabar i savo gelyte ir ziuriu pagaliau stiebelius leisti pradejo, o taip tai visa si laika net nesirode ir neketino. Jau galvojau gal ka ne taip padariau. Planavau net atsisveikinti su ja g.gif
Atsakyti
Manoji niekaip nežydi nors tu ką,sakiau jau išmesiu,atsibodo išstypę lapai doh.gif Vienoj gėlių parduotuvėj klausiau dėl ko nežydi,tai sakė,reik nelaistyt du mėn. kai pasodini,žodžiu tik liepą pradėt.Sakiau,dar kitus metus pažiurėsiu,jei nežydės,išmesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Prazys smile.gif Tik siek tiek kantrybes 4u.gif man dabar tik stiebelius leidzia,tai va kiek laukti reikejo smile.gif
Atsakyti
Nu kagi, prazydo "lenkiska"... verysad.gif Spalva: tamsiai bordine(violetine...) O turejo but ryyyyyskiai "melyna" biggrin.gif O geltonoji taip ir stovi su vienu lapu...
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 07 08, 21:55)
Nu kagi, prazydo "lenkiska"...  verysad.gif Spalva: tamsiai bordine(violetine...) O turejo but ryyyyyskiai "melyna" biggrin.gif O geltonoji taip ir stovi su vienu lapu...

Ryškiai mėlynų kalijų nėra schmoll.gif
Atsakyti
O mano kalijos žiedas kažkoks žaliuojantis,niekaip nepagelsta,nors ant pakelio buvo ryškiai geltona.Kažin, kodėl jis žaliuoja g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anika1: 09 liepos 2011 - 15:21
QUOTE(kicia @ 2011 07 08, 20:55)
Nu kagi, prazydo "lenkiska"...  verysad.gif Spalva: tamsiai bordine(violetine...) O turejo but ryyyyyskiai "melyna" biggrin.gif O geltonoji taip ir stovi su vienu lapu...

Pasirodyk bigsmile.gif Violetinė juk irgi SUPER wub.gif
O mano lenkiška PAGALIAU kiša snapukus- gal kas ir gausis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(anika1 @ 2011 07 09, 16:20)
O mano kalijos žiedas kažkoks žaliuojantis,niekaip nepagelsta,nors ant pakelio buvo ryškiai geltona.Kažin, kodėl jis žaliuoja g.gif ?

Tai gal jau peržydėjo g.gif g.gif

O čia mano nežiniukė wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o mano kalijos tai visos i lapus isejo doh.gif nesiruosia jokiu ziedu kraut sad.gif
Atsakyti
sveikutes, as nusipirkau kaliju sodinukus maximoje ir pasodinau lauke savo darzelyje vienas kelmelis kaip ir grazus o kitas tai siap sau lapai sukas ir ruduoja,gal blogai padariau kad pasodinau tiesiai i grunta gal man reikejo sodinti i vazoneli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 07 14, 20:40)
o mano kalijos tai visos i lapus isejo  doh.gif  nesiruosia jokiu ziedu kraut sad.gif

Visko būna ax.gif Bet va kartais visai netikėtai ima ir nudžiugina žiedais mirksiukas.gif
Ta mano gelsvoji irgi buvo su trim lapais- maniau eilinės salotos doh.gif Bet va šmakt ir žiedas po atostogų bigsmile.gif Žiauriai maloni staigmena rolleyes.gif
Suskaičiau, kad kalijoms reikia vandens, kad žiedus leistų mirksiukas.gif Bet, aišku, proto ribose- kad nesupūdyt doh.gif Aš tai su jom darau taip- pripilu pilną lėkštutę iš vakaro, o ryte likutį išpilu, jei lieka rolleyes.gif Ir taip lieju maždaug kas 4 dienos mirksiukas.gif Tiksliau, žiūriu pagal oro temperatūrą- jei +30 lauke, tai lieju kas 3 dienas, o jei +20 tai kas 5-6 mirksiukas.gif

O jums linkiu KANTRYBĖS ir tikėjimo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(ritaava @ 2011 07 14, 20:46)
gal blogai padariau kad pasodinau tiesiai i grunta gal man reikejo sodinti i vazoneli g.gif

Neeeee, nemanau, kad tai turi reikšmės mirksiukas.gif Tiesiog kažkas kitas čia kaltas doh.gif
Atsakyti
O jums linkiu KANTRYBĖS ir tikėjimo bigsmile.gif thumbup.gif
aciu smile.gif Na vistiek kazkada suzydes. va ir kaktusas po nezinau kiek metu siemet nuo pavasario ziedais dziugina thumbup.gif
Atsakyti
Kaip čia tylu ir žiedų mažoka, negi ir pas jus kaip ir pas mane, tik salotos doh.gif
Žydi vienas vienintelis žiedelis ir tas pats vietoj geltono baltas, leidžia ir antra balta, o daugiau nieko "lenkiuke" irgi tik lapai, visos mano kalijos siemet lauke, nes kambaryje visiskai neaugo, vieną buvau pasilikusi tai nugeltonavo lapai nesupratau kas joms.

Alenzi, Ice tea pasidžiaugiau bent Jūsų žiedeliais wub.gif kai savų nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Litux: 28 liepos 2011 - 19:05