Įkraunama...
Įkraunama...

Gal žinote kur įsigyti tarką?

Aš irgi tokios ieškau užsimušdama biggrin.gif Nes tikrai super daikčiukas. o mano draugė irgi parodoj pirko g.gif
Atsakyti

As turiu panasia,tai pirkau paprasciausioj parduotuvej,ukinese prekese,mano vokiska..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 03 06, 17:50)
As turiu panasia,tai pirkau paprasciausioj parduotuvej,ukinese prekese,mano vokiska..

Jei gali, parašyk, kur pirkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 03 06, 17:50)

Kovo 29 d Kaune bus paroda , tai manau tikrai bus.
Atsakyti
thumbup.gif Šitokią pjaustyklę nusipirkau pernai parodoje Namų pasaulis Kaune. Ją galima užsisakyti ir telefonu. Lankstinuke kur davė prie pjaustyklės aprašymo nurodyti 2 telefonai. Jei kam reikės rašykit. Arba laukit parodos. smile.gif
Atsakyti
Čia panaši
Borner virtuvės reikmenys. Bet kainytė ax.gif 82 Lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikusha: 06 kovo 2007 - 21:52
Aš mokėjau apie 70 Lt.
Atsakyti
Dekoju merginos kad atsiliepet i mano prasyma 4u.gif
Beksiu pirkti tarkos mirksiukas.gif

Ir aciu Nikushai radau savo maluneli kokrio labai jieskojau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilona78: 07 kovo 2007 - 10:55
Borner tarkutes pirkau pries kokius 14 metu, tada jos kainavo 70 Lt, bet ir dabar jos puikiai man tarnauja ir be ju as kaip be ranku. Namuose tikrai verta jas tureti. jei anksciau vakuojant darzoves , ju supjaustymui rankomis trukdavau puse dienos, tai su siomis tarkutemis valanda. Tikrai nuostabus dalykas. thumbup.gif thumbup.gif
Dabar siu tarkuciu galima isigyti ir Klaipedoje.
Atsakyti
Turiu tokią. Naudotis patogu, tvirta.
Atsakyti
AŠ įsigijau tokią tarką prieš gal 7 metus, litexpo. Naudoju retai, kopūstams pačečkavot. Reikia atsargiai su ja elgtis, nes pirštus galima susipjaustyt ir nagus nusitarkuot.
Atsakyti
Deje tokia tarka tik parodose nusipirkti galima, jei parduotuvese panasiu buna, tai visai kitos kokybes t.y prastos... O sis dalykelis yra super...tik pirstus reikia saugoti ir neatsimpa, as pati tokia apie 4 metus naudoju, tai super, kaip nauja smile.gif
Atsakyti