Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 30, 09:29)

O pasigirti ar pasiguosti norisi, - bet nesinori, kad mano vienos grafikas per visa psl eitu  blush2.gif

i parasa isidedi nuoroda
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/zanetito]Mano BT[/url]

vietoj paryskintos nuorodos savo ikopijuok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 07 30, 09:26)
nu rimtai kazkokie marazmai... galvojau cia tik man taip smile.gif

o tavo O negalejo kokia 12 CD buti?  unsure.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif palinkesiu ir as kad nematuojant uzkibtu virusiukas wink.gif

nu nzn, bet tai kad tada nesigauna dvieju faziu, tempa vistiek turejo pakilti ir didesne laikytis g.gif as dar lauksiu, gal ryt ar poryt bus. Vienas ciklas beveik pries metus man buves 38d, tai vat dar visko gali buti
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 30, 10:02)
Planuojam 12 ciklas jau, na 2 ciklus galima atimti, nes gydemes zarazas. tai grynai 10 ciklu...Jei galvoti, kad zarazos turejo itakos pastojimui, tai sitas ciklas tada tik 3  smile.gif

vistiek jau vyrą patikrink mirksiukas.gif
Atsakyti
gyvsidabrinis termometras man rodydavo aukstesne BT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 30, 10:03)
nu nzn, bet tai kad tada nesigauna dvieju faziu, tempa vistiek turejo pakilti ir didesne laikytis  g.gif  as dar lauksiu, gal ryt ar poryt bus. Vienas ciklas beveik pries metus man buves 38d, tai vat dar visko gali buti

na tai laukiam 4u.gif

man vakar maudeno taip, kaip si cikla dar nebuvo pamaudene...
tai dabar ziuresiu g.gif
vnz, kaip i ciklo gala pradeda pykinti ir kt pozymiai isgalvoti rodytis, tai per viduri maudenimai tipo ovuliaciniai vaidenasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 10:03)
vistiek jau vyrą patikrink  mirksiukas.gif

reikia ikalbeti dar, bet tikrai tirsim
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 30, 07:56)
na ka nauja pradzia, manau ilsesiuos nuo BT jei pavyks smile.gif jus lankysiu smile.gif

Nu.. pyp.. doh.gif 4u.gif
Gerai bent atšvęsk alc.gif:

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 30, 09:29)
Beje, kaip jus ikeliat FertilityFriend i parasa? Jame nuoroda irasot ar kaip? Man kadangi viena parasa jau turiu kazkaip antro neleidzia kelti  g.gif

Man atrodo pirmam psl aprašyta kaip padaryt kad paspaudus ant liniuotės rodytų
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 07 30, 09:03)
i parasa isidedi nuoroda
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/zanetito]Mano BT[/url]

vietoj paryskintos nuorodos savo ikopijuok wink.gif

ACIU thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 07 30, 09:08)

Man atrodo pirmam psl aprašyta kaip padaryt kad paspaudus ant liniuotės rodytų

Kazkaip radau kaip issaugoti nuoroda ir t.t., bet kaip i parasa patalpinti arba neradau, arba nemokejau ... nu blondine gi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 30, 11:18)
ACIU  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Kazkaip radau kaip issaugoti nuoroda ir t.t., bet kaip i parasa patalpinti arba neradau, arba nemokejau ... nu blondine gi...  blush2.gif

labas rytas,mergaites smile.gif ateinu ir as prisiduoti,laukiu ov,siek tiek pakrito BT http://www.babyplan.ru/profile/58300
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 30, 10:18)
Kazkaip radau kaip issaugoti nuoroda ir t.t., bet kaip i parasa patalpinti arba neradau, arba nemokejau ... nu blondine gi...  blush2.gif

Ale rimtai nėra.. Nu reikės įrašyt biggrin.gif
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FF liniuotę:
1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką
2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais.
3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje
4) Iš notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")

Nu jei ne tau tai gal kam nors pravers biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 30 liepos 2010 - 09:28
QUOTE(bum @ 2010 07 30, 09:27)
Ale rimtai nėra.. Nu reikės įrašyt biggrin.gif
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FF liniuotę:
1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką
2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais.
3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje
4) Iš notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")

Nu jei ne tau tai gal kam nors pravers biggrin.gif

Liuks! Manau tikrai pravers notworthy.gif
Atsakyti
Įdedu grafikiuką 4u.gif
http://www.babyplan....mp;t=1280479120
Jei 14 cd testukas OT ryškus,
o 15 cd ryte vaiduokliauja, o vakare iš vis nieko nerodo,
tai kada galėjo man O įvyko , jau pradedu panikuoti, nes jau susimaišiau g.gif
Atsakyti