Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(jutute @ 2010 07 30, 11:44)
Įdedu grafikiuką  4u.gif
http://www.babyplan....mp;t=1280479120
Jei 14 cd testukas OT ryškus,
o 15 cd ryte vaiduokliauja, o vakare iš vis nieko nerodo,
tai kada galėjo man O įvyko  , jau pradedu panikuoti, nes jau susimaišiau g.gif

Šiaip tai galėjo įvykti 13-14 cd, tik keista kad vaisingos išskyros po to tik prasidėjo g.gif Reik žiūrėt kas bus toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 30 liepos 2010 - 10:54
QUOTE(bum @ 2010 07 30, 11:53)
Šiaip tai galėjo įvykti 13-14 cd, tik keista kad vaisingos išskyros po to tik prasidėjo g.gif Reik žiūrėt kas bus toliau

nu žinok tas kiaušinio baltymas kartais TAIP užsivalkatauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 12:21)
nu žinok tas kiaušinio baltymas kartais TAIP užsivalkatauja  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 07 30, 11:53)

Išskyras gal aš blogai pažymėjau blush2.gif
Atsakyti
merginos unsure.gif nuejau i WC ir ka radau, ogi iklotas biski pateptas g.gif ar gali per O patepti. Taip nedaug vos vos
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 30, 12:08)
merginos  unsure.gif nuejau i WC ir ka radau, ogi iklotas biski pateptas g.gif ar gali per O patepti. Taip nedaug vos vos

tikrai gali smile.gif
Atsakyti
O man ant piet EGGWHITE pramušė bigsmile.gif OT po valandos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 30 liepos 2010 - 12:15
QUOTE(neirida @ 2010 07 30, 13:08)
merginos  unsure.gif nuejau i WC ir ka radau, ogi iklotas biski pateptas g.gif ar gali per O patepti. Taip nedaug vos vos

Tikrai gali, man net tasios isskiros buna su patepliojimu arba vandeningos su patepliojimu... siulau kibti i ND ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 13:14)
O man ant piet EGGWHITE pramušė  bigsmile.gif OT po valandos

Jums irgi i namu darbelius siandien pasinerti reiketu ax.gif laukiam ka parodys OT
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 30, 13:28)
Jums irgi i namu darbelius siandien pasinerti reiketu  ax.gif laukiam ka parodys OT

cool.gif nersim, kaip tik šiandien nuplanuoti. pioneer.gif šį ciklą galvoju kas antrą dieną bandyt gal g.gif o OT ryškaus tikėjausi apie 14-15CD, bet paprastai jis pas mane ryškus būna tik 1 dieną doh.gif bumc ir yra, bumc ir jau nebebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 30, 13:32)
cool.gif  nersim, kaip tik šiandien nuplanuoti.  pioneer.gif šį ciklą galvoju kas antrą dieną bandyt gal  g.gif  o OT ryškaus tikėjausi apie 14-15CD, bet paprastai jis pas mane ryškus būna tik 1 dieną  doh.gif bumc ir yra, bumc ir jau nebebėra  biggrin.gif

Nebutinai siandien turi rodyti rysku, bet ND geras metas ax.gif
Atsakyti
ziurineju visu grafikus ir nesuprantu, kada programike atpazista O? kai pakyla BT ir laikosi keleta dienu ar kai buna tam tikras skirtumas tarp faziu?

ir dar klausimas. Virs savaites busiu be neto, ar telefone ne viena nebandziusi jungtis prie FF ar babyplan?
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 30, 13:33)
Nebutinai siandien turi rodyti rysku, bet ND geras metas  ax.gif

suprantu, tik išskyros ankstokai gal, nors praeitą ciklą jų visai nebuvo, gal tada O ateis kokybiškesnė, nes ir pilvelį maudena... o kakta visgi šyla unsure.gif ar nebūsiu nuo MB "slogą" pagavus g.gif
Papildyta:
QUOTE(zanetito @ 2010 07 30, 13:41)
ziurineju visu grafikus ir nesuprantu, kada programike atpazista O? kai pakyla BT ir laikosi keleta dienu ar kai buna tam tikras skirtumas tarp faziu?

ir dar klausimas. Virs savaites busiu be neto, ar telefone ne viena nebandziusi jungtis prie FF ar babyplan?

*
1.JEI žymi teigiamą OT arba tuos "papartėlius" (aš nedarau jų tai daugiau nieko nežinau)
2.jei nuo tavo žemiausios BT ji pakilusi laikosi 3 dienas.
**pe rtelefoną nebandžiau-bet neturėtų kilti bėdų
Atsakyti