Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

QUOTE(Horo @ 2010 08 09, 17:02)
Po antro gimdymo viskas buvo sudėtingiau, nes trečiam mažyliui dar ne metas. Aš save stebėjau ir naudojom prezervatyvus, kol maitinau, o maitinau trumpai 5 mėn. Iš tikrųjų viena iš priežasčių kodėl nutraukiau žindymą ir buvo ši, nes mums su barjerinėm priemonėm ne kas, per mėnesį vis būdavo kokie 4-5 kartai kai jomis tikriausiai reikėtų naudotis, bet naudodavom NLA, arba nieko, toks jau mūsų temperamentas kaip poros, o po to nervinkis doh.gif Todėl manau, kad žindant NŠP tikrai netinka planuoti meilės seansus biggrin.gif

O aš manau, kad situacija greičiausiai keisis, kai pradėsiu primaitinti mažylę, t.y. nuo 6 mėn. (teliko 3 savaitės), nes panašiai buvo su vyresnėliu - kaip tik tada pradėjau matuotis BT ir jau pats pirmas ciklas buvo ovuliacinis, normalaus ilgio. O mesti žindyti tokiais sumetimais - na tikrai ne. schmoll.gif Ketinu maitinti bent iki 1,5 metų.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 08 09, 17:02)
nemanau jog šeima gali gyventi malonų lytinį gyvenimą naudodami NŠP po gimdymo, kai viskas susimakalavę.

O gal tokia yra naujai atėjusios gyvybės "kaina"? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi į jūsų pokalbius. Matuoju BT , ciklas regulerus (tik po KT ilgokas)stebiu save ... ir vis dar nedrystu tai "praktikuoti" smile.gif vis nesuprantu kada ivyksta O . Gal jus man padėsite ?
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 08 09, 21:40)
Sveikos 4u.gif  Jungiuosi į jūsų pokalbius. Matuoju BT ,  ciklas regulerus (tik po KT ilgokas)stebiu save ... ir vis dar nedrystu tai "praktikuoti"  smile.gif  vis nesuprantu kada ivyksta O . Gal jus man padėsite ?

Sveika prisijungusi. 4u.gif

Įkelk grafiką - bandysim padėti. ax.gif
Atsakyti
Norejau perrasyti savo grafikiuka į internetini ten ta grafikiuka ,bet kazkaip nesusidraugauju syvakar su juo smile.gif
1CD mmm
2cd mmm
3cd mmm
4cdmmm
5cd mmm
6cdmmm
7iki16d nematavau
17cd 36,4
18cd 36.4
19cd 36.5
20cd 36.5
21cd 36,7 ,pilvo skausmai, daug iskyru
22cd 36,6 pilvo skausm.
23cd 36,6 pilvo skausm.
24cd ----
25cd-----
26cd 36,7

dar toliau matuoju smile.gif iki mmm turetu buti likusios 9 dienos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^nataly^: 09 rugpjūčio 2010 - 21:07
^nataly^, o kodėl taip ilgai nematavai - net iki 16 CD? (Ar čia tiesiog pirmas stebimas ciklas? g.gif ). Sunku kažką pasakyti, nes iki O būtinai turi būti 6 žemos temperatūros taškai. 24 ir 25 CD buvo tas pats - 36,6, ar nematuota? g.gif Apie gleives gal neperrašinėjai, bet jei duomenų turi tik tiek, kiek čia paminėta, tai tikrai permažai... Žymėtis reikia ne tik kiekį (jis anaiptol neparodo piko dienos), bet ir tipą - tąsumą, spalvą, konsistenciją ir pan., savo pojūčius (įvairių tų variantų yra).

Beje ar naudoji popierines lenteles? (Galim kuri atsiųsti e-paštu, jei neturi - beliks atsispausdinti). Būtų aiškiau, į ką konkrečiai reikia kasdien atkreipti dėmesį.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 09 rugpjūčio 2010 - 21:23
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 09, 21:03)
O aš manau, kad situacija greičiausiai keisis, kai pradėsiu primaitinti mažylę, t.y. nuo 6 mėn. (teliko 3 savaitės), nes panašiai buvo su vyresnėliu - kaip tik tada pradėjau matuotis BT ir jau pats pirmas ciklas buvo ovuliacinis, normalaus ilgio. O mesti žindyti tokiais sumetimais - na tikrai ne. schmoll.gif Ketinu maitinti bent iki 1,5 metų.
Papildyta:

O gal tokia yra naujai atėjusios gyvybės "kaina"? mirksiukas.gif

Aš tikrai nesiūlau nutraukti žindymo unsure.gif man buvo kitos problemos kodėl nemaitinau savo zuikiuko, nors pienuko ir buvo verysad.gif
O dėl paryškinto sakinio aš manau, kad tokiu atveju ta nauja gyvybė gali likti ir be tėčio šalia mamos unsure.gif nes vyrams seksas labai svarbu ir jie ilgai be to tikrai negyvena g.gif vieni tyliai kenčia arba masturbuojasi, kiti protestuoja sukeldami bereikalingą triukšmą namie, o treti susiranda kokių mergelių iš šalies.
nataly, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 08 09, 22:22)
O dėl paryškinto sakinio aš manau, kad tokiu atveju ta nauja gyvybė gali likti ir be tėčio šalia mamos unsure.gif nes vyrams seksas labai svarbu ir jie ilgai be to tikrai negyvena g.gif vieni tyliai kenčia (...)

Be tėčio nauja gyvybė gali likti dėl milijono priežasčių, pvz. kad ir dėl gresiančio persileidimo gydytojams uždraudus mylėtis kone visus 9 mėnesius ar tiesiog dėl nebepatrauklių žmonos formų.

O gyvenimas be kančios šiam pasauly vargu ar įmanomas.
Atsakyti
Na aš vistiek liksiu prie savo nuomonės ax.gif
Gyvenimas turi teikti malonumą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 09, 21:21)
^nataly^, o kodėl taip ilgai nematavai - net iki 16 CD? (Ar čia tiesiog pirmas stebimas ciklas? g.gif ). Sunku kažką pasakyti, nes iki O būtinai turi būti 6 žemos temperatūros taškai. 24 ir 25 CD buvo tas pats - 36,6, ar nematuota? g.gif Apie gleives gal neperrašinėjai, bet jei duomenų turi tik tiek, kiek čia paminėta, tai tikrai permažai... Žymėtis reikia ne tik kiekį (jis anaiptol neparodo piko dienos), bet ir tipą - tąsumą, spalvą, konsistenciją ir pan., savo pojūčius (įvairių tų variantų yra).

Beje ar naudoji popierines lenteles? (Galim kuri atsiųsti e-paštu, jei neturi - beliks atsispausdinti). Būtų aiškiau, į ką konkrečiai reikia kasdien atkreipti dėmesį.

4u.gif

esu kazkada seniau zymejusi visus ciklus ( bet dabar vel atnaujinau stebejima tik nuo 16cd ,na kita menesy visa saziningai stebesiu.

O lentelės neturiu , jei galit atsiuskit ( m.simona21@mail.com) rolleyes.gif

O kaip su tais O testukais , ar ymanoma su jais pasitikrinti ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 08 10, 07:58)
esu kazkada seniau zymejusi visus ciklus ( bet dabar vel atnaujinau stebejima tik nuo 16cd ,na kita menesy visa saziningai stebesiu.

O lentelės neturiu , jei galit atsiuskit ( m.simona21@mail.comrolleyes.gif

O kaip su tais  O testukais , ar ymanoma su jais pasitikrinti ? cool.gif

nataly, ar gavai? Man atrodo Tu g raidę pametei meilo galą užrašydama... simona21@gmail.com turėjo būti?
O dėl ovuliacinių testukų manau rizikingas reikalas su jais nustatinėti vaisingosios fazės pradžią, tačiau stebėjimams labai super thumbup.gif va aš kartais irgi pagalvoju, gal užsipirkti ebay jų, nes labai gerai, kai žinai tikslią O dieną, gali pastebėti kokių dalykų, kurių anksčiau nepastebėdavai ir tai palengvintų NŠP.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 08 10, 09:51)
nataly, ar gavai? Man atrodo Tu g raidę pametei meilo galą užrašydama... simona21@gmail.com turėjo būti?
O dėl ovuliacinių testukų manau rizikingas reikalas su jais nustatinėti vaisingosios fazės pradžią, tačiau stebėjimams labai super thumbup.gif va aš kartais irgi pagalvoju, gal užsipirkti ebay jų, nes labai gerai, kai žinai tikslią O dieną, gali pastebėti kokių dalykų, kurių anksčiau nepastebėdavai ir tai palengvintų NŠP.

prisijungciau jei siustumetes is ebay testukus smile.gif) as tai pat manau kad jie nepakenktu o tik palengvintu stebejima :)gavau lentele labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 08 10, 15:40)
prisijungciau jei siustumetes is ebay  testukus smile.gif) as tai pat manau kad jie nepakenktu o tik palengvintu stebejima :)gavau lentele labai aciu smile.gif

ta lentelė super thumbup.gif man labai padėjo susiprasti su gleivėm 4u.gif O dėl tų testų dar susilaikau, nes ir taip viskas gana aišku 4u.gif
Atsakyti