Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Labas rytas 4u.gif,

Pakrito mano BT siandien vel; NT - neigiamas, tai kazkaip viltis, kad uzkibo kazkaip pamazu blesta verysad.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 29, 07:36)
pas mane DPO tik 12 dienu. tad manau, kad pabaiga.
Papasakosiu sapna sios naktires smile.gif Vaziuojam mes su BUM kazkur, BUM sako mano NT teigiamas, pasidaryk ir tu, ne sakau neverta, BUM sako, davai turiu atliekama, baik sakau, negrasiok smile.gif Ji tik NT atplese man i nagus. Sustojam salia kelio, kelnes as sat zemyn, pipete po klynu  lotuliukas.gif ir NT lasint, ziu, matau II lotuliukas.gif kisu BUM po akim ir klausiu-ka matai????????????????????/ lotuliukas.gif atsikelus ryte pati is saves zvengiau biggrin.gif

Na, sapnas tai neralus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(neirida @ 2010 07 29, 07:17)
Labas rytelis, regis O dar nebuvo unsure.gif  g.gif

Aha.. O kaip išskyros? ax.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 29, 08:22)
Labas rytas, panasu i tai, kad NT neprireiks ryt.

Bkyn.. unsure.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 29, 08:36)
pas mane DPO tik 12 dienu. tad manau, kad pabaiga.
Papasakosiu sapna sios naktires smile.gif Vaziuojam mes su BUM kazkur, BUM sako mano NT teigiamas, pasidaryk ir tu, ne sakau neverta, BUM sako, davai turiu atliekama, baik sakau, negrasiok smile.gif Ji tik NT atplese man i nagus. Sustojam salia kelio, kelnes as sat zemyn, pipete po klynu  lotuliukas.gif ir NT lasint, ziu, matau II lotuliukas.gif kisu BUM po akim ir klausiu-ka matai????????????????????/ lotuliukas.gif atsikelus ryte pati is saves zvengiau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale rimtai aš taip ir darau - priverčiu NT pasidaryti, pavojinga su manim lotuliukas.gif Tai gal kartu apnėštėsim bigsmile.gif hihihi.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 07 29, 08:58)
matuosiu si cikla su elektroniniu termometru, ziuresim kas bus smile.gif  bet tas matavimas taip uzkabina, ir jei nepasimatuoji viena diena, toks jausmas, kad nusikaltima padarei, baisiausiai gailiesi  lotuliukas.gif 

biggrin.gif Per mmm nepamatuot nenusikaltimas, nusikaltimas per O nepasimatuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 29, 10:47)
Sveikos,

Aha.. O kaip išskyros? ax.gif
Bkyn.. unsure.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ale rimtai aš taip ir darau - priverčiu NT pasidaryti, pavojinga su manim lotuliukas.gif Tai gal kartu apnėštėsim bigsmile.gif hihihi.gif
biggrin.gif Per mmm nepamatuot nenusikaltimas, nusikaltimas per O nepasimatuot laugh.gif

labukas,mergaites,as jau daugiau kaip metai planuoju nestuke.gif ir nepavyksta ,matuoju bt,darau OV testukus . ir neturiu su kuo pasikonsultuoti ar pasiguosti verysad.gif taigi noriu kad priimtumete mane i savo draugiska bureli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 07 29, 10:28)
labukas,mergaites,as jau daugiau kaip metai planuoju  nestuke.gif  ir nepavyksta ,matuoju bt,darau OV testukus .  ir neturiu su kuo pasikonsultuoti ar pasiguosti verysad.gif   taigi noriu kad priimtumete mane i savo draugiska bureli 4u.gif

nu priimsim, statyk bonką ant stalo ir pasakok, ką per tuos metus nuveikėt "tyrimų srityje" (manęs beveik taip prieš LP paklausė lotuliukas.gif ) ar vyras tirtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 29 liepos 2010 - 09:31
labukas,mergaites,as jau daugiau kaip metai planuoju  nestuke.gif  ir nepavyksta ,matuoju bt,darau OV testukus .  ir neturiu su kuo pasikonsultuoti ar pasiguosti verysad.gif  taigi noriu kad priimtumete mane i savo draugiska bureli 4u.gif

Sveika, aišku priimsim, visas priimam mirksiukas.gif O kokius nors tyrimus jau darėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 07 29, 09:28)
labukas,mergaites,as jau daugiau kaip metai planuoju  nestuke.gif  ir nepavyksta ,matuoju bt,darau OV testukus .  ir neturiu su kuo pasikonsultuoti ar pasiguosti verysad.gif  taigi noriu kad priimtumete mane i savo draugiska bureli 4u.gif

junkis junkis, grafikiuka gal tusi?
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 29, 07:17)
Labas rytelis, regis O dar nebuvo unsure.gif  g.gif

Na keistokas tavo grafikėlis šįkart g.gif Kantrybės ir žiūrim kada O bus mirksiukas.gif 4u.gif Aš savosios irgi laukiu su nekantrumu

QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 29, 08:36)
Papasakosiu sapna sios naktires smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 29, 09:46)
Pakrito mano BT siandien vel; NT - neigiamas, tai kazkaip viltis, kad uzkibo kazkaip pamazu blesta verysad.gif

Neprarask vilties ir nepasiduok blogoms emocijoms, viskas bus gerai, dar luktelk 4u.gif

Sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 07 29, 09:34)
Neprarask vilties ir nepasiduok blogoms emocijoms, viskas bus gerai, dar luktelk  4u.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif Atrodo taip norisi tapti nestuke.gif, kad tikrai atrodo ir nuovargis vakare, ir silpnumas jauciasi doh.gif

Bet kai labai nori - tai dar ne tokiu pojuciu sulaukti gali smile.gif
Atrodo: ne tai ne - prasidetu mm kuo greiciau ir viskas, kad geleciau nauja cikla planuoti... o kai dabar toks netikrumas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 29, 10:42)
Aciu uz padrasinima  4u.gif Atrodo taip norisi tapti nestuke.gif, kad tikrai atrodo ir nuovargis vakare, ir silpnumas jauciasi  doh.gif 

Bet kai labai nori - tai dar ne tokiu pojuciu sulaukti gali  smile.gif
Atrodo: ne tai ne - prasidetu mm kuo greiciau ir viskas, kad geleciau nauja cikla planuoti... o kai dabar toks netikrumas tai  doh.gif

O kokio ilgio tavo ciklai būna? Man tai tavo grafike 18 ir 19 cd temperatūros visiškai priešingos tai net nežinau ką pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 29, 09:42)
Aciu uz padrasinima  4u.gif Atrodo taip norisi tapti nestuke.gif, kad tikrai atrodo ir nuovargis vakare, ir silpnumas jauciasi  doh.gif 

Bet kai labai nori - tai dar ne tokiu pojuciu sulaukti gali  smile.gif
Atrodo: ne tai ne - prasidetu mm kuo greiciau ir viskas, kad geleciau nauja cikla planuoti... o kai dabar toks netikrumas tai  doh.gif

kai nori visokiu pozymiu gali prisigalvot biggrin.gif ir visi toki tikroviski buna, as ir i tulika, vos ne kas valanda begineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 29, 09:45)
O kokio ilgio tavo ciklai būna? Man tai tavo grafike 18 ir 19 cd temperatūros visiškai priešingos tai net nežinau ką pasakyti biggrin.gif

Paprastai svyruoja tarp 29 ir 31 dienos; nors paskutini karta buvo 27 (speju del to, kad buvau gerokai perkaitus sauleje)

Man nuo pat pradzios ta BT kazkokia keista... g.gif
O del 18 ir 19 CD tai 18 CD buvo ka tik grizus po baidariu zygio - tai gal cia is nuovargio galejo pakilti... kita diena nusileisti g.gif Net ir nezinau... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 29, 09:46)
kai nori visokiu pozymiu gali prisigalvot biggrin.gif  ir visi toki tikroviski buna, as ir i tulika, vos ne kas valanda begineju blush2.gif

va va - kazkas panasaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 29 liepos 2010 - 09:55
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 29, 11:33)
junkis junkis, grafikiuka gal tusi?

grafikiuka turiu tik dar nebuvo o .http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=378347&t=1280390391 stai mano grafikelis
Atsakyti