Įkraunama...
Įkraunama...

Gal žinote kur įsigyti tarką?

Gal kuri zinote, kur galeciau isigyti tokia "stebuklinga" tarka.Kaip cia geriau apoibudinti g.gif Ji atlieka daug pjaustymo ir tarkavimo funkciju .Prie jos buna daug visokiu priedu (antgaliu).Paprastai tai jas pardavineja ir demonstruoja "litexpo" parodose blush2.gif Na gal supratot ko reikia ir pasakysit, kur galeciau toki daikta isigyti, man labai jo reikia 4u.gif
Atsakyti
Yra Gariunuose, apie 100 Lt, parduotuvej apie 130 berods tokia, tik nepamenu, kurioj parduotuvej maciau.
Na, jei cia tokia, kokia galvoju- rankine.
Atsakyti
Aš turiu Litexpo pirktą pjaustyklę daržovėms TNS 2000. Čia ta, kurią pardavinėdamas garsiai vokietis šaukdavo tongue.gif Jinai plastikinė, su nerūdijančio plieno peiliukais, panaši į tarką. Gaila, nuotraukos neturiu verysad.gif Ten sukant rankenėle galima padaryti 9 pjaustymo padėtis. Pjausto įvairaus storio griežinėliais ir šiaudeliais. Bet jokių antgalių nėra, ir tarkuoti negalima.
Pirkau seniai, bet taip ir nepanaudojau, tik kelis kartus išbandžiau, nes nekokia iš manęs kulinarė blush2.gif Aš Vilniuje, jei sudomintų , galėčiau parduoti ax.gif
Atsakyti
pasidairyk senukuose (jei tu iš Kauno - geriausia draugystės g.), tikrai turėtų būti
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 13, 18:05)
Aš turiu Litexpo pirktą pjaustyklę daržovėms TNS 2000. Čia ta, kurią pardavinėdamas garsiai vokietis šaukdavo tongue.gif  Jinai plastikinė, su nerūdijančio plieno peiliukais, panaši į tarką. Gaila, nuotraukos neturiu verysad.gif  Ten sukant rankenėle galima padaryti 9 pjaustymo padėtis. Pjausto įvairaus storio griežinėliais ir šiaudeliais. Bet jokių antgalių nėra, ir tarkuoti negalima.
Pirkau seniai, bet taip ir nepanaudojau, tik kelis kartus išbandžiau, nes nekokia iš manęs kulinarė blush2.gif  Aš Vilniuje, jei sudomintų , galėčiau parduoti ax.gif

mane domina, o uz kiek parduotum?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 01 17, 00:37)
mane domina, o uz kiek parduotum?

Už kokių 30 Lt ax.gif Šiaip jinai tik pora kartų pabandyta. Bet sugalvojau, kad tokiai kulinarei kaip aš paprastos tarkos per akis blush2.gif
Jei ką, rašyk į AŽ.
Atsakyti
Turėtų būti ir parduotuvėse bent jau panašių. o visokiose mugėse ir parodose, tai jų tikrai būna. Teko matyt Palangoj (per atidarymą mugėje).
Atsakyti
O as ieskau normalios rankines tarkos kad butu pastatoma bet ne kinietiska o tikrai kokybiska g.gif ir dizainas kad butu neblogas ax.gif na maciau senukuose yra vokisku bet jos tokios grubios man atrodo doh.gif bent rankenele laikymui kad butu su plasmase ar guma... kas galit patart kur yra normaliu tarku ir aisku ne simtais kainuojanciu 4u.gif
Atsakyti
Mačiau tokią natūralią pastatomą Berghoff'ę Megoj, ji kainuoja apie 40 Lt. Manau turėtų gera būti smile.gif
Atsakyti
Man tai geriausia Tupperware Bake2Basics tarka, ji tarkuoja siaudeliais ir dvieju storiu griezineliais, turi toki "pastumtuka", kad pirstu nenusitarkuot, kainuoja 99 Lt, dar papildomai galima nusipirkti idekliukus - tarkuojanti smulkiais siaudeliais ir tarkute smulkia "bulvine".
Bet as tai dazniausiai naudoju tik tarkuoti griezineliais - naminius traskucius kepu, tortilja, apkepus. O siaip tai viska su tokiu rankiniu Tupperware kombainu susmulkinu - net vyras ta kombaina pamego, nors siaip nemegejas virtuveje sukinetis.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 11 01, 18:10)
Mačiau tokią natūralią pastatomą Berghoff'ę Megoj, ji kainuoja apie 40 Lt. Manau turėtų gera būti smile.gif

na jo.. as ir galvoju apie berghoff, nes jau peilius turiu wub.gif bet negi kitokiu nera? g.gif
Atsakyti
Merginos gal kas zino kur Lietuvoje galima nusipirkt tokia "tarka"..
Turi mano kaimyne bet ji pirkosi parodime Litexpo tai gire baisiause..
http://www.gekaho.de...ehobel_tns.html
Atsakyti