Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

[quote=mergina05,2010 07 29, 23:24]
čerpę perkam čia jie randasi raudondvario plente, turi nemažai pavyzdžių, firmelė nedidelė, bet veža patys tiesiai iš gamintojo, todėl kainą tikrai neblogą pasiūlė. o klinkeris ten koks pas juos wub.gif vakar parsivežiau iš jų vieną plytą, ir sakau mb daryk ką nori su tais pamatais, bet aš noriu klinkerio doh.gif lotuliukas.gif aišku pravalas, nes nėra ant ko jo padėt doh.gif teks pasitenkinti klinkerinėm plytelėm geriausiu atveju smile.gif
Papildyta:
vat vat ir as noriu plytos, bet jau velu, tenkinsimes plytelem doh.gif
Atsakyti
Na, bet Jūs ir prirašot blink.gif
Per darbus nėr nei kada paskaityt, nei kada parašyt. Geriausiu atveju prisėdu prie kompo tik apie 11 vakaro.
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 28, 10:45)
mergos tiks langai žiaurias nuolaidas duoda iki 07.31 mes meistrą išsikvietėm jau.

Pas mus Tiks langai, jau 7 metus skaičiuoja- jokių problemų iki šiol neišlindo rolleyes.gif Pas vyro močiutę sudėjo Sabonio langus, tai taip atbulai doh.gif Ir rasoja, ir pasikraipę, nors pas juos mūrinis namas, o pas mus mūras ir lentos II aukšte.
QUOTE(megen @ 2010 07 28, 23:55)
merginos norejau paklausti,jau viena forumiete ir buvo uzvedus sita tema,bet kazkaip ir nutilo...kaip pasiziuri, kas darosi aplink ,vien zaibai, visokie gaisrai,tai viena,tai kita nama padege...ka jus galvojat daryti?ar desit koki zaibolaidi,ar paliksit taip kaip yra?ka manot?  g.gif

arba draudimas arba žaibolaidis. mirksiukas.gif Mes linkstam prie žaibolaidžio.
Atsakyti
Sveikos,
Ale smarkiai jus cia dauguma judat i prieki su statybomis...Saunuoles...
As vis planuoju ir skaiciuoju sienas...kaip daret su saramom virs langu, ar pirkot gatavas ar liejot vietoj? Pas mane bus roku blokeliai, vis neapsisprendziu kaip geriau daryt, kaip labiau apsimoka su tom saramom. Langai bus dauguma 2m.
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 07 29, 19:59)
jei nepaslaptis kuz kiek sutarete del August kanalizacijos(man paskaiciavo 11000lt doh.gif  kai parodoje zadejo uz 5500-pridejo visokiu bajeriu ir gavosi sumele lotuliukas.gif jie db ant bangos sake daug darbo turim tongue.gif gal todel kainos taip kyla doh.gif

jo - pačio įrenginio pas mus irgi tokią kainą sakė. Bet dar reikės pripliusuot įrenginio paleidimą, montavimo darbus. jeigu yra technikos aplink, tai gal lengviau pačiam pasistatyti, bet jei reikia viską samdyti, tai ir rūpesčių daug, ir kiek sutaupyt pavyktų, neaišku g.gif o jūs gal patys montuosit?
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 07 30, 10:57)
Sveikos,
As vis planuoju ir skaiciuoju sienas...kaip daret su saramom virs langu, ar pirkot gatavas ar liejot vietoj? Pas mane bus roku blokeliai, vis neapsisprendziu kaip geriau daryt, kaip labiau apsimoka su tom saramom. Langai bus dauguma 2m.

didžiąją dalį pirkom, kai samdėm kraną blokeliams iškraut tai ir sąramas ant mūro sudėliojo. liejom sąramą į kurią jau iškart inkarai dėjosi ir 5m trys yra pas mus doh.gif , bet neišsigąskit po jom angos tik 1,5 ir 2m biggrin.gif nu vien žo toks sprendimas ir tiek. reikia skaičiuotis už kiek jums lietų, armatūros, betonas ir už kiek nupirktumėt su atvežimu ir iškrovimu. man gavosi labai panšiai.
Atsakyti
Sveikos,

pirkom, tik kelias liejo, nes tokių negamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 07 30, 09:57)
Sveikos,

Mano MB visas liejo dauguma angu buvo 2.2m... o garazo net 5m.. smile.gif ir 40cm aukscio.. bet dviese laisvai sita didziaja per diena ispyle su pusbroliu... va..

Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 07 29, 21:49)
Merginos, gal galite pasakyti kiek mazdaug stogu uzdengimas kainavo, skaiciuojam abu su vyru ir galvojam ar ne taip skaiciuojam ar cia klaida padarem, kad vieno auksto statom, vien tik ant siferio eternito 17 tuks reikia?

mum šiferis kainavo nepilnai 8 tūkst, stogo 270m2, bet priedų eternito neėmėm - apskardinsim. Bendroj sumoj stogas gausis kokia 40t. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Heli @ 2010 07 30, 09:57)
Sveikos,

Mes liejom, kažkiek susitaupė, nes gatavom gaunasi 2 kartus kraną samdyt, o ir šiaip jos brangesnės. Bet su gatavom greičiau - sumetei ir gali toliau mūryt ar perdangą montuot, nereikia laukti, kol sutvirtės
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 07 30, 12:47)
mum šiferis kainavo nepilnai 8 tūkst, stogo 270m2, bet priedų eternito neėmėm - apskardinsim. Bendroj sumoj stogas gausis kokia 40t. doh.gif

čia jau su šiltinimu tokią sumą skaičiuoji?
Atsakyti
Sveikos,

mes irgi liejom saramas,kad labai greitai jos issilieja... ax.gif va jau su monolitu tai zaidziam ilgai doh.gif ,geriau butu buve perdangos... g.gif
Atsakyti
Na taip jei dviejų a. namas tai du kart kranas gaunas. bet mes derinom kad kartu būtų ir blokelių iškrovimas - du zuikiai vienu kranu biggrin.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus. As ir kazkaip linkus kad saramas darytu vietoj, tik kazkaip vis svarscaiu ar apsimoka.

Maciau diskutavot apie langus. As kazkaip manau, kad mediniai - vis delto yra prabangos dalykas. Ir tikrai ne visi gali sau ta leisti. Bet jei yra galimybe, kodel gi ne. Kiek teko girdeti apie kokybe, geriausi yra Doletos ir Rudupio.
Jauciu mes rinksimes plastikinius, tik neaisku, kada tas bus...Siuo metu bute turim plastikinius, detus pries 8-10m. Heinzmann langus, jau kazkada rasiau, ir tikrai esu jais patenkinta. Gaila, kad sios firmos turbut jau nera.
Atsakyti