Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(neirida @ 2010 07 28, 07:21)
Labas rytas, speju siandien bus O g.gif

4u.gif isnaudokit tuomet siandiena smile.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 28, 08:12)
Labas rytas, merginos dar dvi dieneles ir galima bus daryti tvirtas isvadas, del judvieju grafikeliu smile.gif

grazus tavo grafikelis thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 07 28, 07:56)
4u.gif isnaudokit tuomet siandiena smile.gif
grazus tavo grafikelis  thumbup.gif taip ir toliau  thumbup.gif

pas mane jie visada grazus smile.gif bet rezultatas ir pabaiga irgi visada tokia pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 28, 08:45)
pamatuok pažasty, gal šiaip tempos turi. arba miego ritmas kaltas

kad neturiu pazastyj tempos, o miegojau super gerai, vos is lovos islipau...todel ir nesupratime esu, aks dedasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 28, 08:09)
kad neturiu pazastyj tempos, o miegojau super gerai, vos is lovos islipau...todel ir nesupratime esu, aks dedasi  g.gif

gal ankstyva O g.gif laukiam rytojaus BT
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 28, 09:09)
kad neturiu pazastyj tempos, o miegojau super gerai, vos is lovos islipau...todel ir nesupratime esu, aks dedasi  g.gif

nu tada ir aš nesuprantu-kantrybės
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Laikau uz visas kumscius, kad tik pasisektu 4u.gif

RenataJ as esu uz ankstyva ovuliacija, nes toks pakankamai aukstas suolis, praeita cikla man buvo lygiai tas pats is karto po mmm.

Klausykit moterys, man reikia pagalbos ir kaip sakoma ji visai ne i tema blush2.gif gal pas jus su fantazija geriau nei pas mane biggrin.gif Pas mus, ten kur as gyvenu, yra tokia tradicija, gimtadieni svencianti zmogu reikia nustebinti, tarkim sestadieni mano vyras svente gimtadieni, tai kaimynai 12 val nakties prisibaladojo i namus, vyrui isejus i lauka saude saliutai, na ta prasme panasaus pobudzio siurprizo reikia si penktadieni vienai kaimynei, o mano galva issunkta, nieko doro nesugalvoju doh.gif Gal jus man galit sugelbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 28, 09:18)
RenataJ as esu uz ankstyva ovuliacija, nes toks pakankamai aukstas suolis, praeita cikla man buvo lygiai tas pats is karto po mmm.

bet man paaiškinkit kaip iš kart po mm suauga folikulas galintis ovuliuoti? g.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites,

Pasimatavau siand BT ir ji kazkiek pakilo smile.gif
Kaip manot, gal visgi dar yra vilties? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 28, 09:18)
  Gal jus man galit sugelbeti  ax.gif

kaip suprantu nebutina su griausmas biggrin.gif ir nakti biggrin.gif

iskepkit koki didziuli torta ar pyraga, priskinkit lauko geliu puokste ar vainika nupinkit ir pasveikinkit smile.gif dar palinkejimu galite prirasyti ir prie helio pripildytu balionu prisegus paskaityti ir paleisti smile.gif o jei vakare, tai dangaus zibintus paleist galit smile.gif ne fejerverkai, bet akiai irgi miela smile.gif

ale fainoj vietoj gyvenat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 28, 08:20)
bet man paaiškinkit kaip iš kart po mm suauga folikulas galintis ovuliuoti?  g.gif

o kaip per mm kitos pastoja smile.gif visur visada visko buna smile.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 28, 08:28)
Labas rytas mergaites,

Pasimatavau siand BT ir ji kazkiek pakilo smile.gif
Kaip manot, gal visgi dar yra vilties?  4u.gif

user posted image

vilties visada yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 28, 09:28)
Labas rytas mergaites,

kokio ilgio tavo ciklas iprastai buna?
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 28, 08:30)
o kaip per mm kitos pastoja smile.gif visur visada visko buna smile.gif
vilties visada yra smile.gif

Kazkaip vakar kai pakrito BT, - visai jau nusiminiau - ir dar taip kazkaip pilvo apacia maude, - lyg tuoj prasidetu... o siandien vel pakilo g.gif tai kazkaip net viltis isiziebe... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zanetito @ 2010 07 28, 08:33)
kokio ilgio tavo ciklas iprastai buna?

Siaip paprastai buna apie 29-30 dienu; nors paskutini karta buvo 27 tik g.gif
Atsakyti