Grazi. O mano kalijai pradejo geltonuoti lapai
QUOTE(Libra @ 2012 08 26, 22:09)
Jei nuo pavasario augo lauke ir žydėjo, gal jau laikas miegoti
QUOTE(jediara @ 2012 08 26, 20:10)
Ne, ne. Mano namine kalija.
QUOTE(Libra @ 2012 08 27, 11:08)
Ne, ne. Mano namine kalija.
Keista, nes baltos tai labai atsparios ir gerai auga
Gal per daug laistoma. Dabar jau link rudens, augalai ne taip sparčiai naudoja vandenį, o mes jį naudojam kaip vasarą. Tiesiog suretinkit laistymą, drėgmės ore šiuo metu daugiau..ir viskas bus gerai.
QUOTE(Regila @ 2012 08 27, 09:15)
Gal per daug laistoma. Dabar jau link rudens, augalai ne taip sparčiai naudoja vandenį, o mes jį naudojam kaip vasarą. Tiesiog suretinkit laistymą, drėgmės ore šiuo metu daugiau..ir viskas bus gerai.
Aciu uz patarima. As taip ir pagalvojau kad perlaisciau. Dabar uzkeliau ant spintos ir nebelaistau. Tegul miega
QUOTE(Libra @ 2012 08 27, 11:46)
Aciu uz patarima. As taip ir pagalvojau kad perlaisciau. Dabar uzkeliau ant spintos ir nebelaistau. Tegul miega 
tai kad sakot Jūsų "naminė" - tai joms ne laikas miegot, jos kaip tik dabar ruošiasi žydėjimui ir intensyviai auga... žiemos miego ruošiasi spalvotosios
QUOTE(zuikis5 @ 2012 08 27, 12:00)
tai kad sakot Jūsų "naminė" - tai joms ne laikas miegot, jos kaip tik dabar ruošiasi žydėjimui ir intensyviai auga... žiemos miego ruošiasi spalvotosios
Mano geltonos spalvos. Taip prie spalvotu bus?
As tik mokausi dar..
QUOTE(Libra @ 2012 08 27, 14:40)
geltona turbūt prie spalvotųjų
Maniskes gelsta lauke. Reiks traukt lauk ir miegot, nes tokie lietus nieko gera nezada gumbams
Ziuriu i jusu nuotraukas ir su baltu pavydu pavydziu... Mano antri metai tik grazius lapus leidzia ir nezydi... ka ne taip darau???