Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

aš išangėje matuoju 4u.gif
Atsakyti
O as norejau paklausti ar tik ryte pabudus lovoj matuot temperatura galima ar visa diena ji mazdaug vienoda islieka? Ar ta temperatura tik ryte taip sakant informatyvi buna o paskui dienos eigoj sunormaleja, ar nesvarbu kada matuot?
Atsakyti
nepatingekit paskaityti mirksiukas.gif
Naudinga informacija
Atsakyti
QUOTE(loruki @ 2010 07 31, 11:53)
Labas rytas mergytės 4u.gif  sakykite jei OT 37,1  g.gif čia dabar kaip gerai? blush2.gif pirma sav. kai vedu kalendoriuką savo ax.gif čia šeip ne į temą kai sirgau gripu turėjau ne pilnus 37.5 temp. tai jau su dievais kalbėjau lotuliukas.gif  organizmas temp neperneša schmoll.gif  tai man su tais matavimais  lotuliukas.gif  pamačiau šį ryt tai prisiminiau kaip man būna lotuliukas.gif  doh.gif

Jei matuoji isangeje, tai T tenai visada bus keliom desimtojom laipsnio aukstesne, kei pazasty.

Kelinta dabar CD? kaip kinta BT ta savaite, kai matuoji? (mums patogiau komentuoti, kai matome grafikeli wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 31, 17:49)
Jei matuoji isangeje, tai T tenai visada bus keliom desimtojom laipsnio aukstesne, kei pazasty.

Kelinta dabar CD? kaip kinta BT ta savaite, kai matuoji? (mums patogiau komentuoti, kai matome grafikeli wink.gif)

sveikutes,as kaimuke buvau tai neturejau galimybes ryte pas jus pasirodyti. imetu savo zigzagelius smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/58300 nekantriai laukiu tos OOOO smile.gif
Atsakyti
Linukas 4u.gif

mano OT jau ryškesnis nei vakar, ir BT krestelėjo.... kažkaip "BT kritimo" metas šįryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 31 liepos 2010 - 16:23
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 31, 18:22)
Linukas  4u.gif

mano OT jau ryškesnis nei vakar, ir BT krestelėjo.... kažkaip "BT kritimo" metas šįryt  biggrin.gif

o as si cikla nespejau ot isigyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 07 31, 14:59)
nepatingekit paskaityti  mirksiukas.gif
Naudinga informacija

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 07 31, 17:24)
o as si cikla nespejau ot isigyti verysad.gif

nu pirmus 2 OT savo gyvenime pirkau vaistinėje, tai palikusi ten 20lt nutariau ieškoti forumuose pigiau, ir tada užsitavarijau. biggrin.gif riek žiūrėt,kad iki galiojimo pabaigos sunaudočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 31, 18:48)
nu pirmus 2 OT savo gyvenime pirkau vaistinėje, tai palikusi ten 20lt nutariau ieškoti forumuose pigiau, ir tada užsitavarijau.  biggrin.gif  riek žiūrėt,kad iki galiojimo pabaigos sunaudočiau  biggrin.gif

as irgi pirma kart pirkau vaistinej,tai pakraupau nuo kainos.tai paskui uzsisakiau pas mergaites is forumu.bet jau sunaudojau ir kadangi gslvojau kad jau trenksiu visus planavimus ir matavimus,tai kazkaip ir nepasirupinau. bet va sove vel i galva minti dar kelis ciklus pamatuoti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien as pirma biggrin.gif

Kolkas varau tiesiai biggrin.gif

Neirida, gal pakilai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 01, 08:36)

Neirida, gal pakilai? g.gif

labas rytas

varau toliau tieiaja g.gif kazkokia mistika, o tu graziai varai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 01 rugpjūčio 2010 - 08:15