Smalsute, iš tikrųjų Tu pasakei daug tiesos

Iš tikrųjų netgi susimąsčiau ar bijau pastoti

Tikriausiai nebijau... bet man atrodo, kad vyksta tokie dalykai, nes ir mano vyras nė kiek nesibijo... net nežinau gal man iš tiesų išgerti to Postinoro

dabar yra praėję apie 1,5 paros po tų nuotykių. O šiandien panašu, kad man piko diena, liko labai mažai vaisingų gleivių, bet kaklelis vis dar aukštai ir atsivėręs.
Mano vyras jokiu būdu nenori, kad gerčiau tuos vaistukus, sako, kad jis čia nepamąstė, kodėl dabar aš turiu farširuotis hormonais, bet man atrodo, kad tai mudviejų abiejų atsakomybė. Ir jei kas, nėščia būsiu aš, o ne jis

ir net atostogų eisiu aš, nors jis sako, kad jis eitų

Man tik keista, kaip aš nepamąsčiau

Iš kitos pusės save guodžiu, tokiais dalykais:
1. Pastoti nėra jau taip ir lengva. Gydytojai teigia, kad vaisingai sveikai porai (skaičiau kelias studijas) pastojimo galimybė, santykiaujant vaisingomis dienomis ne daugiau kaip 30proc. Tai nėra daug. O dar galvojant, kad mūsų atveju, ten nebuvo normalaus lytinio akto, dar mažesnė... gal net menkesnė nei menkutė, bet yra
2. Mano tėvai metų metais naudoja šitą būdą, ir išskyrus mane, neplanuotų vaikų daugiau neturi, broliukas planuotas. Kaip supratau iš mamos nėra ir jie kruopštuoliai šiame reikale.
3.Gal tiesiog ir mes nesam ten super duper vaisingi, nes kiek buvom patekę į panašias situacijas nuo paauglystės iki dabar nieko... abudu mažyliai atsiradę po normalaus sekso, o ne kokio nutrauktuko, o per tuos metus buvo visko: plyšusių, nusimovusių guminukų, NLA, nesisaugojimo nepagalvojant...
MB pažadėjo, kad šitas nesusipratimas paskutinis. Aš labai tikiuosi, kad paskutinis. Tik man atrodo, kad mano vyras nieko prieš trečią vaikutį
Smalsute, o kaip Tu manai, kodėl šis laikmetis toks nepalankus tėvystei?
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A