Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2011 06 01, 09:49)
Dar kartą pasirodau su Calla Firelight  wub.gif Ji kas dieną sirpsta wub.gif

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Perkraustymo ant kitos palangės rezultatai-pirmasis Black eyed beauty žiedas.Tik spalvos intensyviau geltonos tikėjausi...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 06 09, 20:18)
Perkraustymo ant kitos palangės rezultatai-pirmasis Black eyed beauty žiedas.Tik spalvos intensyviau geltonos tikėjausi...

Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 06 09, 19:18)
Perkraustymo ant kitos palangės rezultatai

Ale toks nemenkas žiedas bigsmile.gif Naissss wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o del ko kalijos lapai gali buti blyskiai zalsvi, bet nei gyslos zalios nei ka (tai gal ne chloroze), tik pats lapas paglebes ir lapu galunes nenusmailejusios, o tokios susisukusios, tarsi neissivysciusios iki galo?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 06 10, 11:30)
Sakykit, o del ko kalijos lapai gali buti blyskiai zalsvi, bet nei gyslos zalios nei ka (tai gal ne chloroze), tik pats lapas paglebes ir lapu galunes nenusmailejusios, o tokios susisukusios, tarsi neissivysciusios iki galo?

Sakyčiau drėgmės trūksta, kad raitosi lapai ax.gif O blyškumas tai nuo rūšies dar priklauso- juodųjų pas mane net violetinės gyslos, Picasso ryškesnės žalios, o kitų švelniai žalios mirksiukas.gif

Beje, kaip jūsų lenkiškos kalijos- išaugo g.gif Mano tai tremtį doh.gif Pykstamės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 10, 12:37)
Beje, kaip jūsų lenkiškos kalijos- išaugo  g.gif Mano tai tremtį doh.gif Pykstamės  doh.gif

As savo istremiau pas mama i darža doh.gif pakolkas dar nieko nesimato, isrovus radau viena ilga sakni lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskes "pjaustytos-kankintos" saknu prileidusi net pro vazonelio dugno skylutes doh.gif Beto, isleidusi kelis lapukus. Dabar laukiu kokiu nors ziedo pasirodymo zenklu ax.gif
Viena kalija isleido viena lapa ir vsio doh.gif Nieko daugiau nedaro: nei lapu, nei ziedo nerodo gun_bandana.gif Ji man ir pernai nezydejo verysad.gif tik 4 lapus uzaugino ir viskas verysad.gif
Atsakyti
Mano balta kalija, pirmą kartą išaugino žiedelį, bet jis taip ir neišsiskleidė iki galo verysad.gif Augo namie, gal šviesos trūko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2011 06 10, 15:25)
Mano balta kalija, pirmą kartą išaugino žiedelį, bet jis taip ir neišsiskleidė iki galo  verysad.gif  Augo namie, gal šviesos trūko unsure.gif

Manyčiau drėgmės ax.gif
Atsakyti
Mano planuose visas šiandien išgrūsti į sodą g.gif
Atsakyti