Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

Sveikos mielosios kaliju augintojos wink.gif Kaip sekasi sias graziasias gelytes auginti? smile.gif mano grazuole vis ziuriu nesiruosia eiti miegoti g.gif
Atsakyti
Spalvotos miega, o baltažiedė auga smile.gif
Atsakyti
o aš vienintelę turėjau ir nugeltonavo visa per mėnesį.. buvo įsodinta į kažkokią žemę kuri itin drėgmę sulaiko, tai neiškentusi iškasiau, o bulvytė buvo visa supuvusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 27, 14:20)
o aš vienintelę turėjau ir nugeltonavo visa per mėnesį.. buvo įsodinta į kažkokią žemę kuri itin drėgmę sulaiko, tai neiškentusi iškasiau, o bulvytė buvo visa supuvusi  verysad.gif

Tikrai gaila console.gif Gal pavyks rasti nebrangiai nukainuotą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 27, 08:09)
Spalvotos miega, o baltažiedė auga  smile.gif

Ot kaip idomiai g.gif kazkur pries menesiuka keliau cia savo grazuoles ft klausdama ar ji mieganti, ar ne. Tai tvirtino, jog mieganti g.gif matyt klydo,nes ji man kuo graziausiai zydi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 27, 11:20)
o aš vienintelę turėjau ir nugeltonavo visa per mėnesį.. buvo įsodinta į kažkokią žemę kuri itin drėgmę sulaiko, tai neiškentusi iškasiau, o bulvytė buvo visa supuvusi  verysad.gif

Nu va kaip gaila unsure.gif sekmes ieskant kitos gelytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2010 12 27, 16:43)
Ot kaip idomiai  g.gif  kazkur pries menesiuka keliau cia savo grazuoles ft klausdama ar ji mieganti, ar ne. Tai tvirtino, jog mieganti  g.gif matyt klydo,nes ji man kuo graziausiai zydi  4u.gif

Papuošk temą įdėdama foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2010 12 27, 14:43)
Ot kaipTai tvirtino, jog mieganti  g.gif matyt klydo

Kiek pamenu pas tave buvo balta iš tų spalvotųjų rūšies, KURIOS MIEGA. Tiesiog taviškė dar nesiruošia eiti miegoti ax.gif Miegos kai bus JAI laikas mirksiukas.gif

Dabar kad aiškiau būtų įkeliu miegančios baltos kalijos foto (jos žiedas yra smailesnis ir smulkesnis, lapai pailgesni ir siauresni)
user posted image

Ir nemieganti baltoji kalija (jos žiedas didelis, mėsingas ir platesnis, lapai stambūs ir platūs)
user posted image

Dabar išsirink, kokie tavo rolleyes.gif

Čia taviškė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 gruodžio 2010 - 16:17
Maniškė geltona miega rūsyje, pavasarį budinsiu ir tikiuosi sėkmingai žydės gėlyne.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 27, 18:15)

Mano antroji - ne miegalė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 27, 15:15)
Kiek pamenu pas tave buvo balta iš tų spalvotųjų rūšies, KURIOS MIEGA. Tiesiog taviškė dar nesiruošia eiti miegoti  ax.gif Miegos kai bus JAI laikas  mirksiukas.gif

Dabar kad aiškiau būtų įkeliu miegančios baltos kalijos foto (jos žiedas yra smailesnis ir smulkesnis, lapai pailgesni ir siauresni)
user posted image

Ir nemieganti baltoji kalija (jos žiedas didelis, mėsingas ir platesnis, lapai stambūs ir platūs)
user posted image

Dabar išsirink, kokie tavo rolleyes.gif

Čia taviškė  mirksiukas.gif

Miegale mano vis delto wink.gif tik siek tiek neklauzada biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano visos tris miega ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 27, 19:09)
Maniškė geltona miega rūsyje, pavasarį budinsiu ir tikiuosi sėkmingai žydės gėlyne.

Mano geltona gražiai žydėjo vasara gėlyne wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 12 28, 11:28)

Mano geltona gražiai žydėjo vasara gėlyne wub.gif  ax.gif

Mano taip pat drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti