Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

Suri kata, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Tikrai labai dziugios naujienos wub.gif
O mes grizom is savo trumpuciu, bet labai stresiniu atostogu (gyvenom palapinej, o pajury tuo metu istisai siaute audros, vaziuojant namo rimtai sugedo masina, nakvojom pusiaukelej tarp klp ir vln, vakar iki namu patrempe giminaitis...) Mazai BT matavau, mazai save stebejau, tai grafikelis toks skyletas... blush2.gif Bet didelio reikalo ir nebuvo, nebent del idomumo smile.gif Speju, kad O ivyko kokia 15-16 CD, nes po to matosi BT pakilimas smile.gif O sian jau 24 CD. Reiks gal ir man koki NT pasidaryt - o mazu? blush2.gif Sakiau, jei jau bus I, galesiu tokiau rimtai kovoti su tuo savo inkstu akmenuku (ka per atostogas sunkiai sekesi daryti... blush2.gif ) o jei II - vadinasi vaikelis tikrai nori ateiti smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palinkėjimus! 4u.gif thumbup.gif

Milduk, įdomu ką tau NT parodys g.gif wub.gif

O dėl jautrios krūtinės - man ji apie savaitę iki mmm visada jautresnė pasidaro, papyčiai sustandėja.. O dabar - tas pats, tik skirtumas, kad speneliai baisiai jautrūs pasidarė, net negaliu prisiliest doh.gif

Horo, o su tavo treniruotėm tai oho, nors mes dabar remontą daromės, tai dar prieš savaitę irgi lentas nešiojau, sienas grioviau.. Bet paskui kažkas staiga pasidarė, kai vieną dieną po pietų užsimaniau miegoti, ir nuo tada - viskas, tik ir galvoju kaip čia kur prigulti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 11, 15:02)
Apie elektroninius - nesibaigianti diskusija. Jei netingi, pasiskaitinėk daugiau šią temą. Aš asmeniškai jais nepasitikiu. Gal pasitikėčiau specialiu, skirtu būtent BT, bet Lietuvoje jais neprekiauja, iš užsienio siųstis paštu nepatikima (nežinia kiek jis pakeliui bus aptrankytas, o smūgių jie bijo), tai nebent lauktuvių galima parsivežti/užsiprašyti.

Aš vakar užsisakiau iš ebay elektroninį termometrą bazinei temperatūrai matuoti su 2 skaičiais po kablelio. Rašo, kad tikslumas 0.05 laipsnio. Kiek siunčiau iki šiol iš užsienio siuntinius, taip pat ir dūžtančius daiktus, visada buvo labai gerai supakuota, tikiuosi taip pat ir su termometru bus, manau, yra tam tikri reikalavimai siunčiant jautrius daiktus ax.gif
Pagaliau sulaukiau mėnesinių, kurios dėl intensyvaus žindymo pas mane labai vėlai sugrįžo ir jau galėsiu išbandyti praktiškai NŠP ir termometrą, taip pat dar nuo senų laikų turiu mikroskopą seilėms stebėti, tikiuosi jis man irgi bus geras pagalbininkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 08 11, 19:13)
Horo, o su tavo treniruotėm tai oho, nors mes dabar remontą daromės, tai dar prieš savaitę irgi lentas nešiojau, sienas grioviau.. Bet paskui kažkas staiga pasidarė, kai vieną dieną po pietų užsimaniau miegoti, ir nuo tada - viskas, tik ir galvoju kaip čia kur prigulti  biggrin.gif

Tai dabar Tavo laikas miegoti wub.gif vis dėlto faina nestuke.gif wub.gif wub.gif
egliuke, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 11 rugpjūčio 2010 - 22:22
suri kata - didžiausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Pirmas vaikiukas - viskas taip nauja tau bus wub.gif wub.gif

O aš stiprinuos - ištisai uogas valgau, jau ir alyvinių obuolių iš sodo atsivežiau. Ruošiuos baisiąjai procedūrai pirmadienį blink.gif Tikiuosi dantukai išsiraus be jokių sunkumų doh.gif
Šiandien 10CD, dar temp. nematavau, bet jau reik pradėt saugotis. Neplanuojam šį ciklą nestuke.gif , žiūrėsim kaip tie dantys čia man bus...
Atsakyti
O mums si karta matyt ir vel nepavyko sad.gif Kol kas NT - I.. Dar gal kartosiu veliau, bet kazkaip jokiu pojuciu nera.. Matyt tai zenklas, kad reik pradziai pasirupinti sveikata smile.gif
Atsakyti
drugeli, laikykis 4u.gif
MildukasK, ateis laikas bus ir mažylis mirksiukas.gif Suprantu, kad labai nori nekantrauji, bet pirmiausia reikia stiprinti būsimos mamytės sveikatą, nes su akmenim ne juokas nestuke.gif metu unsure.gif
Na, o man 5CD tai dar vis vos vos teplioja. Dar 5-6 dienos ir imsimės apsaugų, bei BT matavimo smile.gif Galvoju gal padaryti šį ciklą eksperimentą su elektroniniu termometru, t.y. pamatuoti abiem ir gyvsidabrio ir elektroniniu g.gif ir dar reikėtų man pradėti gerti nakvišų aliejaus kapsules, dėl tos krūtinės, bet va, vis kai tik pageriu nakvišų taip nestuke.gif lotuliukas.gif jau du kart buvo, ačiū, trečio kol kas nenoriu, tai vis atidėlioju lotuliukas.gif
Atsakyti
drugeli, Milduk, nepraraskit vilties. Jūs bent jau planuojat, ir tikrai greitu laiku sulauksit savo stebukliukų 2.gif . O as va tokio malonumo ir džiaugsmo lauksiu dar ilgai cray.gif ... Nesupaisau SB, ankščiau sakė, kad rudenį, dabar jis jau kaip ir nenori dar ne laikas, gal po metu. O kada jis bus, tas laikas... Pražilsiu belaukdama...

Man jau 16 CD, pradėjo mausti pilvo apačią. Dar kelios dienos ir turėčiau sulaukti O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 12 rugpjūčio 2010 - 15:57
garbanele, o tai "netyciuko" nenori? Aisku, jei vyras smarkiai priestarauja, tai nesmagu pries jo valia eiti sad.gif
Na, o as kaip visada laukiu naujo ciklo su nauja pradzia smile.gif Idomu, per kiek laiko pavyks tuo akmeniu atsikratyti???? Man kazkodel atrodo, kad to nepaskubinsi, o atidelioti nestuma daugiau nei menesiui man jau labai liudna butu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 08 12, 19:01)
garbanele, o tai "netyciuko" nenori? Aisku, jei vyras smarkiai priestarauja, tai nesmagu  pries jo valia eiti sad.gif

Aš labai noriu ar tyčiuko, ar netyčiuko. Galėčiau pagudrauti, ir netyčiuką susiveikti palaipsniui, neskubant. Bet nenoriu daryti, kad MB niekad nedrįstų pareikšti, kad jei prisidirbau, tai jau vaikas mano bėda. Nes tokių pavyzdžių žinau. Nors MB sakėsi, kad taip niekad nepasakytų. Dar pajuokavo, kad galiu jį bet kada apgauti ir pateikti staigmeną lotuliukas.gif . Bet tai tik juokai, o man norisi rimtumo.

Tikiuosi ir tikiu, kad abi ir tu, ir drigelis greitai pasveiksit ir sustiprėsit 4u.gif .
Atsakyti
Et biggrin.gif
O aš kartais taip užpavydžiu žmonėms, kurie dar neturi pipirų mažuliukų blush2.gif Kinas, teatrai, vakarai prie žvakių šviesos, šokiai iki ryto, miegas savaitgaliais iki pietų, laisvė nevirti pietų, rytais košių ir kas minutę nemąstyti kad kur ir kaip tie mano mažuliukai, namai net ir netvarkant būna pakankamai tvarkingi ir dar laisvė daryti ką nori ir kada nori... kai atsiranda vaikai tai tenka pamiršti ir kartais man atrodo, kad amžiams biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 11, 22:40)
suri kata - didžiausi sveikinimai  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
Pirmas vaikiukas - viskas taip nauja tau bus  wub.gif  wub.gif

Ačiū, drugeli 4u.gif wub.gif O tau linkiu, kad greičiau sustiprėtų organizmas ir lengvos procedūros mirksiukas.gif Beje, rudenį irgi pats laikas veikti - kaip ir iš pradžių planavot - po vasaros, grybų, uogų.. Beje, gal žinot ar galima nestuke.gif valgyti miško grybus? Aš juos labai mėgstu, bet rodos grybai kaupia radiaciją ar kaip.. g.gif

QUOTE(MildukasK @ 2010 08 12, 08:41)
O mums si karta matyt ir vel nepavyko sad.gif Kol kas NT - I.. Dar gal kartosiu veliau, bet kazkaip jokiu pojuciu nera.. Matyt tai zenklas, kad reik pradziai pasirupinti sveikata smile.gif

Gal dar anksti, kad rodytų? Bet šiaip tai matyt svarbiausia iš pradžių susitvarkyti sveikatą, tada bus ir nestuke.gif lengvas mirksiukas.gif

QUOTE(Garbanelele @ 2010 08 12, 15:55)
drugeli, Milduk, nepraraskit vilties. Jūs bent jau planuojat, ir tikrai greitu laiku sulauksit savo stebukliukų  2.gif  . O as va tokio malonumo ir džiaugsmo lauksiu dar ilgai cray.gif ... Nesupaisau SB, ankščiau sakė, kad rudenį, dabar jis jau kaip ir nenori dar ne laikas, gal po metu. O kada jis bus, tas laikas... Pražilsiu belaukdama...

Man jau 16 CD, pradėjo mausti pilvo apačią. Dar kelios dienos ir turėčiau sulaukti O.

Na tikrai vargas, kad taip nesutampa jūsų norai.. Atsimenu dar Horo kiek surašė argumentų jums dėl neatidėliojimo su nestuke.gif g.gif O kaip būtent taviškis argumentuoja, kodėl jis dar nenori, m? Ar turi jis kokių rimtų argumentų kodėl jo žmona turi dar laukti ir liūdėti?
Atsakyti