Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 05 11, 10:24)
Mano žydinti kalija verkia- iš žiedo laša vanduo blink.gif ar dėl to kad perlaisčiau? g.gif

kalijos daznai verkia pries lietu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2012 05 11, 11:33)

Mano verkia ištisai, kad ir nelyja... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakoma, kad taip geles "vesinasi"-rasoja kai per karsta...
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2012 05 11, 10:33)

QUOTE(zuikis5 @ 2012 05 11, 10:50)
Mano verkia ištisai, kad ir  nelyja... mirksiukas.gif

QUOTE(kicia @ 2012 05 11, 11:18)
Sakoma, kad taip geles "vesinasi"-rasoja kai per karsta...

Oho, pirmą kartą auginu kaliją, tai nežinojau tokių dalykų bigsmile.gif Labai ačiū, kad apšvietėt... eisiu paguosti, kad nebeverktų ir nosinytę paruošiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 11 gegužės 2012 - 10:29
Sveikutes 4u.gif
Nusipirkau tamsiai violetine kalija siandien (lapai su baltais taskiukais), nediduke tokia, zydincia. Dabar pasiskaiciau apie jos prieziura ir vistiek nedasyla, tai nusprendziau geriau profiu (t.y. jusu) biggrin.gif pasiklausti. Nesuprantu apie ju miega.... Dabar kai ji nuzydes, man ja palikti vazonelyje (i lauka nenesiosiu) 2men nelaistyti, po 2men persodinti ir pradeti laistyti? Taip? blush2.gif Taip pat apie ta temperatura nieko nesuprantu, tai jei namuose niekada nebuna 12-15laipsniu, tai kaip jos tada ir zydi ir nemirsta ir t.t. ? blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiais metais mano kalijos išprotėjo, taip auga, kad jokio grožio neliko, na tik žiedai gražūs. Nesuprantu kodėl jos išstypo, nei žemė gera,nei trašomis laistau, auga nedideliuose vazonuose, vienintelė mintis lenda, kad tinka joms ta vieta, vakarinė pusė. gal prieš mėnesį vieną kaliją persodinau ir padalinau į dvi dalis, vieną vazoną padėjau vakarinėj pusėj, o kitas rytinėj ir šitas žymiai mažesnis, gal tai turi įtakos.

Čia mano kalijos:šviesiai gelsva( o ant pakelio ryškiai geltona buvo), rausva ( raudonoji), lenkaitė , bordinė, kaip aš vadinu juodoji smile.gif ir geltona su raudonu pakraštėliu, dar šioais metais nežydi.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delle: 15 birželio 2012 - 16:49
Dar keletas nuotraukyčių

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2012 04 20, 16:52)
sveiikos 4u.gif gal kas turit parduoti siu augaleliu ?idealiausia Klaipedoje,bet galiu siustis. Laukiu Az.

O kokios nori?
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2012 06 15, 16:43)
Dar keletas nuotraukyčių

gal cia butent tas istisimas apie kuri kalbama kaliju prieziuros straipsnyje? g.gif
"Šie augalai nereiklūs, bet auginami atokiau nuo lango, kur trūksta šviesos, ištįsta, menkiau žydi."
Atsakyti
drinks_cheers.gif tysta nes truksta sviesos, net augant ant pietines palanges joms gali trukt , jei lietingos ir apsiniaukusios dienos papuola ju augimo metu.
O maniskes jau susipakavo ir nuejo miegot doh.gif Kadangi jos lauke, tai gal ant rugpjucio men vel pasirodys(jei nesupus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 06 15, 21:25)
drinks_cheers.gif tysta nes truksta sviesos, net augant ant pietines palanges joms gali trukt , jei lietingos ir apsiniaukusios dienos papuola ju augimo metu.
O maniskes jau susipakavo ir nuejo miegot doh.gif Kadangi jos lauke, tai gal ant rugpjucio men vel pasirodys(jei nesupus blush2.gif )

jau miegot? g.gif Tai jusiskes zydi 2 kartus metuose? ar as cia kazko nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Jos pas mane sudygo labai anksti, tai ir nuzydejo anksciau nei kitu ax.gif Buvau viena iskasusi(kadangi lapu nera tai pagal ismeigtus pagaliukus zinojau kur ieskot kad nepazeist): pilna saknu, sveika grazi. Tai ir manau, kad jos gal vel po kokio menesiuko kito "pailsejusios" sudygs g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 06 30, 18:45)
Jos pas mane sudygo labai anksti, tai ir nuzydejo anksciau nei kitu  ax.gif Buvau viena iskasusi(kadangi lapu nera tai pagal ismeigtus pagaliukus zinojau kur ieskot kad nepazeist): pilna saknu, sveika grazi. Tai ir manau, kad jos gal vel po kokio menesiuko kito "pailsejusios" sudygs g.gif

Anksti tai kada?Aš vienais metais buvau pažadinus vasario mėn.tai žiedų nesulaukiau..bet lapai buvo sodrūs ,žali nugelto tik rugsėjį,ir tai tik išrovus nudžiovinau,o tai gal dar ilgiau būtų žaliavę g.gif nesu girdėjus kad 2 kartus metuose žydėtų..o gal g.gif
Atsakyti