aš išangėje matuoju

O as norejau paklausti ar tik ryte pabudus lovoj matuot temperatura galima ar visa diena ji mazdaug vienoda islieka? Ar ta temperatura tik ryte taip sakant informatyvi buna o paskui dienos eigoj sunormaleja, ar nesvarbu kada matuot?
QUOTE(loruki @ 2010 07 31, 11:53)
Labas rytas mergytės
sakykite jei OT 37,1
čia dabar kaip gerai?
pirma sav. kai vedu kalendoriuką savo
čia šeip ne į temą kai sirgau gripu turėjau ne pilnus 37.5 temp. tai jau su dievais kalbėjau
organizmas temp neperneša
tai man su tais matavimais
pamačiau šį ryt tai prisiminiau kaip man būna

Jei matuoji isangeje, tai T tenai visada bus keliom desimtojom laipsnio aukstesne, kei pazasty.
Kelinta dabar CD? kaip kinta BT ta savaite, kai matuoji? (mums patogiau komentuoti, kai matome grafikeli

QUOTE(Selva @ 2010 07 31, 17:49)
Jei matuoji isangeje, tai T tenai visada bus keliom desimtojom laipsnio aukstesne, kei pazasty.
Kelinta dabar CD? kaip kinta BT ta savaite, kai matuoji? (mums patogiau komentuoti, kai matome grafikeli
)

sveikutes,as kaimuke buvau tai neturejau galimybes ryte pas jus pasirodyti. imetu savo zigzagelius

Linukas
mano OT jau ryškesnis nei vakar, ir BT krestelėjo.... kažkaip "BT kritimo" metas šįryt

mano OT jau ryškesnis nei vakar, ir BT krestelėjo.... kažkaip "BT kritimo" metas šįryt

QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 31, 18:22)
Linukas

o as si cikla nespejau ot isigyti

QUOTE(angel08 @ 2010 07 31, 17:24)
nu pirmus 2 OT savo gyvenime pirkau vaistinėje, tai palikusi ten 20lt nutariau ieškoti forumuose pigiau, ir tada užsitavarijau.

QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 31, 18:48)
nu pirmus 2 OT savo gyvenime pirkau vaistinėje, tai palikusi ten 20lt nutariau ieškoti forumuose pigiau, ir tada užsitavarijau.
riek žiūrėt,kad iki galiojimo pabaigos sunaudočiau 

as irgi pirma kart pirkau vaistinej,tai pakraupau nuo kainos.tai paskui uzsisakiau pas mergaites is forumu.bet jau sunaudojau ir kadangi gslvojau kad jau trenksiu visus planavimus ir matavimus,tai kazkaip ir nepasirupinau. bet va sove vel i galva minti dar kelis ciklus pamatuoti

Labas rytas
Siandien as pirma
Kolkas varau tiesiai
Neirida, gal pakilai?

Siandien as pirma

Kolkas varau tiesiai

Neirida, gal pakilai?

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 01, 08:36)
labas rytas
varau toliau tieiaja