Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(nelli @ 2010 07 29, 09:03)
Pas mus daug kampiniu langu, vitrinu, isvis apie 64kv man atrodo.. siaubaks  doh.gif

va va,pas mus irgi ju labai daug,ir visi iki zemes
Atsakyti
Jau rasiau, mes langus is Alsekos greiciausiai jamsim.

Greisi, labai grazus jusu sklypas bigsmile.gif kurioj cia vietoj, toli nuo Kauno? Super thumbup.gif ir namas labai grazus.

kristinka_2010, man patinka tavo stilius, toks jaukus, bet man gal labiau uzmiescio sodyboj kokioj, taip ir isivaizduoju kokias Alpes, ar Prancuzija.. bet cia tik man taip. O pas mus bus moderni klasika, jei taip galima pavadint.

Pas mus zidinys bus - paciam centre, dalins erdves svetaine nuo valgomojo ir bus matomas is abieju pusiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelli: 29 liepos 2010 - 11:58
Greisi, užmačiau ir aš jūsų balkius smile.gif labai gražiai turėtų atrodyti, o kokiam aukštyje jie yra ir ar obliavot. Stogo mediena labai tvarkinga smile.gif jokių atplyšumų nesimato, pas mus taip nebus jaučiu sad.gif ten kur stygos matos 25 fotkėj, kas tai medienai daryta? antrasoles medines darysiu tai įdomu ką tai medienai daryt, kad taip gražiai atrodytų biggrin.gif Ir balkiai pas mus bus - obliuoti 200x150 smulkesnių nenoriu, nes man nelabai žiūrisi, bet kažkaip sutarėm kad jie bus 2,65m aukštyje, tai galvoju kad tik nebūtų per žemai...
Papildyta:
QUOTE(nelli @ 2010 07 29, 12:57)

Pas mus zidinys bus - paciam centre, dalins erdves svetaine nuo valgomojo ir bus matomas is abieju pusiu.

biggrin.gif pas mus taip pat bus ale pertvarėlė tarp svetainės ir virtuvės ir joje bus dvipusis židinys wub.gif čia mano sumanymas buvo jau perkant sklypą galima sakyt biggrin.gif
Kur kaminus merginos perkat? gal kokias akcijas kas nors shydeliams mėto?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 29, 12:17)
As turiu tau rimtu klausimu biggrin.gif

1. Ar kolonos kurios laiko murlotus antram aukste remiasi tiesiai ant perdangos?? ar turi atrama is pirmo auksto?? ir kaip ten tvirtinimas vyko??
2. Matai turi grazius stoglangiu, man irgi reikia gal gali pasidalinti info is kur pirkai, nes turbut kainu ir pasirinkimo etapa gerai isnagrinejai  ax.gif

Matai pas mus virtuves lubos bus panasios biggrin.gif pas mus irgi mediniai balkiai matysis .. tik mano vyras sugalvojo juos deti mazesnius kazin kaip atrodys...
Va ikeliu savo svajoniu virtuve biggrin.gif  turetu atrodyti taip ir net isdestymas labai panasus tik didesni langa turesiu  bigsmile.gif
user posted image

ai ir dar jei kas darysite zidini cia galite rasti tikrai graziu pavyzdziu...
http://www.cheminees...hp?typ=Rustique

turiu visa knyga tai varvinu seile, tik mes zidinio nedarysim  doh.gif  nusprendem kad nereikalingas, bet graziu minciu ir dizaino galima pasisemti, aisku kam patinka toks stilius..  thumbup.gif

Aš apie namą techninių dalykų nieko nežinau,o vyras dabar retai būna namie,tai paskambinau jam sako tegu paskambina paaiškinsiu biggrin.gif .Kaimynai darė kolonas atseit kaip mes,bet kai vyras apžiūrėjo,tai išsigando,kad gali ten viskas neatlaikyti.Tad sukišo į perdarymą...
Stoglangiai Velux,o langų rudupio bus.Kainas ir visą kitą vyras žino mintinai,nes jis buvęs darbų vadovas,o dabar pats sau dirba.Tai sau galvos nekvaršinu.Virtuvė labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 29, 12:01)
biggrin.gif pas mus taip pat bus ale pertvarėlė tarp svetainės ir virtuvės ir joje bus dvipusis židinys  wub.gif čia mano sumanymas buvo jau perkant sklypą galima sakyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano vyro sumanymas taip pat pries perkant sklypa lotuliukas.gif

Diija, labai grazus jusu interjeras bigsmile.gif Patys galvojot, ar su dizainerio pagalba? Geros spalvos, svelnios, neikyrios, lygu, svaru, man labai patinka. Ai, ir apsvietimas visur idomus. Jetus, kaip laukiu to etapo, kad prasides vidus, nes dabar viskas dar breziniuose..
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 29, 13:01)
Greisi, užmačiau ir aš jūsų balkius smile.gif labai gražiai turėtų atrodyti, o kokiam aukštyje jie yra ir ar obliavot. Stogo mediena labai tvarkinga smile.gif jokių atplyšumų nesimato, pas mus taip nebus jaučiu sad.gif ten kur stygos matos 25 fotkėj, kas tai medienai daryta? antrasoles medines darysiu tai įdomu ką tai medienai daryt, kad taip gražiai atrodytų biggrin.gif Ir balkiai pas mus bus - obliuoti 200x150 smulkesnių nenoriu, nes man nelabai žiūrisi, bet kažkaip sutarėm kad jie bus 2,65m aukštyje, tai galvoju kad tik nebūtų per žemai...
Papildyta:

biggrin.gif pas mus taip pat bus ale pertvarėlė tarp svetainės ir virtuvės ir joje bus dvipusis židinys  wub.gif čia mano sumanymas buvo jau perkant sklypą galima sakyt biggrin.gif

natūraliai pasendinom,porą metų pastovėjo.Paskui nušveitė ir vandeniniu laku varnish ar kaip ten nulakavo,nes jis vandeniniu pagrindu gaminamas.Balkių neoblevome,nes tikrai nebūtų taip natūralu.
Papildyta:
QUOTE(nelli @ 2010 07 29, 12:57)
Jau rasiau, mes langus is Alsekos greiciausiai jamsim.

Greisi, labai grazus jusu sklypas  bigsmile.gif kurioj cia vietoj, toli nuo Kauno? Super  thumbup.gif ir namas labai grazus.

kristinka_2010, man patinka tavo stilius, toks jaukus, bet man gal labiau uzmiescio sodyboj kokioj, taip ir isivaizduoju kokias Alpes, ar Prancuzija.. bet cia tik man taip. O pas mus bus moderni klasika, jei taip galima pavadint.

Už Rimgaudų,link Šakių važiuojant ,kur Gaižėnų tvenkinys.
Atsakyti
O tai nemažai čia tokių ale kaimynių smile.gif
O tai kaip reikia nušveist, su kuo? aparatu ar rankom? nes tos lentos dabar, kur antrasolei, tai tokios šiurkščios, negražios sad.gif Reiks tavo vyrą man atrodo pakamantinėt biggrin.gif
Papildyta:
Dija, o ta vitrina kur perskirta pusiau ir be durų, kokio pločio ir aukščio? Vis galvoju kiek man tų skyrimų mano vitrinoj pripaišys...
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 07 28, 19:06)
kaip dėl tos kanalizacijos, kainų ax.gif

aha, ir man įdomu, bet ne tik kainos. Norisi, kas nuotekų valymo įrenginys ne šiaip kokia pratekanti bačka būtų, bet kuo švariau nuotekas išvalytų. Mūsų reikalavimų sąrašas: biggrin.gif
- ilga garantija
- aptarnavimo galimybė
- kuo aukštesni, sertikatu patvirtinti valymo parametrai
- ilgai gali išbūti be nuotekų - kad nereikėtų grįžus po atostogų rasti smarvės ir sustojusio valymo įrenginio, kurį reikės iš naujo paleisti
- mažų elektros sąnaudų orapūtei
- mažo dumblo kiekio susidarymo
- atsparus buitinei chemijai ir besikeičiantiems vandens srautams
Geriausiai mūsų reikalavimus atitinka august nuotekų valymo įrenginiai su aktyviuoju dumblu. Manau kiekvienam gamintojui ir pardavėjui reikia užduoti tokius klausimus ir palyginti duomenis
Atsakyti
sveikos, statybininkės 4u.gif
bandžiau perskaityti ką rašote, bet labai jau daug. aš turiu klausimą - gal kuri statote iš Haus blokelių? ieškau geriausio varianto kokius blokelius pasirinkti, sumąsčiau, gal reikia jūsų paklausti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 07 29, 13:45)
O tai nemažai čia tokių ale kaimynių smile.gif
O tai kaip reikia nušveist, su kuo? aparatu ar rankom? nes tos lentos dabar, kur antrasolei, tai tokios šiurkščios, negražios sad.gif  Reiks tavo vyrą man atrodo pakamantinėt biggrin.gif
Papildyta:
Dija, o ta vitrina kur perskirta pusiau ir be durų, kokio pločio ir aukščio? Vis galvoju kiek man tų skyrimų mano vitrinoj pripaišys...

Nu jeigu ką rašyk į AŽ ir kamantinėk,tik vakare.O šveisti galima ir rankomis ir tokiu aparatu.Dabar kaip tik vyras klientui sendina lentas smile.gif .Paskambino dėl langų bus po dviejų savaičių,o turėjo pirmadienį statyti.Nu tikiuosi nevėluos dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2010 07 29, 14:51)
aha, ir man įdomu, bet ne tik kainos. Norisi, kas nuotekų valymo įrenginys ne šiaip kokia pratekanti bačka būtų, bet kuo švariau nuotekas išvalytų. Mūsų reikalavimų sąrašas:  biggrin.gif
- ilga garantija
- aptarnavimo galimybė
- kuo aukštesni, sertikatu patvirtinti valymo parametrai
- ilgai gali išbūti be nuotekų - kad nereikėtų grįžus po atostogų rasti smarvės ir sustojusio valymo įrenginio, kurį reikės iš naujo paleisti
- mažų elektros sąnaudų orapūtei
- mažo dumblo kiekio susidarymo
- atsparus buitinei chemijai ir besikeičiantiems vandens srautams
Geriausiai mūsų reikalavimus atitinka august nuotekų valymo įrenginiai su aktyviuoju dumblu. Manau kiekvienam gamintojui ir pardavėjui reikia užduoti tokius klausimus ir palyginti duomenis

Matos kad tik dėl reklamos čia užėjo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 29, 16:20)
Nu jeigu ką rašyk į AŽ ir kamantinėk,tik vakare.O šveisti galima  ir rankomis ir tokiu aparatu.Dabar kaip tik vyras klientui sendina lentas  smile.gif .Paskambino dėl langų bus po dviejų savaičių,o turėjo pirmadienį statyti.Nu tikiuosi nevėluos dar kartą.

O geras. paprašyk kad nufotkintų sendintą variantą. Aš tai noriu šviesiai pilkos balkšvos tų balkių spalvos, gali būti šiek tiek rusva. Bet nežinau kaip tai realiai atrodys ir kaip to pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 29, 13:16)
Stoglangiai Velux,o langų rudupio bus.Kainas ir visą kitą vyras žino mintinai,nes jis buvęs darbų vadovas,o dabar pats sau dirba.Tai sau galvos nekvaršinu.Virtuvė labai faina  smile.gif

o kur pirkot Veluxus?

Įdėjau pagaliau kelias nuotraukas į albumėlį. Nelabai dar yra ką dėt... smile.gif
Atsakyti