Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(lekitra @ 2010 07 28, 19:11)
Labas visoms  smile.gif

po keliu dienu apsilankiau pas jus ir nuo siandien pradedu nauja cikla (antra BT matavimo cikla)  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 07 28, 20:11)
Labas visoms  smile.gif

po keliu dienu apsilankiau pas jus ir nuo siandien pradedu nauja cikla (antra BT matavimo cikla)  biggrin.gif

nu blin, imk 4u.gif ir kad sis ciklas baigtusi nestuke.gif

mano BT irgi sokinejanti, bet praeita cikla tai nubreze O, to paties laukiu ir si ax.gif
Atsakyti
o sakykit dabar, kuria diena po O atsiranda skaidrios isskyros?
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 07 28, 18:46)
o sakykit dabar, kuria diena po O atsiranda skaidrios isskyros?

Siaip po O tradiciskai skaidrios isskyros baigiasi, prasideda drumstos kremines, lipnios. Gal buti porai dienu, kad sugrizta eggwhite. Na bet cia nera taisykliu kada- labai individualu, kitoms ir neatsiranda.
Atsakyti
Garbane26, kazkodel mano sirdute tankiau plaka ziurint i tavo grafikeli, laikau uz tave kumstukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sulaukusioms O ir pradejusioms naujus ciklus po 4u.gif
o kas gi darosi su mano ciklu doh.gif doh.gif doh.gif visai nieko nesuprantu jau, O lyg ir ivyko, o tempa nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 28, 20:55)
Siaip po O tradiciskai skaidrios isskyros baigiasi, prasideda drumstos kremines, lipnios. Gal buti porai dienu, kad sugrizta eggwhite. Na bet cia nera taisykliu kada- labai individualu, kitoms ir neatsiranda.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 07 28, 20:11)
Garbane26, kazkodel mano sirdute tankiau plaka ziurint i tavo grafikeli, laikau uz tave kumstukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
sulaukusioms O ir pradejusioms naujus ciklus po  4u.gif
o kas gi darosi su mano ciklu doh.gif  doh.gif  doh.gif  visai nieko nesuprantu jau, O lyg ir ivyko, o tempa nekyla doh.gif

pliusiuka matau vakaryksti pas tave, BT gali soktelti ryt, poryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 28, 21:24)
pliusiuka matau vakaryksti pas tave, BT gali soktelti ryt, poryt mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
o pas mane isskyros jau baltos grynai, vadinas ryt turetu tempa soktelt, ziuresim kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 07 28, 20:11)

4u.gif

QUOTE(Belissima @ 2010 07 28, 21:11)
Garbane26, kazkodel mano sirdute tankiau plaka ziurint i tavo grafikeli, laikau uz tave kumstukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
sulaukusioms O ir pradejusioms naujus ciklus po  4u.gif
o kas gi darosi su mano ciklu doh.gif  doh.gif  doh.gif  visai nieko nesuprantu jau, O lyg ir ivyko, o tempa nekyla doh.gif

Nu kol kas nesimato kad buvo O g.gif Nu bet mazu ryt kils
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 28, 20:30)
drinks_cheers.gif
o pas mane isskyros jau baltos grynai, vadinas ryt turetu tempa soktelt, ziuresim kaip bus  biggrin.gif

manau taip ir bus
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 28, 21:40)
manau taip ir bus

O tu nesigundai NT? as labai del taves laikau kumstukus blush2.gif jau nerimauju blush2.gif taip noriu kad pasisektu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 28, 20:42)
O tu nesigundai NT? as labai del taves laikau kumstukus blush2.gif  jau nerimauju  blush2.gif  taip noriu kad pasisektu rolleyes.gif

penktadieni, del sventos ranybes, nes mergvakaris laukia, aciu , mergyt wub.gif
Atsakyti