Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Labas is ryto tongue.gif

As jau normaliau pakilau biggrin.gif

Kioske, na super pakritimas, visiskai laiku ir vietoj mirksiukas.gif , dabar tik kilk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neirida, ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad ryt tikrai pakiltum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 07 31, 09:06)
Labas is ryto tongue.gif

As jau normaliau pakilau biggrin.gif

Kioske, na super pakritimas, visiskai laiku ir vietoj mirksiukas.gif , dabar tik kilk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Neirida, ir tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kad ryt tikrai pakiltum mirksiukas.gif

aciu, jamu balioneli, nes jau nebezinau, jei ir ryt nepakilsiu tai gal pas mane tada anovuliacinis bus g.gif kazkokia nesamone, zigzagai nusiramino, o O ner
Atsakyti
labas rytas rolleyes.gif ,
prisidedu prie laukianciu O burelio, nes matomai ir manoji kazkur pasiklydo, nes temperatura kazko ne tik kad nelykla, bet dar ir krenta verysad.gif
tik va niekaip nesuprantu kodel tada OT buvo toooks teigiamas, o ir speneliai labai jautrus...
Kioske, pakritimas taip laiku ir vietoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rytoj lauksim kilimo, o po kokiu 3 dieneliu jau ir II
o kazin kur prapuole musu Trizniuke, juk ji sake kad trumpam isvyksta i uzsieni ir gryzusi pas mus uzeis, o kaip dingo taip dingo, gal jau pamate savo II ir pas mus nebesugris bigsmile.gif
bum, linkiu, kad prognozes pasitvirtintu ir kuo greiciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 31 liepos 2010 - 09:48
Ne nu, kas cia visom su ta O g.gif mano kunas jau pradeda siusti signalus PMS, bent jau tikiuosi kad mm neuzsivelins. Galva dar ir siandien plysta, jauciuos lengvai pachmielinga doh.gif bet tai negeriau, gerai issimiegojau ir va nei tempa gera nei sveikatele puiki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2010 07 31, 08:31)
kai dribtelejau tai dribtelejau, maza nepasirodys ...  doh.gif

Super dribimas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,

Kaip kritau siandien, kad maza nepasirode sad.gif
O po poros valandeliu ir mm pramuse.... verysad.gif
teks viska is naujo pradeti...
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 31, 11:12)
sveikos mergytes,

O po poros valandeliu ir mm pramuse....  verysad.gif

nu ale tai ot... imk 4u.gif tegul sitas ciklas buna su laiminga pabaiga
Atsakyti
sveikos mergytes,

unsure.gif na nesijaudink. Matyt zirniukui dar ne laikas. mirksiukas.gif tikrai pasiseks dar !
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 07 31, 10:47)
labas rytas  rolleyes.gif ,
prisidedu prie laukianciu O burelio, nes matomai ir manoji kazkur pasiklydo, nes temperatura kazko ne tik kad nelykla, bet dar ir krenta verysad.gif
tik va niekaip nesuprantu kodel tada OT buvo toooks teigiamas, o ir speneliai labai jautrus...
Kioske, pakritimas taip laiku ir vietoje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  rytoj lauksim kilimo, o po kokiu 3 dieneliu jau ir II
o kazin kur prapuole musu Trizniuke, juk ji sake kad trumpam isvyksta i uzsieni ir gryzusi pas mus uzeis, o kaip dingo taip dingo, gal jau pamate savo II ir pas mus nebesugris  bigsmile.gif
bum, linkiu, kad prognozes pasitvirtintu ir kuo greiciau thumbup.gif

Belissima, o nebandei fdaugiau OT gadinti? g.gif
o jei rytoj uzdedi aukstesne temperatura, nebrezia 47CD O linijos FF?
nes jei mazai progesterono, tai gal letai kyli g.gif na cia mano pamastymai ...

naujai pradziai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nezinau, nezinau mergytes kaip cia toliau bus, kad tik ryt nepramustu nelabosios... nes ta antra faze tai kazkokie kalnai, pakalnes ...
laukiu rytojaus nekantriai ale su baime unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif sakykite jei OT 37,1 g.gif čia dabar kaip gerai? blush2.gif pirma sav. kai vedu kalendoriuką savo ax.gif čia šeip ne į temą kai sirgau gripu turėjau ne pilnus 37.5 temp. tai jau su dievais kalbėjau lotuliukas.gif organizmas temp neperneša schmoll.gif tai man su tais matavimais lotuliukas.gif pamačiau šį ryt tai prisiminiau kaip man būna lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loruki @ 2010 07 31, 13:53)
Labas rytas mergytės 4u.gif  sakykite jei OT 37,1  g.gif čia dabar kaip gerai? blush2.gif pirma sav. kai vedu kalendoriuką savo ax.gif čia šeip ne į temą kai sirgau gripu turėjau ne pilnus 37.5 temp. tai jau su dievais kalbėjau lotuliukas.gif  organizmas temp neperneša schmoll.gif  tai man su tais matavimais  lotuliukas.gif  pamačiau šį ryt tai prisiminiau kaip man būna lotuliukas.gif  doh.gif

o tu teisingai matuoji, nes BT nuo paprastos T skiriasi? Ja reik matuoti po liezuviu, makstyje arba isangeje. Po liezuviu pati netiksliausia kiek skaiciau. BT dar veikia daugybe faktoriu, alkoholis, miego stoka, ND...
Atsakyti