Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

Viskas su manim aišku:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 08 26, 08:15)
Viskas su manim aišku:

Dar spėjai surinkti 6 žemos BT taškus, bet jau labai ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 26, 11:28)
Dar spėjai surinkti 6 žemos BT taškus, bet jau labai ant ribos...

Aha, man teks pradėti anksčiau truputį matuoti, nes bus ko gero trumpiausias mano ciklas per visus 15 ciklų 4u.gif
Iš kitos pusės, manau kad tie 6 žemi taškai daugiau aktualesni toms, kurios susilaiko ir nederina NŠP su barjerinėmis priemonėmis. Nes pav. man pačiai aišku, kad jei turiu pirmos mmm dienos duomenis, ir po to pamatavusi matau, kad temperatūra panaši, stebiu vaisingas gleives, atvirą gimdos kaklelį, o po to matau, kad dingo vaisingosios gleivės, temperatūra kilo, užsivėrė ir nusileido kaklelis, o mano atveju dar pradėjo mausti (.)(.) - jokių abejonių, kad O buvo ir aišku kada buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 08 26, 14:56)
Iš kitos pusės, manau kad tie 6 žemi taškai daugiau aktualesni toms, kurios susilaiko ir nederina NŠP su barjerinėmis priemonėmis. Nes pav. man pačiai aišku, kad jei turiu pirmos mmm dienos duomenis, ir po to pamatavusi matau, kad temperatūra panaši, stebiu vaisingas gleives, atvirą gimdos kaklelį, o po to matau, kad dingo vaisingosios gleivės, temperatūra kilo, užsivėrė ir nusileido kaklelis, o mano atveju dar pradėjo mausti (.)(.) - jokių abejonių, kad O buvo ir aišku kada buvo 4u.gif

Vis tiek nesupratau kodėl? unsure.gif Principas gi vis tiek tas pats, tik nesusilaikant dar ir vertinimas gali būti komplikuotesnis. g.gif
Atsakyti
o man šį ciklą tikriausiai nepavyks surinkti 6 privalomų žemų taškų sad.gif Turiu tris, o dabar jau tris dienas užkilusi temperatūra dėl bjauraus roto sad.gif Gleivės vaisingos vaisingos, ovuliacija ant nosies. Bet gal dar spės temperatūra nukristi. Tikuosi.

Horo, aš irgi nesupratau, kodėl aktualiau toms, kurios susilaiko. Juk nesvarbu, ar pradedama mylėtis po susilaikymo, ar į šalį padedamos barjerinės priemonės, jei ovuliacija nustatyta neteisingai, rezultatas gali būti tas pats g.gif
Atsakyti
Pabandysiu paaiškinti 4u.gif
Man derinant NŠP ir guminukus viskas labai paprasta: pagal formulę trumpiausias ciklas - 20, žinau ribinę dieną iki kurios, jei nėra jokių gleivių galim mylėtis be jokių apsaugų, na o atėjus tai ribinei dienai, pradedam naudoti prezervatyvus. Matydama, kad nėra jokių vaisingumo ženklų, BT nematuoju, nes kam to reikia, vistiek nieko ten įdomaus biggrin.gif na, o kai pamatau vaisingas gleives, kas be ko imu termometrą, nes reikia įsitikinti kas ten per gleivės. Abejonės atveju, aš galiu iki kito ciklo pradžios naudoti guminukus, jei tarkim pamatyčiau kokias nors neįprastas temperatūras. To negalėtų daryti pora, kuri nesinaudoja berjerinėmis priemonėmis, nes didėja pastojimo tikimybė + gali tekti labai ilgai susilaikyti, kilus neaiškumui kokiam.
O šiaip man visai netrukdo smileysex.gif susivokti su gleivėmis. Juk būna guminukas, jei normaliai nusiprausia moteris, tikrai atskirs kas prie ko čia...
Ir dėl tų šešių dienų niekas man dorai nepaaiškino kodėl būtent 6. Nes va ovuliacijai patvirtinti užtenka 3 aukštų temperatūrų. Kodėl maža tada 3-4 iš eilės temperatūrų susivokti, kad buvo žema temperatūra, arba turint pirmos ciklo dienos temperatūrą, kad niekas nepasikeitė temperatūra panaši g.gif Bet čia kalba eina ne apie vien temperatūrinį metodą, o derinamą su gleivių, gimdos kaklelio ir kt. vaisingumą rodančių veiksnių stebėjimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 26 rugpjūčio 2010 - 21:46
Ateinu pasiskųst, kad su manim niekas neaišku. Kadangi temp nematavau, tai negaliu tiksliai pasakyt, kada ir ar buvo ovuliacija. Pagal gleives, kakleli ir maudima galėjo būti 21cd, tai reikštų,kad šiandien yra 15cdo, jokių artėjančio sirgimo požymių nejaučiu. O man taip reikia,kad greičiau ateitų. Kaip manot, ar skysčių per karsčius trūkumas ir šiokia tokia dieta galėjo turėti įtakos?
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 08 27, 19:32)
Kaip manot, ar skysčių per karsčius trūkumas ir šiokia tokia dieta galėjo turėti įtakos?

Nebent tam, kad pasivėlintų ovuliacija unsure.gif Nes nebus taip, kad pritrūks kraujo mmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 08 26, 22:39)
Ir dėl tų šešių dienų niekas man dorai nepaaiškino kodėl būtent 6. Nes va ovuliacijai patvirtinti užtenka 3 aukštų temperatūrų. Kodėl maža tada 3-4 iš eilės temperatūrų susivokti, kad buvo žema temperatūra, arba turint pirmos ciklo dienos temperatūrą, kad niekas nepasikeitė temperatūra panaši  g.gif  Bet čia kalba eina ne apie vien temperatūrinį metodą, o derinamą su gleivių, gimdos kaklelio ir kt. vaisingumą rodančių veiksnių stebėjimu.

Matai, net anovuliaciniam cikle tarp tų BT šokinėjimų gali susidaryti atsitiktinės 3 - 4 dienų panašios BT grupės. Bet jos nebūtinai reikš, kad ovuliacija tikrai įvyko. O vaisingos gleivės ir kiti požymiai rodo, kad organizmas ruošiasi ovuliacijai. Bet negali parodyti, kad ji tikrai įvyko. Tą parodo tik temperatūrinis metodas.
Aišku, mažai tikėtina, kad viskas taip ims ir sutaps, bet kartais suveikia kiaulystės dėnis.

QUOTE(werde @ 2010 08 27, 19:32)
Ateinu pasiskųst, kad su manim niekas neaišku. Kadangi temp nematavau, tai negaliu tiksliai pasakyt, kada ir ar buvo ovuliacija. Pagal gleives, kakleli ir maudima galėjo būti 21cd, tai reikštų,kad šiandien yra 15cdo, jokių artėjančio sirgimo požymių nejaučiu. O man taip reikia,kad greičiau ateitų. Kaip manot, ar skysčių per karsčius trūkumas ir šiokia tokia dieta galėjo turėti įtakos?

Sunku pasakyt g.gif Pvz., mano liuteininė fazė du paskutinius ciklus truko 16 dienų, kai iki tol visus metus būdavo lygiai 14 dienų. Irgi spėlioju, karščiai, ar šiaip kas užplaukė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 28 rugpjūčio 2010 - 09:25
Na va, užteko pasiskųsti ir sulaukiau mm biggrin.gif Ovuliacija tai man šį kartą tikrai pasivėlino, bet greičiausiai dėl kelionės, nors man paprastai keliavimas paankstina g.gif Na bet ryt jau skrendu namo biggrin.gif ir tikiuosi viskas grįš į normalų ritmą smile.gif
Atsakyti
na, o man jau 13 CD, gimdos kaklelis pradejo leistis zemyn ir kreminiu gleiviu pagausejo, atsirado tas dregnumo pojutis.. Vadinas ir O artinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 08 28, 10:55)
na, o man jau 13 CD, gimdos kaklelis pradejo leistis zemyn ir kreminiu gleiviu pagausejo, atsirado tas dregnumo pojutis.. Vadinas ir O artinasi biggrin.gif

unsure.gif
Atsakyti