Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta duona prie alaus

QUOTE(vienas dantukas @ 2012 12 03, 15:36)
mes labai megstam keptos duonos sumustinukkus:))
iskepam duona; isplakame pora kiausiniu ir ipilame pieno arba sultinio;ipilame i keptuve ir kepame viena puse, tada apverciame ir kepame kita puse..jeigu kiausiniene verciant luzta gabaliukais, nieko tokio... iskepta kiausiniene po gabaleli dedame ant keptos duonos, uzdedame kecupo, svoguno ir rauginto agurko:)))
pasaka kaip skanu:)

kaip įdomiai, norėčiau paragauti smile.gif
Atsakyti
1. olandiskas sūris+morka+česnakas+ majonezas; viskas tarkuota burokine tarka
2. tarkuotas olandiškas sūris+dž.slyvos+česnakas+majonezas
3. varškė+šaltai rūkyt. lašiša+majonezas

jei noriu, kad būtų kuris padažas skystesnis, įpilu vandens

šios mišrainės- padkliopkės (užtepėlės) tinka ir prie krekerių, skrudintos bulkos
Atsakyti
QUOTE(Odeta96 @ 2011 04 20, 23:34)
Galbūt tai nėra ta kepta duona prie alaus, bet puikiai tinka pusryčiams:
Reikia:
Kiaušinio
juodos duonos
druskos, aliejaus
majonezo
pomidorų padažo.

Duonoje išpjauni skyle (kad nebūtų labai maža, bet, kad ir nebūtų tokia didelė, kad plyštu duona biggrin.gif ) Dedi duona ir ta išpjauta viduriuką į keptuvę, tada kiaušinį įmuši į tą skylę, esančią duonoje, pabarstai druskos, apkepi iš abiejų pusių.
Į atskirą indelį sumaišai pomidorų padažo šaukštą ir majonezo (kiekis priklauso nuo to, kiek duonos kepi) Ir šį padažą uždedi ant duonos su viduriuku ir to mažo iškepto, išpjauto viduriuko. Ir štai jums nuostabūs, bet paprasti pusryčiai. Skanaus!  4u.gif  thumbup.gif


as daznai taip kepu pusryciams sotu ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 11 12, 01:14)
as daznai taip kepu pusryciams sotu ir skanu thumbup.gif


as dar ant virsaus dedu smulk pjaust dšrytę ir svogūną. tada apverčiu. 4u.gif
Atsakyti
O aš kepu orkaitėje baltą duoną. Vos vos apipurškiu aliejumir druska. Kepu 200 laipsnių, užstatau grilį su ventiliatorium ir laukiu. lotuliukas.gif Išėmus įtrinu česnaku, supjaustau . Dar pasidarau naminį graikinių riešutų aliejaus majonezą su česnaku ir į kitą lėkštę "padrožiu" kietųjų sūrių.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 12 04, 19:28)
kaip įdomiai, norėčiau paragauti smile.gif

Aš tai kepu ne duoną,o bulką.Tikrai skanu.
Atsakyti